Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynkaSuMłoda

30stki w pubach i dys.? Nie za stare czasem na to jestescie?

Polecane posty

Gość sratatatuta
ja mam w dupie co taka czy siaka pomyśli o mnie , mam czas na pracę i na zabawę mam ochote idę do dyskoteki albo do kina tutto lo stesso co to znaczy nie pasuje ? komu nie pasuje ? niech nie przychodzi do dyskoteki jak go razi widok kobiety dojrzałej , bo ma jeszcze gluta pod nosem

Gość clockworkorangee
MartynkaSuMłoda-no i jak tam nołlajfie potyrałaś trochę ludzi to teraz idź spać bo jutro do szkoły nie wstaniesz znowu a tam pan od wuefu już czeka na ciebie z wypłatą swojej żony:classic_cool:.....qrwa jacy żałośni są ludzie w staraniach o to by poprawić sobie humor i jak żałosne i debilne mają pomysły na tematy.ufffffffffffff

Gość MartynkaSuMloda
rycząca prawie czterdziestka Te wypowiedzi ktore wkleilas byly napisane przed podszywy:) wiec sie tak nie podniecaj babinko:D

Gość MartynkaSuMloda
clockworkorangee noi co ty nie powiesz:D a jednak ten zalosny,debilny temat cie tu przywiodl:D buhaha,ryje z ciebie:D

Gość MartynkaSuMloda
neyla Kochanie zyjemy w Polsce,nie w Anglii wiec mnie to rybka:P moga nawet i 80latki chodzic:D

Gość MartynkaSuMłoda
Dojrzale kobiety,a w glowach pstro,ech.....jakie to smutne😭 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nie stara!
czytam te twoje brednie i myślę sobie ze żyjesz biedaczku razem z krowami na prowincjonalnej wiosce i marzysz o wielkim świecie ,kim ty jesteś żeby mi mówić ze mam siedzieć w domu ze mam zakładać rodzinę jesteś tak ograniczona ze nawet śmiać mi się z ciebie nie chce w domku to chyba jeszcze przy świece lekcje odrabiasz.brak tolerancyjniej zaściankowość zakompleksienie zacofanie a przede wszystkim brak mózgu!

Gość evrybady pomarńcze3
autorko. zabij sie lepiej. bo chyba nie chcesz mieć nigdy 30 lat? czas leci a ty nie chcesz być stara. pomyśl juz o sznurze dla siebie

Gość aa..
pamietaj ze twoj wiek nie zatrzymal sie w miejscu :p zobaczymy czy bedziesz tak kwiczec w wieku 30 lat... poza tym zal mi takiego myslenia bo tylko od twoich wlasnych przekonan zalezy twoje zycie czyli wg twojej opinii w wieku 30 lat nie mozna sie bawic - nic tylko wspolczuc. moje przekonanie zas w kazdym wieku mozna mozesz mi tylko pozazdroscic :D

Martynka suka młoda napisała to żeby trochę powkurwiać a wy dziewczyny podbijacie jej durny temat zamiast zignorować te brednie, zamykam dyskusję

Gość greczynk a z odzysku
ale temat usmiałm sie jak kon:)

Gość w wieku przedemerytalnym :P
ja mam 25 lat, wiec juz prawie starosc :D, a bardzo lubie chodzic na dyskoteki :D nie przepadam za klubami typowo studenckimi, wole lokale z troche wyzszej polki, gdzie raczej nie spotkam ludzi mlodszych od siebie (za drogie driny + selekcji nie przejda). Na ogol w takich lokalach jest bardziej elegancko, czysto (zwl. w kiblach), nie ma pijanych i zataczajacych sie osob i nie stykam sie z "chamskimi podrywami" ani nie musze ogladac zadnych galerianek ubranych jak spod latarni i wyginajacych sie jakby tanczyly na rurze (bleee). ostatnio trafilam do klubu, w ktorym srednia wieku bawiacych sie ludzi wynosila na oko 35-40 lat, modnie poubieranych, ktorzy bawili sie swietnie, az milo bylo popatrzec :) i nie tanczyli wcale jak na balu, tylko tak typowo "dyskotekowo", w koleczkach, a muzyka, ktora puszczal didzej, byla ekstra :D m. in. ciekawe remixy Lady Gagi czy Natashy Beddingfield :) musze czesciej odwiedzac ten klub :) PS Mieszkam w PL i nie bulwersuja mnie ludzie, ktorzy umieja sie bawic :)

Gość dddaska
własnie wrocilam z clubu:) bo rano do roboty;( ale było super... białch kozakow nie było;) bo nikt ich tam nie wpuscił..

Gość golenie
dokładnie-cluby z wyzszej połki sa , nie dla galerianek, ona wejdzie ale do speluny w piwnicy i pozniej takie tesksty wypisuje.

Gość do 30, 40 i starszych
nie słuchajcie co mówi ta głupia martynka, ja też mam 19 lat a mam zupełnie inne zdanie w tym temacie. Martynko przynosisz teraz wstyd wszystkim młodym dziewczynom. Niech nikt sobie przypadkiem nie wyrabia opiniii przez nią na temat wszystkich mlodych dziewczyn

Gość MyszojadRRBB
w domu siedziec i dzieci wychowywac staruchy,taka wasza rola,a nie miedzy dzieci:P zachcialo sie balowania w tym wieku hah:D