Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

a Wy się podniecacie laska tworzy coś a wy łapiecie. Nie mogła nam bo niby w czym nam może pomóc?

Gość aopkoikmjo
darker na początku pisałam o tym żeby wyszli z domu itd, potem zaczeły się pytania czy jestem ładna itd. i napisałam ze mam faceta niezbyt przystojnego, bo to nie zawsze ma znaczenie. dobra nie piszę z wami, bo nic to nie da. pozdrawiam.

dobra ja zamiast szaleć na serwisach randkowych ruszyłem na fora dla samotnych;)

"wez sie w garsc , wyjdz do ludzi, pracuje nad soba to moze wygrasz w ruletke z rachunku prawdopodobienstwa. proste." I wszystkie laski moje jak wyjdę z kasyna z trzema patolami w kieszeni.

Gość poswiecic sie i rozprawiczyc
ktoregos. dobry uczynek zrobic dla zbawienia swojej duszy. to przeciez katolickie pomagac bliznim.

hehe wątpię żeby jaka się tak "poświęciła" one lubią słowem nas wspierać i dawać g... warte rady. Bo to najłatwiej zrobić...

Gość aopkoikmjo
ok, sory pisałam głupoty i nei potrzebne rzeczy, ale to rpzez to rzadko bywam za forach. tak to banalne, ale wystaczy się wziąc w garść i nie pitolić na babskim forum.

"darker na początku pisałam o tym żeby wyszli z domu itd" A ja nie lubię wychodzić z domu i szwendać się bez celu bo jakaś nawiedzona wersja Joanny D'arc z kafe twierdzi, że popierdalanie bez celu po mieście przyniesie mi szczęście. Wolę książkę poczytać. Chyba najwyższy czas odstawić to co bierzesz.

Gość demon_hunter
darker rozwaliłeś mnie kiedyś pewnym sformułowaniem, to było coś w deseń tego: ''po co masz się starać o coś, co inni mają za darmo'' facepalm normalnie a po co np. się starać o oceny na studiach skoro inni dają łapówki i nie muszą wcale się starać? palnąłeś jak jakieś dziecko, które nie ma pojęcia o świecie i wielki bunt + tupanie nóżką dlatego, że inni dostają coś łatwiej niż ono, jeśli nie zamierzasz zmienić poglądu to powodzenia(ojj przyda ci się) ps. do wszystkiego w życiu masz takie podejście czy tylko w tym jednym aspekcie ?

Gość aopkoikmjo
darker tym razem ci nie wyszło, wyjść z domu to tylko przenośnia, dobrze o tym wiesz:)

Gość fhg jak Ci na sympatii
idzie ?

"a po co np. się starać o oceny na studiach skoro inni dają łapówki i nie muszą wcale się starać?" Ale durne porównanie. "palnąłeś jak jakieś dziecko, które nie ma pojęcia o świecie i wielki bunt + tupanie nóżką dlatego, że inni dostają coś łatwiej niż ono" Jaki bunt? Stwierdziłem jak jest. "jeśli nie zamierzasz zmienić poglądu to powodzenia(ojj przyda ci się)" Mam twierdzić, że każdy człowiek wkłada we wszystko tyle samo wysiłku i energii? Następny czub...

Gość fhg jak Ci na sympatii
jak wygrasz to kupisz pewnie te mazde ;)

Brzydki jestem i nic nie ma może opis mam za malo zachęcający ale wiadomo że wygląd się liczy Nie przejmuję się tym bo wiem ze mój czas nadejdzie w 2012 roku

"wyjść z domu to tylko przenośnia, dobrze o tym wiesz" No ja wiem, że to taka rada z dupy wzięta aż żal. Byle by tylko coś tam napisać i odfajkować dobry uczynek na koniec dnia.

"offerma męskość nie równa się ilości przelecianych kobiet" Zależy kto sędziuje.

Gość aopkoikmjo
prawiczek bez wiary 12-18h na dobe pisanie na kafe...wiesz czasem was podziwiam. darker nie z dupy wzięte tylko prawdziwe. jesli(sic!) narzekasz i ci takie życie nie pasuje to coś trzeba zrobić. ale ok sory, poniosło mnie, pisałam głupie rzeczy. nie mieszam się w wasze sprawy, rzeczywiscie nie znam tematu, nie znam się i w ogóle, także wybaczcie mi nawiedzone teksty.

"darker nie z d**y wzięte tylko prawdziwe." A właśnie nie prawdziwe bo - przenośnia. "jesli(sic!) narzekasz i ci takie życie nie pasuje to coś trzeba zrobić." A gdzie ja narzekam? Na co?

aopkoikmjo żeby nas zrozumieć musisz więcej czasu poświęcić na kafe. Najlepiej zajmij się facetem swoim;) jeżęli go masz ;)

Gość aopkoikmjo
darker myślałam ze jestes inteligentniejszy. "jeśli(sic!) narzekarz..." nie widzisz tego jeśli? specjalnie napisałam żebyś się nie przyczepił. Nie wiem czy narzekasz, ale JEŚLI!

Gość aopkoikmjo
prawiczek już napisałam ze się myliłam. Wydawało mi ze to takie proste, ale chyba nie. a na usprawiedliwienie przyznam ze mam tendecje do motywacji innych, no ale nie kazdego potrafie:)

Gość demon_hunter
prawidłowe porównanie idąc twoim tokiem myślenia nie zamierzasz starać się o coś tylko dlatego, że inni nie muszą - nie widzisz jakie to jest żałosne? czubkiem to trzeba być rezygnując z czegoś tylko dlatego, że trzeba się postarać bardziej od innych, co cię wogóle obchodzą inni?

"darker myślałam ze jestes inteligentniejszy." Ty nie potrafisz napisać wprost jak człowiek o co ci chodzi tak abyśmy wszyscy wrócili do swoich zajęć tylko mamy się z Tobą bawić w zgadywanki przez następnych kilkanaście stron tematu?

Gość aopkoikmjo
darker: ""darker nie z d**y wzięte tylko prawdziwe." A właśnie nie prawdziwe bo - przenośnia." tym razem ja to na pisze: co ma piernik do wiatraka? nadmiar sarkazmu ci szkodzi:)

Gość aopkoikmjo
Darker wystarczy czytać ze zrozumieniem, chyba nie pisze z przedszkolakami. Prawda?