Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

jadąc autem

Polecane posty

Dziewczyny, co robicie, gdy jadąc samochodem ze swoim facetem macie na niego ochotę? Nakręcacie go w czasie jazdy, czy grzecznie czekacie, aż dojedziecie do domu?

Gość odpowiem też .......
człowieku zlituj się ile razy masz zamiar zakładać ten sam temat hmmmm ?

jak mam taka mega ochote to lize i caluje go po szyi ale ogolnie to siedze grzecznie bo on jest piratem drogowym

oj to roznie, nie ma reguly, jednak w trakcie jazdy z moim chlopak mysle o tym by jak najszybciej wysiasc z samochodu

słabo jeździ? Mój jest w tym dobry i parę razy zdarzyło mi się dłużej go tam masować w czasie jazdy. Doznania super.

Tak macaj go po jajach potem będą was zeskrabywać z asfaltu, znam taki przypadek gdzie baba zginęła z fiutem w mordzie :D Piękna śmierć, nie ma co 🖐️

za szybko, za energicznie, wyprzedza na trzeciego, straszne to jest, wiec nie da sie tak pomasowac go porzadnie bo boje sie ze w drzewo wjedzie

ja robiłam to na autostradzie i jak pisałam przez dłuższy czas. W sumie to ja to inicjowałam. Najpierw nakręciłam go słownie, a potem jak zobaczyłam, że mu stanął zaczęłam robić swoje.

Gość joystick
co za idiotki, jedna lepsza od drugiej

heh, po autostradzie zawsze jak jechalismy to z kims, takze tam nie probowalam alee jak ja prowadze to on lubi mnie masowac po udach

nie no , my wtedy jechaliśmy sami. Jakby ktoś jechał z nami to pewnie, że bym tego nie robiła. W mieście też tego nie robię, bo jakoś nie nakręca mnie atmosfera stania w korkach i widoku ludzi na przystankach.

przeciez napisalam ze czasami go tam dotykam, a zazwyczaj jak juz to wieczorem a nie w dzien

calowanie i lizanie po szyi to prawie zawsze, chyba ze jestesmy pokloceni to wtedy tego nie ma he

Ok. W sumie kiedyś koleżanka opowiadała mi jak w czasie jazdy dawała swojemu facetowi stopy do całowania. To podobno też było na autostradzie.

nie zatkalo heh sniadanie jadlam, dziewczyny dziwniejsze rzeczy robia w samochodzie w czasie jazdy

Gość winter0000
co ty kurna o 12 śniadanie jesz?

Gość winter0000
a wy świntuchy jesteście. Ledwo co wstały a już na forum o seksie wskakują. Nimfomanki o!