Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządne rajstopki

dobra jakość rajstopek - jakiej firmy polecacie??

Polecane posty

Gość porządne rajstopki

Interesują mnie porządne rajstopki, cena bez znaczenia. Takie, na których nie robią się kluski!!!1

Gość autorko, a w jakim
A ja kupuję rajstopki Yo! Yorker, moim zdaniem są super.

Gość cegla1998
wola

Gość porządne rajstopki
i Wola i Yorker maja kluchy!

Gość co to znaczy,
że maja kluchy?

Gość xxxxxxyyy
ZARA i GAP - dobra jakosc, fajne wzory

Gość porządne rajstopki
Dziekuje, GAP wyglądają na dobre gatunkowo. Wierzcie mi dziewczyny, ze wypróbowałam już różne marki i zawsze trafiam na takie, na których robią się zmechacenia. Kiedyś dostałam od znajomej rajtuzki po jej córeczce i mimo, że sporo noszone to były idealnie gładkie, tylko na stópkach delikatne przetarcie na paluszku. Moja pochodziła w nich rok i nadal w idealnym niemal stanie. Szukam takich rajstopek i jestem w stanie dać za nie nawet 50zł sztuka byle tylko nie zmieniały swojego wyglądu. Albo niech mi ktoś poda skład takich rajtuzek. Gap wyglądają na porządne, znalazłam na Allegro. Czekam jeszcze na dodatkowe sugestie :)

Wola i Gatta są super Piorę rajstopki na lewej stronie i się nie kulkują Też miałam dość pokulkowanych rajstop i golenia ich żeby jakoś wyglądały zaczęłam prać na lewej stronie i zapomniałam co to pokulkowane rajstopy

Gość porządne rajstopki
dziekuje mamuśki, wiedziałam że mogę na Was liczyć. Te wyżej Disneya też kupiłam, ale są ciut za długie i nie mała nie miała okazji ich jeszcze nosić. A powiedzcie mi może kobitki, które macie takie solidne gładkie rajstopki jaki jest ich skład na metce??? Lepiej jak mają w swoim składzie Akrylic czy Bawełne (największy % składu)?? Wiem, że rajstopki 100% bawełny są dosłownie do 1 prania. Robią się na nich kluchy i niestety są tylko po domu. Wstydzę się w takich zcioranych, zmechaconych rajtuzach puścić dziecko np. do przedszkola.

Gość porządne rajstopki
Odnalazłam swój wątek !!! :) Jak to zwykle była przed wiosną szukam dla córy rajstopek. Odwieczny problem to ich jakość. Ale.... ZNALAZŁAM!!! Dziewuszki szukałam dłuuugo naprawdę - kilka lat. Próbowałam wielu firm i nie mogłam natrafić na ideał. Teraz mogę zrobić małe podsumowanie, nie chce mi się wymieniać wszystkich. Poszperałam trochę i kupiłam ostatnio na próbę 2 pary rajstopek firmy Knittex Agatka. REWELACJA!!! Skład surowcowy: 65% wiskoza, 31% poliamid, 4% elastan. Rajstopki są wyjątkowo elastyczne i mięciutkie. Mają moim zdaniem nieco zaniżony rozmiar bo na oko wydają się małe, ale naciągają się meeeeeeeeeeeeeeega!!! Nigdy nie widziałam bardziej uciągliwych i elastycznych rajstopek, serio. Oznacza to, że rosną one wraz z dzieckiem. Mają szeroki ściągacz, który nie wrzyna się w brzuszek. Kurcze no nie mogę się nachwalić, naprawdę wyglądają tak niepozornie a są niesamowite, co ważne po praniu nie kluszczą się :) Nie wahajcie się mamusie bo będziecie zadowolone. Pierwsze wrażenie robią trochę nieciekawe, bo tak: wzór prążek, hm..., po drugie mają po jednym szwie na pupie i z przodu (wydawało mi się, że będą słabe i pewnie niebawem się porwą), ale są naprawdę porządnie uszyte, bardzo mocne i wytrzymałe, na pewno się nie rozerwą. Po trzecie nigdy nie lubiłam jak rajstopki nie mają zaznaczonej pięty, bo zawsze wydawało mi się, że z przodu materiał będzie się brzydko marszczyć i dziecko nie będzie wiedziało jak je założyć. Ale nie!!!! To, że nie ma piętki jest akurat w tych rajstopkach super, bo one naprawdę rosną wraz z dzieckiem, mają wyjątkowo elastyczne włókna, tam gdzie trzeba przylegają, nic nie odstaje. Są super, takie jakich szukałam. Teraz wiem, że WOLA i GATTA są przereklamowane. Przede mną jeszcze testowanie rajstopek firm: Fiore, YORKER YO! (polecam też - podobne do WOLI jak ktoś lubi), Mariquita, Mona, Rewon, Sterntaler, Scorpio, Cornette, Alex Toys. JAK NARAZIE KNITTEX wygrywają!!

