Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny edek

Czemu Polki nie wyglądają jak Kim Kardashian ?

Polecane posty

A mój facet ma czekoladowe oczy i kruczo czarne włosy :P Większości Polek uginają się nogi na jego widok, na dyskotece nie można go zostawić ani na chwilę, bo łatwe Polki się zlatują :/ A ja wolę bardziej słowiański typ urody u facetów, nawet bladzi mogą być i lekko zgarbieni, ważne żeby było to coś w oczach i ustach... Coś, co sprawia, że myślę "O mój Boże, o mój Boże!". Oczywiście piszę to w żartach :P

Gość wcale im nie szkoda
a faceci jak ci o ktorych mowicie to spokojnie mozna znalezc takich w polsce, niewielu, ale mozna - pytanie czy oni sa tak zainteresowani wami, jak wy nimi :D

Gość Kamila XXX
Autorze daj nam burym Polkom siana a bedziemy jak Kim Kardashian. Uroda kosztuje chlopaczku

Gość wcale im nie szkoda
ot, i mit o madrosci i wyzszosci polek upadl :D

Gość smutny edek
dalbym jesli ktoras by sie umowila ze mna na randke i seks :)

Gość dlatego, ze polscy faceci
czyli Polacy nie wyglądają jak BRAD PITT i proste ;)

Gość smutny edek
i to niby tak duzo ?

Gość faceci to złamasy
''Czemu Polki nie wyglądają jak Kim Kardashian ?'' bo nie chcemy być twoimi dziewczynami dlatego cieszymy sie ze nie jesteśmy w twoim typie :D jeszcze zaczął byś nas molestować nachalnie podrywać a tak mamy spokój :P

Gość no no.........
czyli Polacy nie wyglądają jak BRAD PITT czasem sie i tacy zdarzaja, ale oni maja mase chetnych durnych panienek ;)

Gość phiiiii
oj ale jak lubisz ten typ urody to już w takiej Turcji pewnie takie panie łatwiej znaleźć. Tak już jest środkowa Europa to region mysich blondynek o jasnych oczach i dosyć jasnej cerze. Nie tak jasnej jak u skandynawek ale zdecydowanie bladolice dziewczyny są w większości. Cóż pewnie odpowiednik smutnego edka z Grecji pokazuje zdjęcie mega bladej, wysokiej i chudej Nicole Kidman i marudzi, że tam laski tak nie wyglądają.

Gość no no.........
ja cos o tym wiem ;) razem z kolezankami robimy takim lody ;)

no wiesz, to tylko 3 rzeczy, do tego dopisz kosmetyki: fluid, puder, kremy, toniki, balsamy, całe mnóstwo kosmetyków kolorowych; ubrania; dbanie o paznokcie i figurę. zajęcia fitness nie są darmowe, a w środku zimy biegać nie lubię a dodam, że niektóre kobiety mają większe ambicje niż tylko ślicznie wyglądać, np. hobby, co tez wiąże się z wydatkami, więc czasem trzeba wybierać nawet 120zł za rzęsy miesięcznie, to jakby nie patrzeć 1440zł rocznie :] lepiej by było to odłożyć na tygodniową wycieczkę.

Gość smutny edek
a tak serio : był ktoś w usa? Sa tam takie laski jak w tych serialach i filmach ? To bym sie wybral ;)

Gość czxdcvd
NIEZAPIOMINAJKA skoro zes zleciala za nim i ciagle lkatasz tos twz latwa jak ta reszta ktora z anim lata buahaha swietnie sie okrelilas dziweczko

Gość smutny edek
:(

Gość Kamila XXX
Ja bylam, w LA. I tak , sa tam takie kobiety jak Kardashian :)

Gość anty prawiczek
e tam są duzo ładniejsze laski od kim i megan fox:P

Gość smutny edek
no to muszę sie zglosic po wize :D:D:D

"był ktoś w usa? Sa tam takie laski jak w tych serialach i filmach ? To bym sie wybral " Tak, duzo bardzo ladnych ludzi znajdziesz na Manhattanie a z TV towszyscy wiedza, ze podobnie w pewnych dzielnicach LA

Gość prafffda
w modnych klubach w nowym jorku - znajdziesz samych atrakcyjnych , jesli masz kase i wyglad to smialo , wpuszcza cie :) w kalifornii to samo , kazdy tam przyjezdza by byc zauwazonym , to co ogladasz w slonecznym patrolu to prawda - biegają tam cycate blondynki i napakowani panowie. moze to okrutne ,ale w LA brzydcy i grubi są meksykanie i biedi :O w innych duzych miastach tez pewnie tak jest ,bylam tylko w tych dwoch , czlowiek sie kompleksow moze nabawic

z dobrze poinformowanego zrodla Polaka, ktory w USA zyje od dosc dawna slyszalam opinie, ze w USA sa najladniejsze kobiety na swiecie i jezeli zignorujemy margines, dolne klasy spoleczne, czyli trash, to duzo w tym prawdy

Gość prafffda
masz dobre zródlo :) filmy pokazują przerysowany swiat...ale czy komus sie to podoba czy nie : tam jest najwiecej slicznotek , koniec kropka .

Gość alexandriaia
wszystko super -ale zeby wejsc do znanych klubów autorze musisz fajnie wygladac lub byc nadziany :D:D:D

wystarczy przejsc sie po ulicach i wstapic do Sturbucks czy kilku sklepow - wszedzie pelno atrakcyjnych, wiec nie od razu trzeba napierac na modne kluby a zwykle dyskoteki sa otwarte dla wszystkich

Gość prafffda
Ja tam byłam sluzbowo - nie wiem jak wygląda zycie towarzyskie :D ale w metrze, na ulicach , wszędzie widać bardzo atrakcyjnych ludzi...a obok baaardzo otyłych.