Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynkaSuMłoda

30stki w pubach i dys.? Nie za stare czasem na to jestescie?

Polecane posty

Gość głębiaOOOO
My robertoo mlode ale madre;)

Gość gbndgbhdg
kochanie jesteś za młoda zeby mi mówic ze nie znam swojej wartosci a poza tym chyba gówno wiesz o wartości człowieka skoro uważasz ze chodzenie na dyskotekii bawienie się o nim swiadczy, nie jestem stara i nie spedziłam całego zycia słonko na dyskotece,pracuje ciezko cały tydzien i jak mam ochote to jade z facetem i znajomymi na dyskoteke a jak nie to robie inne rzeczy ,zapewniam ci ze jak bedziesz starsza to bedzie ci głupio z tego co pisałas bo szczerze to zachowujesz sie jak niedorozwinięta szara gąska ze wsi która twierdzi ze na dyskoteke to tylko młode i bez dzieci,zero kochanie masz wyczucia w takim badz razie tobie w wieku 40 lat przyjdzie tylko umrzec...bo przeciez nie pojdziesz się pobawić bo to wstyd,.. koncze dyskusje bo mi szkoda zycia na pisanie z gówniarą wole milej spędzic ten czas,żegnam pa;)

Gość głębiaOOOO
gbndgbhdg idz na dyskoteke:D tam ciebie ktos ruchnie stara wywloko:D

Gość rycząca prawie czterdziestka
A ja się właśnie umówiłam na piątek z kumpelami i idziemy w miasto, wiek 35-38 lat i zamierzam się rozpychać jak nigdy dotąd ha, ha .... No i wogóle stać mnie na bilet i dobrą zabawę, nie potrzebuję sponsora, ani ciągnąć menelom po kątach jak autorka wątku ha, ha .... No i oczywiście najfajniejsze chłopaki są nasze !!!!;)

Gość atari zwei
ja pierdzielę ale się dajecie podpuszczać tej (temu?) martynce/gnbOOO

Gość lgdfp;;;;;
moja koleżanka ma 32 lata a wygląda bardzo młodo. niejedna 20-tka przy niej wpada w kompleksy

Gość MartynkaSuMłoda
rycząca prawie czterdziestka Wypraszam sobie,nikomu nie ciagne:) Ty zapewne tak:P Jak nie pociagniesz to i bawic sie nie bedziesz;) Bo za pociagniecie oferuja ci dobra zabawe prawda?:);)

Gość MartynkaSuMłoda
Po waszych wypowiedziach stwierdzam ze jestescie glupsze niz myslalam:D

wiesz martynko ty tylko w kiblu obciągniesz i jeszcze mu za to zapłacisz, a mi za twoja kase drinki postawi....i kto jest w lepszej sytuacji....hahahahahahahahahahahhahahahahahahhh

Gość maciejowiec
Niektóre trzydziech sa fajne ale nikt na dluzej oko na nich nie zawiesi,one sa tylko tak na raz do wyruchania

maciejowiec ,ze twoja siostra tak robi to wszyscy wiedzą.....tylko do tego sie nadaje

Gość MartynkaSuMłoda
iga chyba strace calkowity szacunek do starszych haha:D i to wlasnie dzieki takim jak ty:P Co wy z tym obciaganiem?:) Aaaa z doswiadczenia wiecie;) Jest tak jak napisalas,tylko ze na odwrot:D Ty mu obciagasz zdesperowana staruszko,a on mi za twa zaplate stawia drineczki;)

Gość Rafiogor
ja mam kumpla ktory sie wstydzi za swoja matke bo ta lata po dyskotekach,a kumple przez nia sie z niego wysmiewaja:o

Gość jedno mnie cieszy ,
że Ty też kiedyś będziesz stara , o ile wcześniej nie umrzesz

maciejowiec sam sie wyruchaj debilu martynka,skad sie biora takie skonczone idiotki jak ty,zawsze mnie zastanawia:(( ????

