Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwew

mezczyzni z sympati-są bardzo konkretni!!

Polecane posty

Gość ewwwew

2011-01-18 08:14:45 Historia kontaktów niczego nie wklejam pisze kazda wiadomosc osobno a co robie na co dzien zazwyczaj tak jak teraz jestem w pracy w wolnym czasie troszke sportu czyli gram w pilke i bardzo lubie jak jest pogoda na motorze gdzies sobie jechac cos zwiedzic to moze jak nie lubisz gg to jakos sie spotkamy na kawe Za kazdym razem jak prosze by napisali cos o sobie pisza mnie wiecej cos takiego.Zero konkretow o pracy czy studiach.Ja To pisze.Potem okazuje sie ze ochroniarz w agencji towarzystkiej albo pracownik produkcyjny!!Wiecej nie wyjde na spotkanie.Mam dosyc..Kazdy pisze na odwal sie ze lubi pilke i motoryzacje..Ten napisal ze zwiedzac ale nawet nie napisał Co zwiedziać?to juz dałoby lepszy obraz jego.Celowo robia ze wszystkiego tajemnice a sami pytają gdzie ja pracuje.Mam dosyc

Gość dotarlo do mozgu
a ty myslisz ze przy takiej masie ludzi kazdy bedzie opowiadac litanie robi sie cntrl + c cntrl +v

Gość skąd klikasz?
ja sląsk

Gość ewwwew
ale wspomniec gdzie pracuje by mogł....jaka branza np...Ja o tym pisałam..Wyksztalcenie tez ukrywają i nie podają tej informacji w profilu

Gość ewwwew
ja łódz Ja opowiadam litanie pisze tak by przez internet w paru wiadomosciach dac jakis obraz siebie.Zeby ta oosba naprawde chciala mnie poznac i sie spotkac.Dla mnei to swiadczy o szacunku.Z kim amm sie spotkac jak ma 50wiadomosci od facetow i o kazdym wiem ze jeden ma pasje pilka i motoryzacje a drugi muzyka i basen?:O

Wiekszosc facetów nie ma pasji... tylko jedno i to samo " natomiast kobiety to jedno wielkie chodzące hobby :D to fakt ... dziedzina? znalezienie kandydata do spłodzenia dziecka :D

Gość ewwwew
to napisal jak zapytalam o prace i co lubi zwiedzac gralem kiedys zawodowo a teraz tylko tak dla siebie nie mam zony ani dzieci tak jakos wyszlo praca jak praca czy ja lubie moze troszke zwiedzaci bardzo lubie inne kraje lecz jak nie moge to po prostu polska i juz a naj bardziej jakies zamki lubie dowiadywac sie jak to kiedys bylo a ten portal to jest po to zeby kogos poznac i umowic sie a nie zeby tu tylko siedziec i pisac z jedna osoba . szukam kogos kto wie czego chce i ze po miesiacu nie ucieknie

ale wspomniec gdzie pracuje by mogł....jaka branza np...Ja o tym pisałam..Wyksztalcenie tez ukrywają i nie podają tej informacji w profilu" tylko debil uzewnętrzni wszystkie swoje szczegóły w sieci :D

Gość ewwwew
ja tez nie mam specjalnych pasji...ale konkretnie i krotko o sbie potrafie napisać..mnie interesuje jakie on ma wyksztalcenie i branza w jakiej pracuje..jak dlugo jest na portalu jakie ma znim dosiawdczenia cos co stworzy mijakis jego obraz w głowie.A on wymijajaco na odwal sie odpowiada i chce sie spotkać.Jest tak kreatywny ze chce ze mna pisac a czeka tylko na moje pytania odpowiada na nie wymijająco nic kreatywnego nie napisze sam nawet nie wie o co chce zaptac mnie.tylko ciagle pisze "ATY???"Zapytalam o to co lubi zwiedzac to napisal...

Gość ewwwew
swoje klaty pokazuja na zdjeciach i fotki swoich brucnych lazienek i recznikow uzewnętrzniają na zdjeciach i sie nie wstydzą.A ogolnie czy pracownik biurowy czy specjalista wolny zawod czy fizyczny to robia tajemnice

.okazalo sie ,ze ledwo plywac umie" to zupełnie jak wy ... Pytam kiedys kobiety co robi w zyciu Ona uwielbiam kino , ostatni raz byłam na Lejdis :D co jeszcze? no podróże po egzotycznych krajach ... no a gdzie ostatnio byłaś ? No ja w sumie to tylko raz w życiu byłam za granica pytam gdzie? Ona w Egipcie :D a co jeszcze dorzuciłem ... Ona no moja pasją jest dobra kuchnia ... to co jest twoim specjałem? ona ROBIę PYSZNE CZISy :D padłem :D

Gość ewwwew
bo faceci to debile-no wlasnie zadnych szczegolymow sie w necie nie mowi a chce sie pisac...tylko oczym pisac o pogodzie?o moim kocie?przeciez cos musi mnie sklonic do wyjscia..to ze facet lubi pilke to za malo.Ja tak juz wychodzilam nie wiedzac nic o facetach i okazywalo sie ze facet jest ochroniarzem w agencji albo pracownikiem kasy wbiedronce

bo faceci to debile-no wlasnie zadnych szczegolymow sie w necie nie mowi a chce sie pisac..." skoro debile to po co próbujesz z nimi nawiązywać znajomosci? :)

Gość dotarlo do mozgu
bo swedzi ja w kroczu

Gość zoerre
bo wierze i chce wierzyc ze wsrod tych debili trafi sie jeden normalny?

