Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaaWuuu

ZOSTAWIŁ MNIE, TERAZ TO DOPIERO DOCIERA..

Polecane posty

Gość wqwqqq
Czyli wiesz,ze jestes niedojrzala,zachowujesz sie histerycznie ale zmienic siebie nie chcesz,nie chcesz przeprosic,nie chcesz sie zmienic...zastanow sie nad soba,chociaz moje slowa nic nie zmienia ani dobre rady forumowiczow.Wiec po co zakladasz taki temat? ?

dlatego nie pisze, nie dzwonie, nie odpowiadam na jego zaczepki aby zatęsknił, nie wiem.. nie chce sie narzucac, bo to ma odwrotny skutek.. rodzine mam jaką mam, więc nie mam z kim pogadac.. przyjaciół również nie mam, bo odkąd jestem z nim to spędzałam czas z nim i jego znajomymi.. i tak było najlepiej.. mam kilka koleżanek, ale jak otwarcie to mogę wygadac się tu .. odpowie mi więcej osób obiketywnie, z różnym doświadczeniem.. kobiety, mężczyźni.. więc mam okazję poznac dokładną wizję mojego związku przez osoby widzące to z boku.

Co na temat Twojego związku mogą powiedzieć osoby, które dzisiaj dowiedziały się o Twoim istnieniu, które przeczytały Twoje posty i na ich podstawie moga cokolwiek ocenić? Czy nie będzie to poniekąd Twoja wizja?

chciałaby się zmienic, ale nie ukrywam że mam do niego również ogromny żal, pretensje, bo on też wiele razy przesadza, wiele słów mówi które mnie ranią. . . ale skoro tak zdecydował to ja nie chce mu się napraszac.. jak zrozumie to wtedy może porozmawiamy, bo skoro milczy to pewnie nie ma ochoty na rozmowę ze mną, więc tym bardziej się nie odezwę.

Gość Mała misia:)
Weornika musisz czekac i tyle nikt ci tu nie powie czy on sie odewzie czy wroci czy nie bo nikt tego nie wie nawet ty

Mimo wszystko Hybris mi się tu dobrze pisze i nie będę rozważała nad przyczyną napisania tu itd itp. Nie chcesz to nie wypowiadaj się. Ja chce porozmawiac i tyle.

Czy ja powiedziałam, że nie chcę tutaj pisać? Nie wydaje mi się.

Weronika wszytsko musi sie jakos ulozyc i wyjasnic...moze potrzebujecie czesu...:) A nie kłocie sie dziewczyny przeciez to nie ma sensu forum jest dla wszytskich zeby pogadac doradzic wyzalic sie pocieszyc i wogole

Gość POLAK SMIERDZACY
zjedz kupe, pierdnij i powachaj :D

Przecież to nie jest kłótnia! Chyba, że Twoja definicja tego słowa różni się od słownikowej.

cCzuje się inaczej niż zawsze, bo nigdy będąc z nim nie byłam w takiej sytuacji.. najbardziej zabolało mnie to, że tak po prostu mi to powiedział i nie przyjechał dziś, choc miał wolny cały dzień.. mógł odespac cały tydzien rannego wstawania i przyjechac do mnie.. nie zrobił tego, wczoraj też.. dlatego to jest dla mnie takie dziwne i bolesne...

Moze on potrzebuje czasu a wiec ty mu go daj...

Gość POLAK SMIERDZACY
nie kludzcie sie tylko jedzcie kupe jak ja :D

czyja glupota co??

Weronika nie denerwuj sie bo im wlasnie o to chodzi:) nie ma sesnu chcesz sie wygadac to pisaj i nie zwazaj na nic...:) a ile macie lat?? ty i on?

Mówiłam o moim "przedmówcy"/"przedmówczyni", ale skoro tak siebie oceniasz... ;)

Gość POLAK SMIERDZACY
kupa smierdzonca. jaka smaczna ona jest ah ah :D

pisałam wyżej.. ja 20, on 21 nie wiem ... wszystko mnie boli, mysle tylko o tym cały czas, czuje sie jak w jakimś transie.. nie takie były kłótnie, a on zawsze dzwonił, pisał.. . czasem moja wina była a on i tak się odzywał.. a teraz?!???

