Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MartynkaSuM艂oda

30stki w pubach i dys.? Nie za stare czasem na to jestescie?

Polecane posty

Go艣膰 g艂臋biaOOOO
My robertoo mlode ale madre;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gbndgbhdg
kochanie jeste艣 za m艂oda zeby mi m贸wic ze nie znam swojej wartosci a poza tym chyba g贸wno wiesz o warto艣ci cz艂owieka skoro uwa偶asz ze chodzenie na dyskotekii bawienie si臋 o nim swiadczy, nie jestem stara i nie spedzi艂am ca艂ego zycia s艂onko na dyskotece,pracuje ciezko ca艂y tydzien i jak mam ochote to jade z facetem i znajomymi na dyskoteke a jak nie to robie inne rzeczy ,zapewniam ci ze jak bedziesz starsza to bedzie ci g艂upio z tego co pisa艂as bo szczerze to zachowujesz sie jak niedorozwini臋ta szara g膮ska ze wsi kt贸ra twierdzi ze na dyskoteke to tylko m艂ode i bez dzieci,zero kochanie masz wyczucia w takim badz razie tobie w wieku 40 lat przyjdzie tylko umrzec...bo przeciez nie pojdziesz si臋 pobawi膰 bo to wstyd,.. koncze dyskusje bo mi szkoda zycia na pisanie z g贸wniar膮 wole milej sp臋dzic ten czas,偶egnam pa;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂臋biaOOOO
gbndgbhdg idz na dyskoteke:D tam ciebie ktos ruchnie stara wywloko:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rycz膮ca prawie czterdziestka
A ja si臋 w艂a艣nie um贸wi艂am na pi膮tek z kumpelami i idziemy w miasto, wiek 35-38 lat i zamierzam si臋 rozpycha膰 jak nigdy dot膮d ha, ha .... No i wog贸le sta膰 mnie na bilet i dobr膮 zabaw臋, nie potrzebuj臋 sponsora, ani ci膮gn膮膰 menelom po k膮tach jak autorka w膮tku ha, ha .... No i oczywi艣cie najfajniejsze ch艂opaki s膮 nasze !!!!;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atari zwei
ja pierdziel臋 ale si臋 dajecie podpuszcza膰 tej (temu?) martynce/gnbOOO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lgdfp;;;;;
moja kole偶anka ma 32 lata a wygl膮da bardzo m艂odo. niejedna 20-tka przy niej wpada w kompleksy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MartynkaSuM艂oda
rycz膮ca prawie czterdziestka Wypraszam sobie,nikomu nie ciagne:) Ty zapewne tak:P Jak nie pociagniesz to i bawic sie nie bedziesz;) Bo za pociagniecie oferuja ci dobra zabawe prawda?:);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MartynkaSuM艂oda
Po waszych wypowiedziach stwierdzam ze jestescie glupsze niz myslalam:D

Udost臋pnij ten post

wiesz martynko ty tylko w kiblu obci膮gniesz i jeszcze mu za to zap艂acisz, a mi za twoja kase drinki postawi....i kto jest w lepszej sytuacji....hahahahahahahahahahahhahahahahahahhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciejowiec
Niekt贸re trzydziech sa fajne ale nikt na dluzej oko na nich nie zawiesi,one sa tylko tak na raz do wyruchania

Udost臋pnij ten post

maciejowiec ,ze twoja siostra tak robi to wszyscy wiedz膮.....tylko do tego sie nadaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MartynkaSuM艂oda
iga chyba strace calkowity szacunek do starszych haha:D i to wlasnie dzieki takim jak ty:P Co wy z tym obciaganiem?:) Aaaa z doswiadczenia wiecie;) Jest tak jak napisalas,tylko ze na odwrot:D Ty mu obciagasz zdesperowana staruszko,a on mi za twa zaplate stawia drineczki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafiogor
ja mam kumpla ktory sie wstydzi za swoja matke bo ta lata po dyskotekach,a kumple przez nia sie z niego wysmiewaja:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedno mnie cieszy ,
偶e Ty te偶 kiedy艣 b臋dziesz stara , o ile wcze艣niej nie umrzesz

Udost臋pnij ten post

maciejowiec sam sie wyruchaj debilu martynka,skad sie biora takie skonczone idiotki jak ty,zawsze mnie zastanawia:(( ????

