Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnypilot

Gdy kobieta pozwala sobie patrzec w biust

Polecane posty

Gość czarnypilot

Czy gdy kobieta pozwala sobie patrzec w biust (odslania szerzej itp.), nachyla sie, poprawia wlosy, czy takie sygnaly cos znaczaja? Np, ze jest zainterersowana moja osoba?

Gość to znaczy że
jest zainteresowana seksem ;)

Gość Mam taką samą koleżankę
Niekoniecznie, po prostu podoba jej się sam fakt, że faceci patrzą na jej biust, że jest ładny. Takie kobiety po prostu chcą żeby każdy facet podziwiał ich biust, nawet żul spod monopolowego. Chcą wzbudzać podziw ładnym biustem, wygląd faceta nie ma dla nich znaczenia.

Gość sheelah92
Ja gdy tak robie po prostu chce by facet zwrócił na niego uwagę, chce go podniecic, pokazać mu go i sprawić zeby o mnie duuużo myślał i to w tych niegrzecznych kwestiach :D

Gość czarnypilot
No to sa rozne interpretacje widze... A czy mozecie podac takie stuprocentowe sygnaly, ktore kobieta wysyla jak jest "zielone swiatlo", ze mozna do niej podejsc, zagadac i nie byc potraktowany jak oszolom?

100%: pochyla się, zadziera kieckę i mówi: (tu twoje imię) rżnij mnie!! zero wątpliwości, chyba że w pobliżu jest jakiś twój imiennik

Gość czarnypilot
:)

a mniej pewne, ale z reguły sprawdzone, gada od rzeczy, rozpuszcza i poprawia włosy, słucha wszystkiego co mówisz z szeroko otwartymi oczami, zamiera lub wkurza się kiedy okazujesz względy innej (np. całujesz w usta)... obserwuj

Nie znam się na kobietach i nigdy nie poznam. Ale jak sobie "pozwala" to nie wróży niczego dobrego. :P Ma zabawę z tego, że ślinisz się na widok jej tzytzów, właśnie wypełniła je silikonem i poszła w teren sprawdzić czy działa, czy w pokrętny sposób pokazać ci, że za pewne wdzięki będziesz musiał solidnie zapłacić. :P 🖐️

akronim po mało dochodzę ( spokojnie nie stresuj się :P :P ) do WNIOSKU ;) ,że jesteś człowiekiem renesansu. Tu chociażby przykład, że "mowa ciała" nie jest Ci obca. :) 🖐️

Gość ej jak sie mizdrzy
to znak , ze jej sie podobasz.

Gość dsjfnkdjfhglkdhglkdfhgf
czarnypilot - a jak sie mniej wiecej ta twoja pikna zachowuje? JA sie znam, to zaraz ci zinterpretuje:D

Gość czarnypilot
Nachyla sie i widac cycki:)

Gość Ktoś zagrał mi na pianinie kie
jak nachyla się, abyś patrzył w biust to cię podrywa na biust. Co innego jakby się nie nachylała...a ona robi to przed tobą czyli dla ciebie.. Wie, że faceci to wzrokowcy i stara się poderwac ciebie na biust, a może i na sex tylko;) albo na zawsze. Ile ma lat?

1 post poczytałam tak to znak, że podobasz się jej i ona podrywa ciebie na swoje wdzięki-ciało. Chyba romans się szykuje:)

Myślę, że go podrywa. Ona. I co zrobiłeś? Patrzyłeś? Fajny ma:)? A to widac, jak kobieta się schyli niby patrzy na stół kartkę a widzi czy facet patrzy jej się w biust:)

Gość czarnypilot
Fajny...ale ciapa ze mnie bo nic nie zrobilem..mialem obawy, czy nie wyjde na "dziwnego", i dojdzie do konsternacji "pan do kogo?, gdzie z tymi lapami:-)" Moze jakis sygnal powinienem wyslac, ze mi sie podoba? Tylko jaki...

Gość od pewnej kasiiiiiiiiii
miałeś zamiar już dotykac ? Nie. Hmm mogłes dotknac w przelocie dłoni..np przy wspolnym kserze itp. Usmiechac sie patrzec długo w oczy..itp

Gość czarnypilot
A moze powininem skomentowac bezczelnie te cycki "jak tak pokazujesz, to sa jeszcze piekniejsze, serio uhm". Banal?