A niech sobie tańczą, ja mam 23 i już mi się znudziło. Może pójdę z moim facetem w wakacje, ale coś czuję, że dłużej niż 30 minut tam nie będziemy :)

Gość jedno mnie cieszy ,
aha i jak odwoziłam córkę do szkoły to licealista mi powiedział że chętnie by się ze mną przejechał

Gość maciejowiec
iga napewno niechcialbym miec takiej matki jak ty😠.Moja ciezko pracuje,a w weekend odpoczywa w domu z ojcem.Wstyd i hanba kobiety!!!!!To co piszecie jest zenujace:o

Gość olailalap
kiedys tak nie bylo jak teraz,baby sie puszczaja na lewo i prawo,najczesciej te starsze.W domu swiete zony,a w pubach cyce na wierzchu i uganiaja sie za mlodymi:o

maciejowiec wiem ze twoja mamusia bbbaaaarrrdzo ciezko pracuje.....nio w koncu to bardzo męczy

martyna ...nie pisałam ile mam lat wiec wydedukowałas po czym?......żal mi cie pusta dziewucho ..dlatego nikt cie nie chce....prymitywna jesteś....vai si fare fottere.

Gość psiemmmmmmmm
Iga jestes idiotka jakich malo;)

Nie oszukujmy sie drgie panie po 30, wiekszosc z was ma juz rodzine,i idziecie tam nie tylko po to by potanczyc, ale z nadzieja ze ktos was jeszcze zauwazy,tak wynika z waszych postow"wszystkie chłopaki sa nasze' duzo facetow mowi mi ze te wszystkie 30-stki kutasa szukaja!! takl mowia o was faceci 30 ,30-paro letni!!! wypijecie kilka drinow i zaczyna sie akcja , oczko usmieszki,zaczepki, jak facet sie pyta czy jestes sama? co odpowiadacie na ogoł? z mezem mi nie dobrze ,to frajer,jestesmy bo jestesmy,bo dzieci!! AUTOPSJA ZNAJOMYCH i mojego faceta. "Jestem tu zeby sie dobrze bawic hahah " szukacie kutasa tak wiem co mowie. dziekuje dobranoc!

Gość Do trzydziestek+
Ale się stare raszple burzą :D Przecież w tym wieku to ani wygladu ani wigoru nie mówiac juz, że nie wypada zgrywać młódkę!

Gość alllllesc
paulinax1 brawo

martynko,a wyobraz sobie ze w anglii w pubach sa kobiety w wieku 50,60 lat. jakbys cos takiego zobaczyla to chyba bys umarla dziewczynko smieszna:)

Gość sexi ...kobitka
hm...jak chodzisz do zabitych dechami dyskotek mnie to nie dziwi. polecam centr londyn. I zobaczyC jedna z druga jak sie bawia ludzie ale z kultura. Ja mam osobiscie gleboko w d.. twoje zdanie o moim wieku ;) niczego mi nie brakuje, mam meza a bawic sie kazdy moze wiec malolaty turaj beret jedna z druga :D:D

Gość rycząca prawie czterdziestka
" 15:52 MartynkaSuMłoda obciągałam wczoraj ostro w pubie jednemu menelowi i taka mnie refleksja naszła" " 16:11 [zgłoś do usunięcia] MartynkaSuMłoda ja przynajmniej sie cenie i puszczam sie w toalecie za drinka. I to nie byle jakiego, bo sex on the beach " 16:18 [zgłoś do usunięcia] MartynkaSuMłoda dla twojej informacji to nie chodze na promocje mam kasiastego sponsora i moge sobie pozowlic na wiecej niz nie jedna z was. " bez komentarza !!!

Gość sipsi
Faktem jessst napisala """""""""" ze starsze kobiety na dyskotekach,czy w pubach rzucaja sie w oczy i sa posmiewiskiem dla mlodszych,taka jest prawda i nie zaprzeczajcie """"""""""""""" boże co za pokolenie dorasta :( ludzie , ile wy macie lat ,macie po 20 a zachowujecie sie jak dawniej stare baby na wsi na festynie , zero tolerancji , obgadywanie i obśmiewanie co wy myślicie że wiecznie młode bedziecie? hahah wy juz mentalnie jesteście zakompleksione stare , zazdrosne , nie mające za grosz luzu , wspólczuję , naprawdę i wy mowicie że po 30 to stara baba ? żenada

Gość sipsi
Rafiogor napisal """"""""" ja mam kumpla ktory sie wstydzi za swoja matke bo ta lata po dyskotekach,a kumple przez nia sie z niego wysmiewaja """""""""" no nie mówiłam? hahahha ale poglady , normalnie jak stary zramolaly dziad :)