Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

Gość aopkoikmjo
kapselko, jeślibyś był męski(twardy i silny) to ta twoja brzydota uwierz grała by na Twoją korzyść. jak jestes otyły to schudnij, jak za chudy to przybierz na wadze, lekko przypakuj, zarobisz pieniądze ubierz się dobrze, dbaj o higienę i wygląd i jak bedziesz miał zajebisty charakter(da się to wypracować) to uwierz mi jak cię któras pozna to się od ciebie nie odklei.

"a byłam w stanie we wakacje w czasie studiów, w 2 dni zarobić 3 000zł, i to nie na prostytucji." Wiemy - sponsoring. Nazwa niczego nie zmienia. (Sarkazm)

Gość aopkoikmjo
darker nie sponsoring. jestem na 4 roku studiów, mam faceta i jestem dziewicą. 3 tys zarobiłam na ruletce korzystając z rachunku prawdobodobieństwa, inwestując 50 zł. właściwie wygrałam 4000 tys, ale przegrałam 1000 przez głupte i stwierdziłam, ze ok na raz to jest dobre, ale nie chce się wciągać.

aopkoikmjo ale wymyśliłaś. Myśłałem że jakiś biznes na studiach otworzyłaś.

"jestem na 4 roku studiów, mam faceta i jestem dziewicą." Chwalisz się czy żalisz? Co mnie to interesuje? "tys zarobiłam na ruletce korzystając z rachunku prawdobodobieństwa" Ahaaaaaa No tak.

Gość aopkoikmjo
darker ale prawikowie są egoistami. są zbyt leniwi żeby coś życiem zrobić, a obwiniają wszystkich dookoła. Masz rację to utartu slogon, może trzeba być egoistą, ale neich w końcu się wezmą do pracy nad sobą i życiem. Bo z czasem coraz trudniej im będzie. Nie mówie o wszystkich, ale o wybranych przypadkach, użalających się kobiecym forum

Gość aopkoikmjo
darker nie chwalę się, tylko odpowidam na tekst o sponsoringu. Bagno podobam się innym, ale mój facet jest bardzo przeciętny, ale jest męski. I wiem też że pomimo wyglądu kobiety za nim przepadają.

aopkoikmjo-Sama jesteś dziewicą,a nie moja wina że dzisiaj kobiety wolą bogatych i murzynów czy arabów.Wiec mam gdzieś kobiety.ten kraj i tak szlak za parę set lat trafi.

Gość jak jestes dziewica to nie
masz faceta tylko najwyzej jakas ciota za toba torebke nosi. nie sciemniaj.

Gość dlaczego my mamy nad sobą prac
a dziewczyna wystarczy ze jest i tylko sobie wybiera faceta?

Gość a co ty wiesz o jego wygladzie
albo o charakterze

"darker ale prawikowie są egoistami. są zbyt leniwi żeby coś życiem zrobić, a obwiniają wszystkich dookoła." A co ma piernik do wiatraka? Co ma kurwa bycie egoistą do prawictwa? Albo do "obwiniania"? Porównaj jeszcze ciśnienie w oponach helikoptera TOPR-u z roczną liczbą połowu tuńczyka w Nowej Zelandii. Takie to rzeczy wychodzą jak się próbuje zgrywać mądralińską. "może trzeba być egoistą, ale neich w końcu się wezmą do pracy nad sobą i życiem." Bo jak powszechnie wiadomo tylko prawdziwi mężczyźni mają kobiety... Nawet w podstawówce. Aż żal się nad Tobą w postach znęcać, wiesz? "Bo z czasem coraz trudniej im będzie." Tzn, co? Jest jeszcze niższy etap od: mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny? Już samo to wydaje się przekomiczne i dziwaczne.

Gość aopkoikmjo
wole zeby na razie chodzil na dziwki a dziewictwio oddam mu po ślubie

bo to dziewczyna wybiera faceta i rzadko jest na odwrót. Nawet niezbyt atrakcyjna dziewczyna ma szansę na adoratorów.

Gość darker tacy jak ty jeszcze
wychodza na ludzi. popatrz na altera.

Gość aopkoikmjo
Jestem dziewicą z wyboru. Możecie się śmiać, ale właśnie to jest najbardziej męskie w moim facecie, że jego "torebka" nie jest najważniejsza. I na pewno nie jest ciotą. Po drugie kto powiedział że ja nie pracuje nad sobą? Staram się z całych sił. Kobieta powinna do w=związku wkładać tyle ile facet wkłada.

"derker jest nie mniej j**nięty niz reszta prawików" Sporo lepszy. Wystarczy nie zadawać pytań na forum typu: wystaje mi pies z dupy; czy mam szansę na dziewczynę i nie molestować o zdjęcie każdej panny co tu wejdzie.

aopkoikmjo nie trzymaj faceta na głodzie bo znajdzie się inna chętna i Ci go sprzątnie. Będziesz mieć pretensje do wszystkich facetów.

"Jestem dziewicą z wyboru." Tak się mówi jak się nie miało kandydatów o swoje wdzięki. Odpowiednich kandydatów, rzecz jasna. ;P

Gość dlaczego my mamy nad sobą prac
to napisz jak pracujesz nad sobą :)

Gość a kiedy sie mowi ze jest sie
prawikiem z wyboru?

Gość aopkoikmjo
Darker zgadzam się nie jestem psychologiem, nie wiem czy to ma związek, że prawik nic nie robiący z życiem jest egositą czy nie. Tak z ciekawości zapytam darker, w życiu też jesteś cynikiem? ale odpowiedź szczerze?

Gość co sie tak darkerem zajelas
przeciez masz meskiego faceta

"Tak z ciekawości zapytam darker, w życiu też jesteś cynikiem? ale odpowiedź szczerze?" Brakuje jeszcze lampy prosto w oczy :D Jak stwierdził Jean Genet - francuski pisarz i dramaturg: Cynizm jest to udana próba zobaczenia świata, jakim jest on w rzeczywistości.

Gość aopkoikmjo
ale macie prostackie myślenie: 1) jestem dziewcicą z wyboru, jestem katoliczką. 2) offerma męskość nie równa się ilości przelecianych kobiet

bo ten obecny facet to tzw czasowy gdyby inny się pojawił to by go w d.... kopneła i że jąnie rozumie itp