Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonaj

wskakujcie tutaj....

Polecane posty

piersi brzuch plecy a wiesz ze sperma to naturalny kosmetyk na rozsteoy i moge stwierdzic z cala pewnoscia ze pomaga

wiem:P jak najbardziej lubisz pieścić faceta? ilu miałaś partnerów seksualnych? najdziwniejsze miejsca w jakich to robiłaś tzn wszystko poza własną sypialnia, kuchnią, łazienką itd:P

w jednym zwiazku bylam 11 lat i to byl moj pierwszy i jedyny facet najdziwniejsze miejsce to klatka schodowa u mojej mamy wyszla jak juz bylismy ubrani wszystko byloby dobrze ale zalotylam jego koszule a on moja bylo ciemno ale moja mama smieje sie z tego do dzis a ty w jakim najdziwniejszym miejscu to robiles

na sianie w stodole, w lesie podczas grzybobrania:D, na przystanku pkp noca, na balkonie podczas deszczu i blyskow, w parku tez noca zaraz bede lecial na zlote globy

widzę że Cię nie ma ok jak chcesz dokończyć naszą rozmowę to napisz iceman24xxx@interia.pl albo 10031073 dobranoc dzięki za rozmowę

Gość kutek 8
1.Siostry-mówi siostra przełożona-dziś na obiad będą ogórki.OOOOOOOOOOO-krzyczą siostrzyczki zakonne-ale w plasterkach-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.2. J2.Jadą siostrzyczki na wycieczkę na rowerach chichoczą dokazują . NA Siostra przełożona - uspokujcie się bo każę założyć siodełka.

Gość halooooooooooo
:)

nooooo mamunia wrucila temacik pociagnac co z wami kutek fajne kawaly dawaj jeszcze iceman a ty gdzie jestes a sonaj masz klasa normalnie ucieklas i juz ciebie nie ma ale nie boj sie az tak ci tematu nir zdemoralizowalam no moze troszeczke ale sama rpzumiesz a wiec coooooooooo wasza cipokodrapka czeka

a widzisz wcale mnie to nie zainteresowalo ja robie bledy i dzieki temu nikt sie pode mnie nie podszyje ha ha ha a jak ci nie pasuje to spadaj

hej icemnan nie do ciebie bo ty juz znasz mnie ze bledy robie ale wlazlo tu cos takiego co mi stronke glitery pl wyslalo

mozna powiedzieć że juz prawie jestem rozebrana i leże w łóżeczku;)

Gość zimowa panna .
już Ci je zsuwam ,powoli spadają na podłogę ...czujesz mnie blisko siebie ..klękam przed Tobą patrząc Ci prosto w oczy ;-)

oj tam zaraz wyślij...poprostu wyobraz sobie mnie leżącą taka prawie nagą na łóżeczku;)