Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka-tie

pieczarki nadziewane farszem z mięsa mielonego

Polecane posty

Gość ka-tie

Lepiej je smażyć w jajku i bułce tartej na patelni czy piec w piekarniku?? Nigdy tego nie robiłam i dlatego pytam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pata taj
w piekarniku bedzie dluzej, ale zdrowiej, ja bym wlaczyla piekarnik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
a jak zrobić krowie placki nadziewane zajęczymi bobkami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
dzięki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
Boże, na tym forum o nic nie można zapytać bo zaraz jakieś półgłówki się podszywają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
"ja tylko wcześniej podsmażyłam trochę składniki farszu" ktoś miał dobry pomysł z podsmażeniem bo wtedy ma się pewność że sie upiecze:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
ok, dzięki. teraz możecie już spadać🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja sadze, ze ma jakies problem
ze grzyby sa ciezkostrwane ja bym je najpierw poddusila, a pozniej do piekarnika :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja sadze, ze ma jakies problem
i mala rada, poddus je z odrobina bialego wina, moze byc tanie i byle jakie..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie
"ok, dzięki. teraz możecie już spadać" normalnie brak słów:) a białe wino dodaje smaku czy co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja sadze, ze ma jakies problem
aromatu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×