Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynkaSuMłoda

30stki w pubach i dys.? Nie za stare czasem na to jestescie?

Polecane posty

Gość MartynkaSuMłoda

Trzydziestki w pubach i dyskotekach wygladaja strasznie! :D Was czas na takie zabawy chyba sie juz skonczyl prawda? Powinnyscie siedziec w domach i wychowywac swoje dzieci,a nie szwedac sie po lakalach!! Nie wstyd wam? Przeciez macie na karku czterdziestke!!

Gość rycząca prawie czterdziestka
A co jakaś 30-40-latka poderwał Ci gościa ? ;)

Gość MartynkaSuMłoda
Skad wiedzialas? Tak,poderwala i zamierzam sie pociac z tego powodu:P

Gość MartynkaSuMłoda
zal mi takich bab:D

Gość cdscdsk
no i???co w związku z tym?:)Ty też kiedyś będziesz mieć 30

Gość nieebo piekielkoo
Niektóre 30 mają już dzieci odchowane 🖐️ Poza tym nigdzie nie jest napisane, że dyskoteki i puby są zarezerwowane dla osób poniżej 25 lat :o I jeszcze jedno ;) Nie jedna 30 tka wygląda i wywija lepiej niż takie młode podlotki :D Faktem jest to, że mają zajebiste wzięcie. Cooooo konkurencja? :D żałosna autorka ma chyba jakieś kompleksy skoro zamiast bawić się na imprezie i zajmować własnym dupskiem, ogląda się za innymi laskami i robi jakąś chorą selekcje 🖐️

Gość MartynkaSuMłoda
obciągałam wczoraj ostro w pubie jednemu menelowi i taka mnie refleksja naszła

Gość rycząca prawie czterdziestka
no widzisz humor dopisuje w każdym w wieku ;) nie ważne czy się ma 20, 30 i więcej lat itd. nic na to nie poradzę, że mam prawie 40-lat i lubię się zabawić ... a że chowam dziecko w domu, to wychodzę rzadko ... a wtedy szaleję na maksa ;) pozdrawiam

Gość WIESZ CO//
A JA MYSLE ,ZE ZADDROSCISZ NAM POZYCJI UBRAN KASY ITP... A TY BIDNA STUDENTKA CIUSZKI POZYCZONE ALBO LUMPEKS, I WIDAC ZE ZE WSI:) I NIGDZIE NA WAKACJACH NAWET NIE BYŁAS! TAK ZAGRANIC A NIKT NIEZWRACA NA TAKIE SPRAWY UWAGI , WSZYSCY SIE BAWIA SWIETNIE RAZEM, POJEBIE ZAADROSNY.

Ale zacofanie! KOcham Cie ,kocham Cie Polsko !- z dalekaaaa, z bawarskich gor! lalala

Gość Autorko gdzie Ty widzialas
te 30? Masz na mysli te zuzyte staro wygladajace, sfatygowane dwudziestki??? :P

Gość WIESZ CO//
WIESZ ZE TE 30-35 LEPIEJ D WAS ZAPASIONYCH ZAWODNIKOW SUMO 20 LETNICH WYGLADAJA:) ILE JKA TWOJA WAGA NA DZIS MOGE SUE ZALZYC , ZE OK 80KG:)

Gość ,,,,,,,,,,,,,
L a mowia ,ze polskaa w europie jest??

Gość MartynkaSuMłoda
wiesz co// hahaha ale pojechalas:D czego mam zazdroscic? starosci? chcocbys niewiadomo ile miala kasy i co bys na siebie wlozyla,to i tak zostajesz podstarzala baba z ktorej mlodzi w dyskotece i pubach dra z ciebie łacha:D

Gość MartynkaSuMłoda
jesli cie to interesuje to waze zaledwie 56kg:P

Gość nieebo piekielkoo
hahahaa starości? 30-ce? Nie ośmieszaj się dziecko. A teraz spierdalaj w podskokach do książek, bo niedługo testy kończące gimnazjum 🖐️

Gość WIESZ CO//
niemasz co powiedziec i pierdzielisz ni z gruszki ni z marchewki!zazdrosna dziewo!!!!!!! o kilogramach nawet twojch niewspomne... no przyznaj sie grubasko??? nawet perfum nie masz i ciagle składasz cv:) do przydroznych barow!

Gość torrebka
Mieszkam w Niemczech i bardzo mi się podoba, ze są imprezy czy nawet kluby dla 30+ albo 40+. Dorosli ludzie też chcą sobie potańczyć, ale niekoniecznie w towarzystwie studentów. W Polsce znam wiele osób, które by sobie na potańcówke poszły, ale wiedzą, że bedą głupio się czuć wśród małolatów. A co do pomysłu, że po 30 sie siedzi w domu i wychowuje dzieci - w ogóle bez komentarza. Mądralo, ani sie obejrzysz, jak bedziesz sama po trzydziestce i zobaczysz, czy taka jestes chetna, zeby sie zagrzebac w kocach i siedziec na zapiecku

Gość oj ty głupiutka
"Trzydziestki w pubach i dyskotekach wygladaja strasznie!" - bo idą się tam bawić, a nie "wyglądać!" :-D

Gość MartynkaSuMłoda
WIESZ CO// widac ze zazdroscisz mi tego ze jestem sliczna i mloda,twoje lata(te najlepsze) sa za toba i dlatego latasz po dyskotekach zeby sie odmlodzic hahahaha,starucho nie moge z ciebie:D:D

Gość MartynkaSuMłoda
wiesz co// powinnas siedziec w domu zamiast balowac,przez takie jak ty w dyskotechach i pubach robi sie cos...yyyy ...ciasno?:D tak..zdecydowanie jest ciasno:D

Gość MartynkaSuMłoda
zesrałam się z podniecenia na samą myśl że moge dogryźć:) a wy się nie dałyście:( przegrałam swoje życie, siedzę przed kompem 24 na dobę bo jestem gruba, nie mam żadnych zainteresowań, w życiu nie przeczytałam ani jednej książki prócz Janko Muzykant chyba Orzeszkowej nie?, nie mam faceta i śmierdzi mi z cipki bo po co ją myc jak i tak nie wychodzę z domu?

Gość MartynkaSuMłoda
hahah do gory to podszyw:P

Gość zaluje z nie zgrzeszylam
jestem lepsza od niejednej 20 letniej tandetnie ubranej tłustawej z wystającym brzuchem i ze skarpetkami w staniku panieneczki :)

Gość dunajeccc
Trzydziestki...Przeciez macie na karku czterdziestke!! Twoja wypowiedź w wielkim skrócie. Aleś ty głupia.

Gość WIESZ CO//
baluje w clubach gdzie takich jak ty niestac nawet na bilet!!ba nikt by cie wpusciłby nawet! a jak tam w twojch melinkach pijesz piwko na społke z kolezanka/? bo twoj kolega dres ma tylko na jedno:)

Gość MartynkaSuMłoda
zazdrosne lafiryndy szlajacie sie po dyskotekach bez swoich facetow z nadzieja ze moze jakis mlody zwroci na was uwage,jakie to zalosne:D

Gość MartynkaSuMłoda
dunajeccc no co,moze tak nie jest? chyba na karku nie maja 20stki prawda? tylko blizej im do czterdziestki:P

Gość MartynkaSuMłoda
ja przynajmniej sie cenie i puszczam sie w toalecie za drinka. I to nie byle jakiego, bo sex on the beach :P

Gość MartynkaSuMłoda
WIESZ CO// mam tyle kaski ze starczy mi na baaardzo dlugo,wiec sie o mnie nie martw pani starsza:P