Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy z tym wszystkim. . . .

ECH KUPIŁAM TEST, A CZUJE ZE DOSTANE TEN OKRES JEDNAK ZNOW SIE NIE UDAŁO, ;/

Polecane posty

spoko dziewczyny mialam identycznie plus mysl, ze zmarnowalam 10zl , bo i tak nic z tego nie bedzie a teraz "tamen okresik" siedzi przy swoim stoliku i wcina ryż z dzemikiem :)

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy ostatnio nawet myslalam ze ja juz za stara jestem

Gość Leoooontyna
27 lat lat i juz taka paranoja?! wyluzuj dziewczyno.

Gość Domi82
gonia35 moja kuzynka, starsza od Ciebie, tydzień temu urodziła synka, po 2 córkach właśnie

nie popadam w paranoje zadną, ale jesli czegos sie pragnie to czlowiek nei lubi rozczarowan a mi bardzo zalezy na dziecku, wiec mam prawo sie przejmowac

Gość ciekawska2444
Zacznij autorko pić kwas foliowy. Ja pilam 1 miesiac i sie udało, a starania były dluuugie

spokojnie na pewno doczekasz się swojego dzidziusia wiem co to kolejny miesiąc rozczarowania bo sami staraliśmy się ponad rok ale w końcu się udało głowa do góry będzie dobrze

moze wlasnie zaczne brac ten kwas foliwy:)...

Gość Domi82
ja biorę kwas foliowy ponad rok, ale szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam żeby mógł on przyśpieszyć zajście w ciążę

Domi ,jak super ... tez mam taka nadzieje ze uda mi sie miec synka, nie wiesz czy kuzynka jakos specjalnie starala sie o niego tzn mierzenie tem, dieta , testy owu? malgosia

Gość aloiuujki
Kwas foliowy i witamina e przyspieszaja w zajsciu w ciaze :) a u niektorych pan pomaga ziolowy lek o nazwie costagnus :) lekarz ginekolog przed staraniem kaze brac paniom na 3 miesiace przed planowaniem ciazy brac wlasnie kwas foliowy

Gość Domi82
gonia35 właśnie o to chodzi, że się nie starała ;), a Tobie też napewno się uda, a właśnie sobie skojarzyłam koleżnakę która też ma 2 córki i kolejny był synek

Gość aloiuujki
Korzystny wpływ witaminy E jako silny przeciwutleniacz opóźnia procesy starzenia się organizmu pomaga w leczeniu bezpłodności zapobiega przedwczesnym poronieniom

Kwas foliowy ginekolog każe brać, ale po, aby nie było u dziecka wad rozwojowych, a nie po to, aby szybciej i łatwiej zajść w ciążę. Nie wiem, kto to Ci powiedział, ale to totalna bzdura. Kwas jest zalecany na trzy miesiące przed rozpoczęciem starań do 3 miesiąca ciąży.

Kwas foliowy ginekolog każe brać, ale po, aby nie było u dziecka wad rozwojowych, a nie po to, aby szybciej i łatwiej zajść w ciążę. Nie wiem, kto to Ci powiedział, ale to totalna bzdura. Kwas jest zalecany na trzy miesiące przed rozpoczęciem starań do 3 miesiąca ciąży.

3 miesiace? 6 miesiecy? No to rzeczywiscie koniec swiata! Przestancie panikowac, to dopiero poczatek, ja staram sie juz 27 miesiecy. Ze mna i mezem niby wszystko ok, a ciazy nie ma. No i jakos sie nie zalamuje. Co ma byc to i bedzie. Glowy do gory!

kochan autorko ni etrac nadzieji ja miałam bolące piersi i też myśalam że jak zwykle na ores owszem miało byc na okres al e bół sie przedłużył bo trwał do 6 tyg ciąży zrobiłam test w dniu @ i zobaczyłam 2 kreseczki.też bardzo pragne dzidziusia bo ciąze o której pisze straciłam.

A może jednak? ;) Równie dobrze na początku ciąży możesz odczuwać objawy podobne do nadchodzącej @ :) Ja trzymam kciuki!

Gość aloiuujki
Robcie jak uwazacie nie wiem czy wlasnie taka kuracja mi pomogla czy nie ale mysle ze warto sprobowac co do wad rozwojowych masz racje ale aby latwiej mozna bylo zajsc w ciaze rowniez.

Gość a ja se kupilam podpaski
bo stwierdziłam ze na test mi szkoda bo i tak okres będzie. No i już 8 miesięcy podpaski czekają :P

czesc dziewczyny, z neta mnie wczoraj wywalilo i nie moglam sie połączyc przez reszte wieczoru.

dzis boli mnie strasznie głowa, czuje ze zaraz dostane ten okres echhhhhhhhhhhhh........................................

Hej hej ja tez się staram, nie ukrywam że bardzo bym chciała zajść w ciąże ale to dopiero pierwszy miesiąc naszych starań. Od paru dni mam bóle/kłucia w podbrzuszu,bóle głowy i wydęty brzuch jednak nie wiem czy tak szybko mogą być jakieś objawy....w sumie to byłby 6 dzień od ewentualnego zaplodnienia:( Trzymam za nas wszystkie kciuki.....do dupy z tym wszystkim będzie dobrze, musi być:)

u mnie gdyby sie udalo bylby 7 dzien, okres powinnam miec tak 26-28 stycznia, a mnie juz rozsadza od wczoraj PMS, a dzis ten okropny bol glowy do tego nikt w firmie nie ma proszku od bolu glowy jak na zlosc, chcisalabym byc bardzo w ciazy ale nie chce sobie za wiele obiecywac choc trudno tu sie nie nakrecac i nie wmawiac sobie pewnych objawow:)

ja tez mialam kłucia w podbrzusdzu ale mineły w 5 dniu

Hihi pocieszę cię, ja byłam pewna ze dostanę okres bo bolał mnie brzuch od jakiegoś tygodnia. Co do piersi to w ogóle mnie nie bolały ale ten brzuch... Mężowi powiedziałam by nie kupował testu bo to strata kasy, i tak dostanę okres, przecież już czuję swoje jajniki. No i spadłam z toalety trzy godziny później.... A też wcześniej wielokrotnie robiłam test i bez żadnego rezultatu aż sobie w ogóle odpuściłam temat ciąży, i testów i oczekiwania. Głowa do góry kiedyś się uda i będziesz zaskoczona jak ja wtedy.

do dupy z tym wszystkim.... ja tez okres mam dostać 28.Dodatkowo ja jestem świeżo po odstawieniu tabsów (odstawiłam w grudniu) więc niby prawdopodobieństwo ciązy jest duże ale tez staram sie nie nakręcać, robiłam dzisija rano tes ale nic nie wyszło bo pewnie za wczesnie ale te bóle brzucha....chyba tez sobie troche wkręcam...zobaczymy:)

wlasnie najgorsze jest to wkrecanie sobie, ale niestety nie da sie inaczej . . ., ja mam juz test kupiony, kupilam ze 3 -4 dni temu, ale jak poczulam pierwsze typowe objawy na okres to sie wkurzylam, choc powiem ze dosc wczesnie w tym miesiacu mam objawy @ zwykle to 3 dni wczesniej a teraz 8 dni, no sama juz nie wiem, moze to byl wreszcie ten zloty strzal:d