Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynkaSuMłoda

30stki w pubach i dys.? Nie za stare czasem na to jestescie?

Polecane posty

Gość MartynkaSuMłoda
30stki maja wziecie mowisz? hehe,no taaaak,daja swietnie dupy jednorazowo:D a faceci maja z nich polewke:D bo coz pozostaje takiej 30stce? nic tylko jak zarwac na jeden mlodego i pobujac w oblokach:D

Gość hejka .............
nudzi sie gównazium:) presentuje,mi w jej wieku tez sie wydawalo ze 30l, t juz dinozaur:) a dzis mam duuuzo wiecej i nigdy bm nie chciała miec 25l, dopiero mi dobrzez sama soba:)

a jak taka 30-stka dobrze wygląda, nie ma dzieci ani żadnych innych zobowiązań??? Zastanów się co piszesz.

I jeszcze jedno. Na dyskoteki nie chodzę i nigdy nie chodziłam-nie moje klimaty. Wolę koncerty metalowe. Ale do pubu chodzę czasami i nigdy nic przykrego mnie tam nie spotkało.

Gość ja tiamm
atorko, jesteś strasznie wulgarna, widać na pierwszy rzut oka, że musisz być strasznie zazdrosna, bo z nikąd taka agresja sie nie bierze :) mają wziecie i to duże, sama bylam pod wrażeniem. a do świadomości... na jeden raz t faceci wybieraja młode galeriany, z cyckami na wierzchu :P na pewno nie 30-stki. ja sie wcale nie dziwie, że wola starsze kobiety... sama najlepiej sie bawiłam z kuzynkami, o wiele lepiej niż z dziewczynami w moim wieku. kuzynki maja bardzo duży dystans do siebie, nie noszą kilo tapety i nie sa nastawione na "podryw" i wulgarne wywijanie tyłkiem. pewie dlatego tak do nich faceci lgneli. wiec autorko wiecej luzu to może tez ktos sie toba zainteresuje:P

Gość diabel wcielony
won!!!

Gość diabeł wcielony
:D

Gość sipsi
dyskoteki ?????? w życiu :((( jestem metalówa:)))))))))))

Gość MartynkaSuMłoda
nekromanta wtedy to powinna ona rozejrzec sie za porzadnym facetem i zalozyc rodzine,bo to juz chyba na to czas co nie? No chyba ze stara panna chce zostac,to co innego:P:P Na pewno nie powinna latac po dyskotekach;)

Autorko--ja wtedy patrzyłam aby skończyć studia i jak to się mówi: dorobić się, osiągnąć jakąś pozycję społeczną. Nie miałam czasu na facetów ani imprezy. A teraz już ten czas mam. A odnośnie rodziny---nie mam takich planów na razie. Może kiedyś. Ale tylko małżeństwo bezdzietne by mnie interesowało jeśli już.

Gość MartynkaSuMłoda
ja tiamm mam faceta kotku,wiec nie potrzebne mi zainteresowanie moja osoba ze strony facetow:P

A pomimo wieku na brak powodzenia nie narzekam. I wyglądam teraz dużo lepiej niż wtedy gdy miałam np20 lat

Gość ja tiamm
MartynkaSuMłoda - to w czym problem? bo widocznie masz z tym ogromny problem "kotku" a problemy z nikąd sie nie biorą. przewaznie z poczucia niższości i kompleksów "kotku" ;)

Gość Antonina5
Ja mam prawie 30 (29) i co weekend chodze do rockowej knajpy..... nie wolno mi????

Gość MartynkaSuMłoda
ja tiamm juz wczesniej wspomnialam(ale chyba nie zauwazylas:P),ze przez takie babule robi sie ciasno,kumasz?:P

Gość MartynkaSuMłoda
nekromanta ja caly tydzien przeznaczam na nauke,tak wiec nie martw sie o moje wyksztalcenie:P Bawie sie w weekendy:P

Gość ja tiamm
nie, nie kumam tego i chyba nigdy nie skumam twego myslenia jak nikt tutaj obecny bo ludzie mają zupełnie inne priorytety i cele w życiu niż ty. twoje myslenie jest bardzo płytkie.

