Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda ale dojrzała

Czy ja jestem jakaś inna??

Polecane posty

Gość młoda ale dojrzała

W tym roku skończę 19 lat. Nie mam obecnie chlopaka. W swoim dotychczasowym zyciu mialam 4 chlopakow-rowniesnikow (gora 3 lata starszych) I duzo przelotnych znajomosci rowniez z mlodziakami. Mam dosyć takich młodych leszczy. Chcialabym teraz prawdziwego zwiazku ze starszym mezczyzna. Ale starszym minimum 17 lat. Kiedyś zdarzyło mi się pocałować ze starszym mezczyzna i bylo inaczej... lepiej:) czy wy dziewczyny tez tak macie ze wolicie starszych??

Gość młoda ale dojrzała
up

Gość sdsdsd
Pewnie, sa bardziej doswiadczeni zyciowo, inaczej traktuja kobiete

Gość młoda ale dojrzała
no i zeby był bogaty bardzo

Gość młoda ale dojrzała
przelotnych :d chodzilo mi takich krotkich znajomosci, np. tydzień

Gość młoda ale dojrzała
bo takich jednonocnych do łózka to były setki ale to się nie liczy

Gość teska44
ja wole młodszych

Gość młoda ale dojrzała
Podszywy zajmijcie się czymś pożytecznym.

Gość in somnia
ja Ci coś powiem i radzę zapamiętać na całe życie, myśl prosta acz prawdziwa - starszy nie równa się dojrzały i odpowiedzialny

Gość młoda ale dojrzała
jednak wole straszych

Gość młoda ale dojrzała
ciekawe tylko czy jakis starszy sie mna zainteresuje :P

Gość mrrraaauuu
Też mam 19lat. Tylko, że ja nigdy nie miałam chłopaka, bo nie mogę patrzeć na facetów w tym kraju i nie znoszę ich. I nie ma dla mnie znaczenia w jakim są wieku, tylko skąd pochodzą(to znaczy mogą być z każdej części Ziemi, tylko nie z Polski).

Gość sdgsdgsddgdsg
mrrraaauuu To co tutaj robisz?? Wypad jak najszybciej do Kambodży :P Ty będziesz się cieszyć i my jeszcze bardziej :)

Gość Qwerty Uiop
myśl prosta acz prawdziwa - starszy nie równa się dojrzały i odpowiedzialny myśl prosta acz prawdziwa - starszy nie równa się dojrzały i odpowiedzialny myśl prosta acz prawdziwa - starszy nie równa się dojrzały i odpowiedzialny

Gość hej miauczydło
in somnia, znawczyni życia i ludzkich charakterów. A skąd ty to możesz wiedzieć? Wiadomo, bardziej chodzi tu o charakter niż o wiek, ale starszy facet jest już spokojniejszy, zdążył się wyszaleć, zaczyna poważnie i odpowiedzialnie podchodzić do związku i życia w ogóle. mam porównanie, bo mialam kilku chłopaków w swoim wieku, a moje dwa ostatnie związki były z mężczyznami starszymi ode mnie. Jeden 13 a drugi 11 lat starszy. ja czuję ogromną różnicę w relacjach z takimi. Dają mi poczucie bezpieczeństwa. Są już po prostu w pełni uksztaltowani :)

Gość zebraaaa
mrau a znasz chociaż jednego kolesia z zagranicy?? ;D Nie klasyfikuję ludzi ze względu na narodowość.. ale fakt faktem jak w Pl nadal nie znajdę ani jednego chłopaka to w akcie desperacji za parę lat poszukam gdzie indziej:D Może tam akurat się komuś spodobam, jak tu mnie nikt nie chce:P

Gość Qwerty Uiop
no nie wiem, mnie by odrzucało jakbym pomyślała ile dziewczyn już wyobracał. jestem monogamistką

Gość ostre cięcie
młoda...nie prowokuj tylko podaj konkretny namiar jesli taka jesteś zdecydowana, bo starsi faceci są super dla młodych dziewczyn ale są też konkretni

Gość hej miauczydło
do qwerty: wiek niekoniecznie rosnie wprost proporcjonalnie do liczby partnerek seksualnych

Gość mrrraaauuu
sdgsdgsddgdsg-czy dyskryminujesz ludzi z Kambodży? Właśnie dlatego nie lubię Polaków. Za brak tolerancji i naśmiewanie się z innych.

Gość sdgsdgsddgdsg
mrrraaauuu Ja nikogo dyskryminuje i nic nie mam do ludzi z Kambodży.Tak tylko napisałem więc źle to zrozumiałaś. I może tu jest twój problem,może Ty nas facetów z Polski po prostu nie rozumiesz :P

Gość dyskrminn
ale za granicą też istnieje dyskryminacja, jest dosłownie WSZĘDZIE stosunek do innych zależy od ludzi, każdy człowiek jest różny.. są miejsca gdzie dyskryminują także Polaków, są kraje w których generalnie panuje 'tolerancja', a cała dyskryminacja ubrana jest białe rękawiczki, JEST ale jej nie widać :D i się o niej nie mówi:D wystarczy, że ktoś kogoś ignoruje, nie musi go wyzywać, obrażać czy mu wpie***lić..