Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona44

Lipoliza

Polecane posty

Gość zagubiona44

Witam. Chciałabym pozbyć się drugiego podbródka. Liposukcja odpada, słyszałam o lipolizie. Czy ktoś moze podzielić się doswiadczeniami???

Gość dziunia77
Wstrzykują ci preparat, ktory likwiduje tłuszcz. znajoma robiła

Gość zagubiona44
A Ile trzeba zabiegów? Szukam jakiejs informacji od kogos kto to sam przeszedł. Mieszkam w Bochni, ktoś zna w okolicy dobre miejsce na taki zabieg??

Gość freeriiider
Robiłam lipolizę podbródka w Krakowie. Miałam robione Aqualixem, bardzo mało spuchłam, efekt juz po 3 tygodniach. Wcześniej robiłam brzuch fosfatadylocholiną, spuchło bardzo ale efekt super. Z tym że dopiero po 5 gdzieś tygodniach.

Moja bratowa robiła lipolizę iniekcyjną czyli miała wstrzykiwany w podbródek specjalny lek powodujący rozpad tkanki tłuszczowej. Nie musiała wcześniej robić żadnych badań, bo podobno zbieg jest bardzo bezpieczny. Trzeba tylko wybrać dobry gabinet z fachową obsługą.

Gość freeriiider
Zabieg jest bezpieczny, nie potrzeba zadnego znieczulenia. Ja w podbródek miałam jedno ukłucie, a w brzuch 3 albo 4. Igła jest bardzo cienka i prawie tego nie czuc. Tuż po trochę szczypie, ale dosłownie chwilę (2 minuty ?). Schodzisz z fotela i można robić co się chce. Moja znajoma poszła po lipolizie prosto na basen :) (lekarka pozwoliła). Jedno co to jednak trochę trwa zanim ten tłuszcz się wchłonie. Miesiąc trzeba mieć.

Gość barbaaarella
do freeriiider Gdzie w Krakowie robiłaś? Chcę właśnie robić brzuch. Proszę o cenę.

Gość zagubiona44
Dzięki za informację. Ten Aqualyx można w Krakowie w Arclinique znaleźć. Chyba się zdecyduję zadzwonić do nich i dopytać o ceny. Chyba, że znacie???

Gość zagubiona44
Freeerider - wystarczyło jedno? To byłaby dobra informacja Wyczytałam, że najczęściej trzeba 2-4 zabiegów?

Gość jaka cena
?????????????????

Gość freeriiider
Podbródek robiłam raz i jest ok. Brzuch na razie raz, ale na pewno powtórzę, może jeszcze raz ale kto wie może 2. Tak żeby do lata skończyć. Cena: podbródek 250, brzuch 500. To zależy od ilości ampułek.

Gość zagubiona44
freerider - rzeczywiście dzwoniłam tam i wszystko zależy od indywidualnego przypadku. Ha! I na raty można zapłacić. A czy to boli???

Gość zagubiona44
Wiem, że już pytałam, ale chciałabym mieć porównanie - czy to jak zwykły zastrzyk jest? Boję się igły

Gość freeriiider
Sam zabieg w ogóle nie boli, ale pouchnie po. Najgorzej jest dzień po. Podródek spuchł mi trochę, ale brzuch to bardzo. Nie dopinałam spodni absolutnie. Tak było ze 3 dni. I cały teren był tkliwy jak sobie macałam. Ale ból to nie był.

Gość freeriiider
Aha, zastrzyku to wogóle nie przypomina. Raczej takie kosmetyczne dłubanie.