Gość MartynkaSuMłoda
oj biedne staruszki,nawet mi was troche zal;) rozumiem ze chcecie sie odmlodzic,ale nie tedy droga:D

Gość MartynkaSuMłoda
ja tiamm Nie pojmuje tego jak matki moga pozostawiac swoje dzieci tylko dlatego ze musza sie wyhuczec? Płytkie to sa wlasnie takie baby ktore jeszcze z tego typu zabaw nie wyrosly,dnooo:P

Gość jig
ja jestem młoda i nic nie mam przeciwko 30,40 czy 50 na dyskotekach. żałosna jesteś, widać że masz straszne kompleksy skoro zazdrościsz innym kobietą chęci do zabawy

Gość MartynkaSuMłoda
jig kobietom:P kobietom:P Co ja za to moge ze jak widze was staruszki to ze smiechu nie moge wytrzymac?:D

Gość gbndgbhdg
ja chodziłam na dyskoteki jak ty robiłas w pieluche i na jedzenie mówiłaś papu...chodze bo kocham tańczyc mam swietną paczkę znajomych i się bawię..jedyne co widzę to to ze gówniary seksza się po kiblach z chłopaczkami i nie mów ze zazdroscimy wam chłopaków bo powiedz mi jak moge mnie obchodzic dzieci? tak samo ty mnie nie obchodzisz co najwyzej jak sie najebiesz znowu za dużo i bedziesz zaliczała zgon w kiblu po pigule moge ci jeszcze jebnąc bo mi kibiel zajmiesz..i tyle co ci mam zazdroscic?podaj jeden przykład bo ja jeszcze żadnego nie wymysliłam..

Gość Faktem jessst
ze starsze kobiety na dyskotekach,czy w pubach rzucaja sie w oczy i sa posmiewiskiem dla mlodszych,taka jest prawda i nie zaprzeczajcie😴

Gość ja byyyym polecil
takim babuszkom Remize:D

Gość MartynkaSuMłoda
gbndgbhdg ojej to ty juz musisz byc naprawde stara:) kobieta ktora powinna dawac przyklad jest wulgarna i zapewne nic nie warta skoro cale zycie poswiecilas dyskotekom:D

Gość robertoooooo27
No fakt, jak sie taka starsza pojawi, a jest na czym oko zawiesić - to już żadna młoda nie ma u mnie szans .... poprotu te dojrzalsze to chodzący seksapil, sposób w jaki się poruszają,ubierają i ciszą z życia ...miam

Gość głębiaOOOO
robertoooooo27 Nie ma to jak napisac cos pod nickiem faceta :D Myslisz ze to nas mlode bardziej dotknie? :D Musisz leciec na stare bo u mlodych nie masz szans paszteciku :D

Gość gbndgbhdg
kochanie jesteś za młoda zeby mi mówic ze nie znam swojej wartosci a poza tym chyba gówno wiesz o wartości człowieka skoro uważasz ze chodzenie na dyskotekii bawienie się o nim swiadczy, nie jestem stara i nie spedziłam całego zycia słonko na dyskotece,pracuje ciezko cały tydzien i jak mam ochote to jade z facetem i znajomymi na dyskoteke a jak nie to robie inne rzeczy ,zapewniam ci ze jak bedziesz starsza to bedzie ci głupio z tego co pisałas bo szczerze to zachowujesz sie jak niedorozwinięta szara gąska ze wsi która twierdzi ze na dyskoteke to tylko młode i bez dzieci,zero kochanie masz wyczucia w takim badz razie tobie w wieku 40 lat przyjdzie tylko umrzec...bo przeciez nie pojdziesz się pobawić bo to wstyd,.. koncze dyskusje bo mi szkoda zycia na pisanie z gówniarą wole milej spędzic ten czas,żegnam pa;)

Gość głębiaOOOO
Baba jestes hahahahahahahahahahahaha