Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michannianiaanaaa

Zginął pod pociągiem, bo ufał...

Polecane posty

Gość michannianiaanaaa

Zalewa mnie fale bezsilności i wściekłości na myśl o tym psie, któremu właściciel kazał siedzieć na torach kolejowych, wiedząc, że zaraz nadjedzie pociąg.... I na myśl o tym psie, którego podpalili w budzie... NIENAWIDZĘ TYCH POPIERDOLONYCH SADYSTÓW !!!!!!!!!!!

Gość sosek
ten z pociagiem to nie wiem czy on był swiadom ze ma za plecami psa : ) jednak był na bani ostro i chciał po prostu przezyc jakas dawke adrenaliny : ) nie wiem nie czytałem zadnego wywiadu z nim ale watpie zeby to było specjalnie : )

mnie dziwi to - pójdą do pierdla gnoje i za nasze będą mieli wikt i opierunek; a ja bym do roboty gnoi pognał !!! dziury w drogach łatać, nasypy kolejowe układać, śmieci wzdłuż szos zbierać !

Gość mamy 21 wiek
uspienie to koszt 20 zł..to nie majątek.. powinni takim wlepiac kary finansowe..20 tys..i wiecej. I wiecej tak nie zrobia, bo..bedzie im żal kasy...

Gość mamy 21 wiek
jeśli był pijany to pies go pilnował...taki instynkt..kochał go jako pana... albo facet taką bajkę wymyslił...

moja współlokatorka go zna :) mieszkają na jednej wiosce. typ ostro ćpa i chla. do tego rzuciła go laska, bo matka jej wmawiała ,że to przez nią. postanowił się zajebać, ale jest frajerem:o

Gość sosek
tak własnie myslałem : ) laska go rzuciła chciał sie kropnac : ) a tu taki prik i do ciupy

Gość ???!
Dziwi mnie tylko fakt, iz rogatki opuszczone, podjeżdza samochód, zatrzymuje się przed przejazdem kolejowym i ŻADNEJ reakcji!! Nie wierzę, że kierowca tego samochodu nie widział tego gościa stojącego na torach!! A owczarka szkoda... Bardzo szkoda. Też mam takiego....

Gość niech buc zdechnie
tego durnia mógł pociąg zabic,szkoda tylko psa

Gość ???!
Gdyby ktoś tak postąpil z moim psem, to nie wiem, co bym zrobiła...

Gość dgfhhrujtyu
Dziwi mmnie, że ktoś kto widzi coś takiego, nie reaguje... Biedny pies... Zginął tylko dlatego, że był wierny... A ja słyszałam, ze ten facet kazał temu psu siedzieć na torach.... :o

Gość ???!
Chyba na podstawie nagrania z kamery przemysłowej można ustalić tablice rejestracyjną tego samochodu... Może policja juz się tym zajęła?

Gość dgfhhrujtyu
Kierowce samochodu powinni ukarac, bo na takie rzeczy nie patrzy się jak na film w tv... Powinien jakoś zareagować...