Gość notakhmm...
autorko co masz do pracowników kasy w biedronce?albo ochroniarzy? wydaje mi się że wyżej srasz niż dupę masz,i dzielisz ludzi na lepszych i gorszych i liczy się dla ciebie zasobność konta a nie pasje i zainteresowania faceta...

Gość ewwwew
nie zasoblnosc konta ale szczerosc samaskonczylam studia i nie chce miec mezczyzny ktory wieku 30lat pracuje w biedroce albo jest ochroniarzem.Bo to inny poziom po prostu.Mialam faceta co byl urzędnikiem biurowym za 1200zl kochalam go ponad zycie ale zginał w wypadku rok temu!!!!!!!Nie licza sie dla mnie pieniadze bo mam firme dobrze prosperującą po rodzicach ojcec jest chory i ja mam ja prowdzic,chaialabym moze kiedys prowadzic ja z przyszlym mezem,ale ambitnym inteligentnym. Teraz pracuje na stanowisku szkoleniowca w banku z zakresu technik sprzedazy(wiec tez zadna rewelacja)Ale uczylam sie wiele lat moi rodzice tez i mam ambicje.Mam prawo wymagac by moj facet nie byl ochroniarzem po podstawowoce i to NIE JEST ŻADEN MATERIALIZM.Mezczyzni chcą kobiety szczuplej a jak ja nie chce robotnika to ejstem materialistka.LEczcie sie

Gość ewwwew
jakby mnie urzekł zainteresowaniami i pasjami to tez by sie to liczylo ale "pilka nozna i zwiedzanie "jakos mnei nie urzekło... Jak ma pasje zwiedzania i "dowiadywania sie jak to kiedys bylo" mogłby isc na archeologie albo historie zarabialby po tym 1000zł w domu kultury czy muzeum ale uwierzylabym wte pasje i bym sie spotkała

Gość aaaaaaa2222
To samo moge powiedziec o kobietach ! Zero rozmowy na normalnym poziomie - młodsze dziewczyny w wielu licealnym - nie wiem po co do mnie piszą ? Jedyne tematy to szkoła , muzyka , lady gaga i rozmowy o niczym . Starsze w wieku studenckim podobnie - jedna nie wiem po co jest na studiach ,ze czeka ją straszna przyszlosc , inna stostuje system : co slychac? aha...u mnie fajnie , aha... mhm, co robisz? aha... z/w, jestem , posluchaj tego : link , spotkamy sie? aha... mhm... 😭 same pustaki , ktore wchodzą tam tylko po to by kogos miec , bo posiadanie faceta to obowiązek...

Gość nie narzekam
ewwwew To może napisz w swoim profilu to co wyżej i wszystko jasne :-)

jakby mnie urzekł zainteresowaniami i pasjami to tez by sie to liczylo ale "pilka nozna i zwiedzanie "jakos "mnei nie urzekło..." to poszukaj sobie miłośnika szydełka i tkania makat :D Masz wybór... po co o tym nam mówisz?

bo posiadanie faceta to obowiązek..." dodam jeszcze że to konieczność tym bardziej jak psiapsióły takowych mają

Gość uyuyu
"jedna nie wiem po co jest na studiach ,ze czeka ją straszna przyszlosc " ale masz jakis obraz jej otwiera sie..jak Ci nie pasuje to sie nie spotkasz..A wy nie piszecie nic konkretow..Ty chociaz iwesz czym laska zyje studiami ktore wybrala z obowiazku.. A mezczyzni pisza o tym ze lubia pilke i muzyke

Gość notakhmm...
skor umiesz napisać dokładnie czego szukasz a czego nie to umieść te informacje w swoim profilu na sympatii a wtedy nie będą cią zaczepiać faceci których bys sobie nie życzyła spotkać.i nie będziesz aż tak mogła narzekać

Gość ewwwew
umiesciłam ale oni nie czytają tego!!!!!i to jest najtragiczniejsze!!!mam to wszystko opisane ale oni patrza tylko na foto

ale co jest w tym trudnego by nie odpisywać kolesiowi który pisze do ciebie "co słychać?" Czy to takie skomplikowane dla ciebie? kliknąć delete albo kosz ?

Gość nie narzekam
Autorko, brak ci asertywności, jak czytasz tekst faceta i nic ciekawego w nim nie dostrzegasz to robisz usuń i bez zbędnych ceregieli. Szkoda twojego czasu :-) Może poszukaj na portalach tematycznych, hobbystycznych a nie ograniczasz się do randkowych :-)

Autorko nie przejmuj sie, bo sa tacy, ktorzy podaja jakie maja doswiadczenie i mowia czym sie zajmuja. Ale sporo jest takich, ktorzy nic o sobie nie pisza, wtedy lepiej nie odpisywac na ich wiadomosci. Powodzenia