Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny edek

Czemu Polki nie wyglądają jak Kim Kardashian ?

Polecane posty

Gość Insomnia Deux
Ależ wyglądają, chociaż jeśli wykluczymy gimnazjalistki to generalnie nie mają takiej sztucznej urody.

Gość smutny edek
dajcie mi namiary do takiej

Gość Prawdawemnie
Jest niesamowicie piekna:*

Gość Kamila XXX
A czemu Edek ty nie wygladasz jak Taylor Lautner? http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://static.poponthepop.com/images/gallery/taylor-lautner-workout.jpg&imgrefurl=http://poponthepop.com/gallery/taylor-lautner-workout/&h=560&w=415&sz=70&tbnid=mOOYNc9mpeNrUM:&tbnh=133&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dtaylor%2Blautner%2Bworkout&zoom=1&q=taylor+lautner+workout&hl=en&usg=__3TOPm1XZ7Q2H7Lnl1mcPer2_4TU=&sa=X&ei=C882TaWwL8XLhAfE08yQAw&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwBw :(

Gość smutny edek
gdybym wygladal jak on ( kosmita z dziwnym pyszczkiem szczurka ) to juz bym sie dawno temu pochlastał :D

Gość Prawdawemnie
Kamila XXX Sorry ale on wyglada ja gnom:D

Gość jsddj
Kamila xxx Otóż to....

Gość Kamila XXX
Kwestia gustu. Tobie sie podoba inny typ a mnie ten. Chodzi o to ze Polacy tak nie wygladaja tak jak Polki jak Kardaszian ( na szczescie:P

jak kobieta wyglada tak jak ona to na forum ją wyzywacie od krasnali i grubasek. Ona ma max 160 cm wzrostu, duże biodra. Polki by tak wygladały jakby prawiki bądź geje nie wpajali im, ze mają być chude jak wieszak. Mam podobną figurę jak ona i jak czytam "opinie" na forum to wszędzie napisane, ze powinnam 10 kilo schudnąc ;D Oczywiście nie robię tego, bo podobam się sobie.

Gość Prawdawemnie
Sprzeadał bym dusze diabłu za jedna noc z Kim,jest inna niż polki ma inna urode a ja uwielbiam taka urode:) Gdy by nie to że polska to taki hujowy kraj to bylo by wiecej latynosek,azjatek i murzynek a tak lipa szukaj wiatru w polu

Gość Kamila XXX
Jest ok bo Kardaszian nawet by na ciebie nie spojrzala:) bo by nie zauwazyla:) zreszta ja i inne forumowiczki na pewno tez wiec luz prawictwa nie stracisz:D

a druga sprawa to to, ze Polska nie leży na bliskim wschodzie, więc lasek z ciemną cera jest tu mało (nie piszę o solarkach), tak samo jak mało jest przystojniaków z czarnymi włosami i czarnymi oczami. Sami mysi blondyni ;(

Gość Kamila XXX
Smieszne nasi wspaniali mezczyzni chca egzotyki a sa takimi rasistami :D :O

Gość wiecie jaki jest problem??
Ja znalam kiedys jedną dziewczyne o podobnej urodzie, w połowie turczynka . i co ? Nie miala zadnego powodzenia , cialge żarty '' ooo to ty umiesz mowic po polsku ? '' zyłas w szałasie brudasie? :O Ekdu - gadasz tak bo jest znana , na normalną dziewczyne o tej urodzie nie zwrocilbys uwagi :O

Gość Prawdawemnie
do was wszystkich No wiec o tym pisze ze nasz kraj pod tym wzgledem (i wieloma innymi) mnie poprostu wkurwia!!! A co do Kamili to nie jestem prawiczkiem mialem w sumie 9 kobiet ale zadna nie byla egzotyczna a Kim pewno na mnie by nie spojrzala to fakt bo kto lubi polaków w USA pewnie byl bym robolem choc jestem przystoiny to i tak nie jedze maibachem a ona lubi kase duuuuuuuuuuuzo kasy:D Ale pomarzyc moge:D

Gość Ja to wiem.
Edek pewnie że tak nie wyglądamy! Wygladamy o niebo lepiej:) A Ty w koncu sie pochlastaj bo jest do tego powód;)

Gość wiecie jaki jest problem??
Prawdawemnie - jak jestes przystojny jedz do NYC - tam duzo takich laseczek :D obejrzyj sobie Gossip girl na tvn7 :classic_cool:

Gość Ja to wiem.
PROBLEM JEST Z WAMI! MACIE ZA DUŻO WOLNEGO CZASU I SRATY PIERDATY WYPISUJECIE!

Gość Ja to wiem.
jestem brzydka i musze isc umyc wc - corka sttrasznie naświniła :O prosiak jeden :O

Gość eeeeeeee tam
pfff nidgy nie chciałabym mieć takiego wielkiego tłustego tyłka poza tym latynoski nie są jak dla mnie ideałem piękna

Gość vgfbvghbhnb
czemu polacy nie wygladają jak johny depp ? ❤️ :O

Gość co za palant.....
''Czemu Polki nie wyglądają jak Kim Kardashian ?'' No to czemu siedzisz w polsce ? Swiat stoi otworem - wybierz kraj - jesli znasz angielski i jedz :)

Gość Kaśka K.
bo szkoda im kasy na operacje plastyczne i botoks

Gość Kaśka K.
wolimy wydawac kase na Lay'sy i mleko nestle :)

Gość wcale im nie szkoda
gdyby mialy kase, to by na operacje i botoks wydawaly :D