Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiia32

Chce zostac kochanka

Polecane posty

Gość a my poważnie odpowiadamy
zupełnie jak z Tobą :)

ja idę, jeśli ktoś ma ochotę się wypowiedzieć na ten temat,może ktoś jeszcze ma podobne potrzeby , to z chęcią przeczytam

Gość wy nie czaicie tylko
się burzycie autorka chce być kochanką bo lubi kupke z członka zlizywać:D no wiecie on po analu z żonką przylazuje do kochanki Basi i wkłada jej swojego pena z uwielbieniem patrząc w oczy :D ale tylko on wie że wcześniej w żonki doopie był:D:D:D

wiem że zapewne sypiają z żonami ,ale może nie ma w tym tyle uczucia ? może robią to na odczepne ? jak już mówiłam, może być rozwodnik

Gość kobieta _cud
no to witam w klubie wiernych niewiernych, ja wlasnie w takiej sytuacji jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham sie z takim facetem juz od dwoch lat, jest super, nie wchodzimy sobie w parade i znamy zasady tegoz "zwiazku" ale na dluzsza mete to zaczyna nudzic i szukami w tym "czym" czego innego, glebszego i latwo sobie naplatac biedy, chyba ze jedynie chodzi o seks, czyli mamy sportowe podejscie, ale............to juz wyzsza szkola jazdy:)

Gość kobieta _cud
ja cie doskonale rozumiem, naprawde i nie musisz mi niczego tlumaczyc, napisalam o zwiazku w cudzyslowiu poniewaz to COŚ zaczyna przypominac zawiazek ale tylko oparty na seksie bez uczuc, w sensie ty zaspakajasz jego potrzeby, porzada cie wzrokiem, wodzi za toba, pragnie cie, a on spelnia sie, natomiast w twoim umysle zapala sie lapka ze jestes na tyle dobra ze potrafisz zawladna c facetem, okrecic go wokol palca, spelniajac jego zachcianki ze ona zaczyna wariowac na twoim punkcie, ale tylko chodzi o SEKS!!!!!!!!!

Gość kobieta _cud
tylko pamietaj o jednym, zaangazowac sie w cos takiego jest bardzo prosto.................przeszlam i to

Gość Bolek Krzywousty
a teraz basia napierdala sama ze soba :D znalazla kolezanke we wlasnej osobie :D

hmm kobieta_cud nie mam pojęcia jak to by się skończyło... nigdy nie miałam takiej przyjaźni na dłużej ,a faktycznie to pocieszanie trochę uczuciowe mi się wydaje.. ale raczej nie chciałabym budować związku z facetem dla którego byłam pocieszycielką

Gość kobieta _cud
no wlasnie to IP, ale....................powiem tak jak chcesz odskoczni to sie zabaw i uzywaj ile wlezie, grunt zeby nie zrobic nikomu krzywdy, sobie i tej drugiej osobie.

Gość jak widac.
i zaraz wskoczy basia i bedzie miala na liczniku 9 logowan

tak bo w przeciwieństwie do was nie spędzam całego dnia na kafeterii odpisując na wszystkie tematy

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
baska ty przekrecie ! od 20.29 do 21.12 mialas 8 logowan tak napierniczalas sama ze soba :D

Gość efdefde
gdzie ci wyświetla ilość logowań? mi tylko pokazuje posty :O

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
same jestescie debilki:D faktyczny stan postow wskoczy na licznik dopiero za pare dni:D jesli by baska pisala caly czas bez wylogowywania sie bylo by ilosc postow:1 :D

klikałam wyloguj bo na innym forum pisałam w jednym temacie cały czas pod pomarańczowym nikiem :O uczepiłaś się jak rzep psiego ogona , nigdy sobie sama nie odpisywałam, założyłam temat żeby przeczytać opinię innych ludzi, swoją już znam więc odpisywanie samej sobie mija się z celem :D

Gość ojejejejej
:o ty autorko jestes pojebana jak i ten caly twoj temat

Gość ytyrytyty
Ty sama jesteś syf

Gość kamilaan
jeśli ktoś ma problemy w małżeństwie, chce ratować swoje uczucie i związek to polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Pomagają rozwiązywać problemy i kształtować swoją osobowość. Ja jestem bardzo zadowolony z efektów. Polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość kendziorek
Podaj tego @ to Ci wszystko tam napisze:)

Gość szybkoszybko.
kendziorek---->nie widzisz, ze to znudzona grafomanka?:D

Gość exxe
po czym poznajesz?