A ja polecam rajtki z HM. Sa super raz że się nie mmechaca a dwa że maja grubszy splot i nie przeswituja jak inne.

Gość guciowa maja
h&m i reserved.

Gość porządne rajstopki
dzieki mamki, dodam że kupiłam niedawno rajstopki z NEXT - totalne nieporozumienie, a wydawałoby się że firma reprezentuje sobą jakość. Knittex kosztują 10zl, są tak mało znane a jak dla mnie to ideał.

Gość a co mi zrobisz
sterntaler się niestety mechacą po jakimś czasie, nie od razu jak większość tych po 4 zł na allegro, ale mechacą jednak:( Yo! również, szybciej niż sterntaler ja kupuję w pepco, mechacą się po jakims czasie ale są za to tanie, więc zmieniam często już nawet nie szukam tych lepsiejszych bo tak jak dotąd nie ozdnalazłam tak pewnie już nie odnajdę

Gość porządne rajstopki
a co mi zrobisz - też tak myślałam, ze nie nigdy znajdę. Ale z ręką na sercu i z czystym sumieniem mogę polecić mamom, które tak jak ja szukały. Agatka Knittex - z wiskozą. Innych tej firmy nie miałam więc nie wiem, ale ten skład surowcowy i firma sprawdziła się. Wcześniej głupia byłam bo przepłacałam za rajstopki znanych drogich firm. Ale będę testować jeszcze pojedyncze sztuki innych firm, tak z ciekawości. Moja mala uwielbia spódniczki więc mogę mieć ich dużo. A i jeszcze mogę polecić MEXX - też super, tylko że one mają jakąś nieforemnie długą pupę i stopy ;) ale jakość bardzo dobra.

ja ostatnio kupiłam w pepco rajstopki ,grubsze za około 14 zl para ,wzięłam jedną parę dla sprawdzenia i rajstopy są super nie wiszą na tyłku po paru minutach chodzenia nie rozciągnęły się w praniu .

Gość agula8
u nas najlepiej sprawdzaja sie rajstopy z h&m, mothercare czyli raczej te nie njatańsze. Ale za to spokojnie korzysta z nich 2óka dzieci. Ja generalnie kupuje rajstopy na wyprzedażach na następny sezon.

Gość tuyuiuio
a ja polecam next,mięciutkie,nie kosmacą sie,tylko trzeba wybierac rozmiar wiekszenp mojej corce kupuje rajstopki na 116-122 a z nexta wzięłam 128 i sa akurat.tylko ze stopa jest w nich s[pora ale poza tym sa rewelacyjne a agatki tez znam i sa super.

Gość gość
soxo- porządne i mają fajne wzory :)

Gość gość
damskie H&M tez sa super :) szczegolnie te grubsze :)

Gość gość
polecam rajstopy calzedonia zarówno damskie jak i dziecięce

Gość gość
potwierdzam, kupiłam w calzedonii dziecięce po 2 zł, są super!

Gość giig
Wola! Drugi rok używania, co drugi-trzeci dzień do przedszkola, i żadnych zmechaceń, przetarć. Jestem w szoku. I dalej córka je nosi. Zacznę chyba robić zakłady ile jeszcze wytrzymają.

Ja tylko Wójcik...są rewelacyjne!!! Mięciutkie zawsze!!! Po każdym praniu bez względu na proszek czy płyn...no i się nie rozciągają...niestety wola mi odpadła w zawodach i Yo też..

Gość gość
WOLA