Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fraszka870

Czesc. Kupiliśmy wczoraj pierścionek, chcecie zobaczyc?

Polecane posty

Gość okropny to w polsce chyba
wszyscy mają bardzo podobne ? czy wszystkie dziewuchy tu to takie beznadziejne bezguścia ?

Gość martaaa8998
mi sie wogóle nie podoba...

Gość Fraszka870
a ja własnie lubie takie delikatne i bardzo mi się podoba. jeszcze jeden był ładny ale ostatecznie wybrałam ten

Gość defilada maskarada..
Ale z was puste idiotki, napadacie na dziewczyne i krytykujecie bez sensu. powiedzcie od razu, że jej zazdrościcie i tyle a nie wyzywacie od płytkich czy bezgusci. Żenada jak dla mnie:O Pewnie każda, ktora pisze tu w ten sposób obgryza teraz paznokcie z zadrości, że jej nikt się nie oświadczył. Autorko bardzo ładny pierścionek, ja mam podobny ale te wywijasy sa z białego złota. Pozdrawiam

Gość nonono kłamczuszku
defilado, nie byloby nic złego gdyby dziewczyna cieszyła się z zaręczyn i nimi chwaliła... a ona jeszcze go nie dostala, nikt jej się nie oświadczył, a ona już wkleja zdjęcia i nie, nie zazdroszę jej, też jestem narzeczoną ok pewnego czasu i nie przyszłoby mi do głowy chwalić się najpierw pierścionkiem!!

Gość defilada maskarada..
a ja wczoraj czytałam jej temat i tam kilka osób pisalo jej ze jak kupią pierscionek to zeby pokazała zdj. wiec pokazala. a wy afere robicie ja pierdykam jakie zazdrośnice