Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządne rajstopki

dobra jakość rajstopek - jakiej firmy polecacie??

Polecane posty

Gość gość
rajstopy z firmy Sterntaler sa rewelacyjne

Gość gość
mam 2 pary z cashmirem z calzedoni dla syna i 2 pary bawełnianych oczywiście cashmir piorę ręcznie a bawełniane w pralce nic się znimi nie dzieje, nie kosmacą są suuuper polecam

Gość gość
calzedonia są na all po 4zł dla dzieci, polecam :):) niestety kolory niezbyt są twarzowe ale jakość rewelacja jak za tą cenę :) nie do zdarcia :D:D

Gość gość
matko nie kupujcie w knittexsie kit wam sprzedaja barwione po pare razy nie wiem czym tu sie zachwycac masakra to sie nawet na 2 gatunek nie nadaje w tej firmie to tylko kasa sie liczy

Gość gość
Jeżeli bawełniane to w grę wchodzi jedynie Wola. Po pierwsze szeroki asortyment, zarówno gładkie, jak i wzorzyste, szeroki wachlarz rozmiarów, są bardzo elastyczne. Nadal przez cały zimny okres roku je noszę, z resztą większosć moich rówieśniczek także i żadna nie marudzi mamie, ze obciach, albo coś. Ewentualnie seria gatta cotoline, jeżeli ktoś lubi wzorki. Rok temu złapałam też dwie pary bardzo wygodnych w Lidlu od Peppertsa, ale i tak jak dla mnie to Wola rządzi. Nawet brat jeszcze rok temu miał dwie pary tak po cichu przez mamę kupione z myślą o wypadach na narty.

Ja polecę rajstopy diseta www.diseta.pl (niszowe Polskie rajstopy - rewelacyjne ceny do jakosci) poza tym gatta,

Gość gość
ja tez polecam disetę naprawdę dobra jakość

Gość majunia34
rajstopki dla dziewczynek ze sklepu http://ancymonki.pl/ są godne polecenia, super jakość, wytrzymałe, ciepłe, delikatny wzorek sprawia że pasują do wszystkiego.

Gość gość
Polecam rajstopy takich marek jak Mona, Bellinda, Gatta a jak szykuje się jakaś impreza to i Obsessive :) Polecam również sklep internetowy gdzie takie rajstopki znajdziesz http://dotti.pl/15-rajstopy-i-zakolanowki

Gość gość
ja bardzo cenię sobie już od wielu lat włoskie wyroby, jeżeli chodzi o rajstopy to polecam http://www.levante.pl/ w tym sklepie oferują bardzo porządne rajstopy

Gość gość
Chodzę na co dzień w sukienkach wiec temat dla mnie. Jezeli chodzi o grube rajstopy np 100den lub 70 tylko h&m. Kosztują około 40zl plus dodatkowo są takie push up na pupe - świetne. Takie rajstopy oczywiście codziennie pranie jak na razie nie niszczą się itp.Jak dla mnie świetna jakość, żadnych smug czy skaz w odróżnieniu od gatty itp.

Gość vayaete
Knittex Agatka- młodsza nosi po starszej po domu. Nie rozciągnęły się na pupie mimo iż mają dwa lata i ciągle prane, nie przetarły się, trochę się zmechaciły teraz, ale myślę, że to z mojej winy. Georga- starsza dostała po córce kuzynki i mogę powiedzieć, że są nie do zniszczenia. Cenowo Knittex wygrywa.

Gość gość
a miała może któraś z Was rajstopy Conte?? ostatnio widziałam ich reklamę, weszłam na stronę i mają sporo modeli w fajnych cenach, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii.

Gość gość
a ze smyka, wydaje mi się że są dobre

Gość gość
ja kupuję z Conte i dla córy i dla siebie, mają też fajne legginsy dla dziewczynek. nie tak łatwo je podrzeć, prałam już kupę razy i wyglądają niemal jak nowe.

Gość marcjanna23
Ja kupuję w Gabrielli i zawsze jestem zadowolona - są tanie i super jakościowo, nie drą się po pierwszym razie i spokojnie można wrzucać je do pralki. Ostatnio dali bardzo dużo fajnych nowości takich jak Nova czy rajtuzy Rowerowe.