Udost臋pnij ten post

A niech sobie ta艅cz膮, ja mam 23 i ju偶 mi si臋 znudzi艂o. Mo偶e p贸jd臋 z moim facetem w wakacje, ale co艣 czuj臋, 偶e d艂u偶ej ni偶 30 minut tam nie b臋dziemy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedno mnie cieszy ,
aha i jak odwozi艂am c贸rk臋 do szko艂y to licealista mi powiedzia艂 偶e ch臋tnie by si臋 ze mn膮 przejecha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciejowiec
iga napewno niechcialbym miec takiej matki jak ty馃槧.Moja ciezko pracuje,a w weekend odpoczywa w domu z ojcem.Wstyd i hanba kobiety!!!!!To co piszecie jest zenujace:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olailalap
kiedys tak nie bylo jak teraz,baby sie puszczaja na lewo i prawo,najczesciej te starsze.W domu swiete zony,a w pubach cyce na wierzchu i uganiaja sie za mlodymi:o

Udost臋pnij ten post

maciejowiec wiem ze twoja mamusia bbbaaaarrrdzo ciezko pracuje.....nio w koncu to bardzo m臋czy

Udost臋pnij ten post

martyna ...nie pisa艂am ile mam lat wiec wydedukowa艂as po czym?......偶al mi cie pusta dziewucho ..dlatego nikt cie nie chce....prymitywna jeste艣....vai si fare fottere.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiemmmmmmmm
Iga jestes idiotka jakich malo;)

Udost臋pnij ten post

Nie oszukujmy sie drgie panie po 30, wiekszosc z was ma juz rodzine,i idziecie tam nie tylko po to by potanczyc, ale z nadzieja ze ktos was jeszcze zauwazy,tak wynika z waszych postow"wszystkie ch艂opaki sa nasze' duzo facetow mowi mi ze te wszystkie 30-stki kutasa szukaja!! takl mowia o was faceci 30 ,30-paro letni!!! wypijecie kilka drinow i zaczyna sie akcja , oczko usmieszki,zaczepki, jak facet sie pyta czy jestes sama? co odpowiadacie na ogo艂? z mezem mi nie dobrze ,to frajer,jestesmy bo jestesmy,bo dzieci!! AUTOPSJA ZNAJOMYCH i mojego faceta. "Jestem tu zeby sie dobrze bawic hahah " szukacie kutasa tak wiem co mowie. dziekuje dobranoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do trzydziestek+
Ale si臋 stare raszple burz膮 :D Przecie偶 w tym wieku to ani wygladu ani wigoru nie m贸wiac juz, 偶e nie wypada zgrywa膰 m艂贸dk臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alllllesc
paulinax1 brawo

Udost臋pnij ten post

martynko,a wyobraz sobie ze w anglii w pubach sa kobiety w wieku 50,60 lat. jakbys cos takiego zobaczyla to chyba bys umarla dziewczynko smieszna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexi ...kobitka
hm...jak chodzisz do zabitych dechami dyskotek mnie to nie dziwi. polecam centr londyn. I zobaczyC jedna z druga jak sie bawia ludzie ale z kultura. Ja mam osobiscie gleboko w d.. twoje zdanie o moim wieku ;) niczego mi nie brakuje, mam meza a bawic sie kazdy moze wiec malolaty turaj beret jedna z druga :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rycz膮ca prawie czterdziestka
" 15:52 MartynkaSuM艂oda obci膮ga艂am wczoraj ostro w pubie jednemu menelowi i taka mnie refleksja nasz艂a" " 16:11 [zg艂o艣 do usuni臋cia] MartynkaSuM艂oda ja przynajmniej sie cenie i puszczam sie w toalecie za drinka. I to nie byle jakiego, bo sex on the beach " 16:18 [zg艂o艣 do usuni臋cia] MartynkaSuM艂oda dla twojej informacji to nie chodze na promocje mam kasiastego sponsora i moge sobie pozowlic na wiecej niz nie jedna z was. " bez komentarza !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sipsi
Faktem jessst napisala """""""""" ze starsze kobiety na dyskotekach,czy w pubach rzucaja sie w oczy i sa posmiewiskiem dla mlodszych,taka jest prawda i nie zaprzeczajcie """"""""""""""" bo偶e co za pokolenie dorasta :( ludzie , ile wy macie lat ,macie po 20 a zachowujecie sie jak dawniej stare baby na wsi na festynie , zero tolerancji , obgadywanie i ob艣miewanie co wy my艣licie 偶e wiecznie m艂ode bedziecie? hahah wy juz mentalnie jeste艣cie zakompleksione stare , zazdrosne , nie maj膮ce za grosz luzu , wsp贸lczuj臋 , naprawd臋 i wy mowicie 偶e po 30 to stara baba ? 偶enada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sipsi
Rafiogor napisal """"""""" ja mam kumpla ktory sie wstydzi za swoja matke bo ta lata po dyskotekach,a kumple przez nia sie z niego wysmiewaja """""""""" no nie m贸wi艂am? hahahha ale poglady , normalnie jak stary zramolaly dziad :)

Udost臋pnij ten post