Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukcja różana

Samotna koleżanka to zagrożenie dla małżeństw.

Polecane posty

Gość Lukcja różana
Nikt już nic nie napisze?

Gość czerwone słoneczko
Oj tam, jakie wy niekoleżeńskie. pan Bóg kazał się dzielić i obdarowywać bliźniego miłością, a wy tu że to zagrożenie i spiski węszycie.

Gość jaszcze istotka
Można się kumplować tylko trzeba znać granice i wiedzieć kogo wpuszczamy do swojego życia.

Gość k,o,oi,oi..
hahaha czy wy zawsze myslicie ze wasi mezowie są taaaacy seksowni ze kolezanki na nich poleca? Moja przyjaciolka ma narzeczonego,jestem dla niego mila jak sie spotykamy,pozartujemy sobie,ale dla mnie on jest oblesny z wygladu i zachowania i patykiem bym go nie tknela,a widzialam raz ze byla zazdrosna bo cos jej sie uroilo, ale przeciez nie pwoiem,ze jej facet mnie obrzydza,az tak chamska nie jestem:)

Gość polowanie
Ja wczoraj jednego usidliłam na 2 godz. i wracał do żonki przesiąknięty moimi perfumami. ona i tak się nie domyśla, że to ja.

Gość Lukcja różana
Polowanie- Czym ty się chwalisz? sama sobie wystawiasz świadectwo, że jesteś zwykłą zdzirą.

Gość Lukcja różana
Ach, skoro masz taką moc usidlania cudzych mężów, to dlaczego usidliłaś go tylko na 2 godzinki, a nie potrafisz na całe życie? On cię zwyczajnie przeleciał, a ty myślisz, że zdobyłaś trofeum.

Gość Lukcja różana
polowanie- śpisz, czy znów polujesz jak kocica?

Gość polowanie
Wróciłam i było fantastycznie, wy tylko pomarzyć możecie.

Gość kathia4444
Faceta ma prawo każda podrywać- samotna, niesamotna- w końcu nie jest niczyim niewolnikiem. Ale tak naprawdę liczy się tylko to, jak on na to REAGUJE. Czy jest uczciwy względem partnerki, czy jednak skusi się na tą drugą. Choć byście się nie wiem, jak starały, jak ktoś będzie chciał zdradzić to i tak zdradzi, więc kontrola na nic się tu nie zda. Proste: facet jest uczciwy i Was kocha- to nie zdradzi...

Zawsze mnie bawiły laski wiszące ostentacyjnie na ramieniu jakiegoś mało atrakcyjnego gościa, które cała sobą obwieszczały światu: "on jest mój". Doprawdy, nikt nie czyha na faceta, który jedynie dla was jest cudem świata. Miłego wiszenia życzę :)

Gość jak najdalej
Właśnie przez koleżankę rozpadł się mój związek, dlatego, że ufałam im.

to trudne zagadnienie, bo generalizować nie wolno. Wszystko zależy od dojrzałości kazego w tym układzie. Dopóki to jest zwykłe koleżeństwo, zwykłe wpadanie na kawę, to jest ok. jeśli więzi zaczynają się zacieśniać zbyt - może być niebezpieczne. Chodzi tak samo o samotną koleżankę i samotnego kolegę.

Gość Lukcja różana
Jedyny sensowny- popieram Twoją wypowiedź.

Gość anakonda polsa
Byłam dziewczyną wielu żonatych facetów, teraz żałuję, ale nie dlatego, że zal mi ich żon, tylko dlatego, że cipka się rozchlochała, ale jakby coś, to nadal jestem wolna, lecz nie samotna, bo zabawiają mnie męzowie zazdrosnych żon.

Gość bunńńka Germany
anakonda= wąż kobra albo jeszcze gorzej, wszystko jasne. Idź na operacje to ci szwy założą na rozchlochaną cipencję. Taka jedna Niemra miała tak rozjechaną, że musieli zrobić operacje i dbyt jej przesunęli , zaszyli co nieco i zrobili nową piczkę. teraz ma 50 lat z a bzyka się jak 20 -tka.

Gość Lukcja różana
Ale się uśmiałam z tych ostatnich wpisów? A z tą Niemrą to prawda, czy żart?

Gość karolcia zawsze 1
To może być prawda bo wszędzie robią operacje przesuwania odbytu, ale płatne oczywiście.

Gość anakonda polsa
Wy znowu teraz o operacjach?

Gość anakonda polsa
Ulala, zapomnialam napisać, że mam kumelę, która robi wszystko, żeby się wp[ierniczyć, gdzie jaj nie brak. Lubi zwłaszcza młode małżeństwa, albo pary.

Gość przez taką typiare
straciłam przyjaciela.

Gość przez taką typiare
straciłam chłopaka.

Gość Polka z Niemiec
dziewczyny, o co wy się martwicie, jak was źle traktują przyjeździe do Rajchu, tu facetów na pęczki, a Polki Niemieccy faceci traktują jak królewny, jeśli śą blondynkami oczywiście!!!

Gość no co ja zrobiłam????
Od takich piekieł zachowaj nas panie.

Gość pinnndy
Po co takie prymitywne pytanie? skoro samotna, to wiadoma, że stanowi zagrożenie, nawet dla księdza Wikariusza na parafii. A te mężatki to niech mężów od czasu do czasu spuszczą z łańcucha to i my samotne wtyk poczujemy, jakby co.

Gość BRONNNEK
Chcesz coś poczuć? Napisz to podam namiary. Dodrze obdarzony i ruch....

Gość JOOseph
To przez żony koleżanką nie mam już żony. mam nadzieję ze wiecie o czym pisze. Dodam ze zone kochałem a ta głupia pinda się rozebrała i wlaża do mojego lóżka, Nie uprawałem z nia co facet z kobieta ale i tak nie mam wymuwka, ktos pomoze x bo jatonre.

Gość Lukcja różana
Żona uwierzyła koleżance a nie mężowi?

Gość upsssssssssss
hyrt