"czasem moja wina była a on i tak się odzywał.. a teraz?!???" Tak najwygodniej!

Wiesz faceci robia tak czasmi specjanie sie nie odzywaja i wogole..im tak jest wygoniej i lepiej

Nie hybris, nie najwygodniej ,ale porównuje to jak bardzo się zmienił.. bo ja też mam sobie sporo do zarzucenia, ale takiego jego nie widziałam jeszcze.. mogliśmy pogadac w 4 oczy.. a tak.. cisza z obu stron, nie zamierzam się odezwac.. trudno jak się nie odezwie to albo dostanę histerii i zacznę wydzwaniac max za 2 dni.. albo będe się musiała pogodzic z tym, wtedy bym pokazała klase.. a nie latanie za nim, płacz, wydzwanianie..

Gość kikirikidwa kamyki
a on powiedział Ci " to koniec z nami" czy cos w tym stylu? czy ci powiedział, ze po prostu chce odpocząć? bo to są dwie inne rzeczy. moze on chce tylko złapac oddech a ty panikujesz ze on z tobą zrywa

"nie zamierzam się odezwac.." - wWłaśnie o tym mówiłam. "trudno jak się nie odezwie to albo dostanę histerii i zacznę wydzwaniac max za 2 dni.. albo będe się musiała pogodzic z tym, wtedy bym pokazała klase.. a nie latanie za nim, płacz, wydzwanianie.." - Czy w tym momencie nie zahacza to o hipokryzję?

ja go spytałam czy to koniec, a on MAM DOŚC TAKIEJ CIEBIE, NIE CHCE.. ale nie powiedział mi wprost, ze to koniec.. jak widac na jedno wychodzi.. a ja nie chce by bawił się moimi uczuciami .. i jak mu się podoba i ma ochotę to się widzimy, a jak nie to nie.. nie chce byc na posyłki, poniżac się, byc na skinienie palca..ja mu powiedziałam, ze skoro koniec to niech da mi zapomniec.. nie zaprotestował.. więc tak to odbieram..

moze jestem hipokrytką, egoistką, ale wiem jedno - jestem bardzo zakochana.. i nie wierzę, że tak z dnia na dzień mu się odwidziało.. albo jest inna albo po prostu.. no nie wiem.. tydzien temu mi mówił, ze jest dumny że mnie ma, bo nie kazdy facet ma dziewczynę, ze nie moze się doczekac mieszkania razem, za każdym telefonem ze mnie kocha.. spotkania codziennie lub co 2 dzien.. caly dzien sms-y, telefon.. tak w jeden dzień to przekreślic???

Może nie odkochał się z dnia na dzień, może nigdy nic do Ciebie nie czuł? "tydzien temu mi mówił, ze jest dumny że mnie ma, bo nie kazdy facet ma dziewczynę" - Ja bym się chyba obraziła.

Gość kikirikidwa kamyki
a mi się wydaje droga koleżanko, że Ty za bardzo chciałabys być PANIĄ tego związku i chcesz mu pokazac, kto tu rządzi. nie czytałam całego wątku i nie wiem jak sie na ten temat zapatrują inni forumowicze, wiec sory jesli sie powtórze, ale to ze chłopak dał ci do zrozumienia, ze musi od ciebie odpocząc i oczekuje od ciebie jakiejs zmiany, swiadczy o tym ze nie jestes ideałem i jakies twoje zachowanie go bolało, plus twoje słowa ciężkie raczej wypowiadane bez sensu na temat rozstania. a ty jeszcze sie wywyzszasz " niech on zadzwoni" "nie bede sie ponizac" "pokaze klase" widac ci nie zalezy na jego uczuciach

Gość POLAK SMIERDZACY
dlaczego nie chcecie zjesc ze mna kupy? :( nie koffacie mnie juz?