Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy z tym wszystkim. . . .

ECH KUPIŁAM TEST, A CZUJE ZE DOSTANE TEN OKRES JEDNAK ZNOW SIE NIE UDAŁO, ;/

Polecane posty

Miejmy nadzieję... u mnie też byłby złoty bo udałoby się za pierwszym razem:). Chciałabym i juz jakoś po tych objawach delikatnie się nastawiłam że to może być to, dziś zrobilam test i nic, dopatrywałam się drugiej kreski ale nic - myślę że to za wcześnie, na razie nic nie będę robić, poczekam na @ i jak nie przyjdzie to zrobie test wtedy.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) mam nadzieje ze okresu nie dostane!!!

a w ktorym dniu cyklu twoj facet sie wstrzelil?

Gość Panikara jakich mało
Dziewczyny... nie chcę być złośliwa, ale jak Wy tak to przeżywacie po 3, 6 cyklach to co powiecie po 17 jak ja, a jest tyle osób co starają się dużo dłużej! Ja wiem że to boli z cyklu na cykl coraz bardziej, ale na początku jeszcze chociaż umiałam wyluzować I wiecie kiedy się udało? Kiedy nie miałam ani głowy ani czasu na myślenie o dziecku! :) I jak co miesiac latałam po test przed terminem miesiączki tak w udanym cyklu poszłam ale do drogerii, nakupiłam tamponów, podpasek :D w dodatku nawet nie kochaliśmy się kiedy według mnie było trzeba I caly czas czułam ze dostanę okres, ból brzucha był identyczny jak na @ dlatego tydzień nie robiłam testu bo tak byłam święcie przekonana że ta małpa przyjdzie i w tym miesiacu Nie przyszła d tej pory, od października :P I jak sobie pomyslę że WYSTARCZYŁO ODPUŚCIĆ i nie czekałabym na dziecko półtora roku to mnie cholera bierze :)

No i pierwszym objawem który sprawił ze zaczęłam na poważnie rozważać ciążę były obolałe, powiększone piersi i żyłki na nich - ale to było dopiero kilka dni po terminie miesiaczki

u mnie 18:P nie wiem czy to nie zapuzno bo podobno trzeba w 14:P

panikara jakich malo '' a wiesz w ktorym dniu cyklu sie ty wstrzelilas?

Własnie nie wiem, do tej pory sądzę że jestem wiatropylna :) Miałam dużo stresów w tamtym miesiącu, o seksie rzadko była mowa, chyba po @ się kochaliśmy, a później - nie wiem kiedy, nie liczyłam dni, nie pamiętam...

bo ja wlasnie w tym miesiacu tak samo jak ty mase stresow, tez nie mialam zupelnie czasu na seks, ale 18 sie udalo z tym ze nie wiem czy to nie zapozno,

Dziewczyny, czy wy wiecie że pierwszym objawem ciąży jest ból podbrzusza jak na okres:) nie sugerujcie się że boli, mnie bolało kupowałam już podpaski i ich nie wykorzystałam. A byłam pewna ze dostanę. Kochałam się inaczej niż wy, zbyt wcześnie o w 11 dniu cyklu. Różne rzeczy się zdarzają....:):):)

kropeczka, wlansie widzisz to bylaby moja 1 ciaza wiec nie mam pojecia o objawach, tylko tyle co moge wyczytac,ma jak czlowiekowi zalezy to czesto sobie wiele rzeczy wmawia po prostu..., to ty idealnie sie wstrzelilas plemniki moga dlugo zyc wiec pewnie poczekaly w pochwie do owulacji a ja podejrzewam ze u mnie owu byla wczesniej bo jednak 18 dc to dosc poźno

Nam udało się w 12 dc (w wigilie ;) ) - później święta u rodziny, sylwester, powrót do pracy i zleciało nie wiadomo kiedy. Też byłam pewna że dostanę @ nawet test kupiłam dopiero po 8 dniach spóźnienia @

Gość Domi82
cześć dziewczyny ;), ale się rozpisałyście z rana ;)

Gość zalamana z 3kropkami
kiedy masz mieć @?

my sie staramy juz ponad rok...biore bromergon i castagnus..i pije jodyne na tarczyce,,,i chyba nic ztego nie bedzie....:(

hej Domi:) jak sie masz?:D

Dziewczyny - ja nie mogłam mieć dzieci od lat, nawet się nie leczyłam bo byliśmy pewni że tylko się rozczarujemy... Więc kiedy bolał mnie brzuch byłam pewna że to zbliżający się okres. To też moja pierwsza ciąża. Okres się chwilkę spóźniał, ale przecież to nie pierwszy raz:) no i okazało się, że pierwszy raz spóźnił się na dłużej:)

Autorko? Kiedy ten okres masz mieć? Bo nie doczytałam:)

Gość Domi82
hej autorko ;) jak się mam? hmm... @ nadal nie ma i mam nadzieję, że tak już zostanie, mam bóle brzucha takie, jak przy @ ale nie trwają ciągle, tylko mnie łapią i puszczają, a poza tym od kilku dni troszkę mnie mdli, choć z drugiej strony wiem że to nieco za wcześnie na poranne mdłości ;) a Ty jak się czujesz?

miauczydełko nie poddawajs ie!! uda sie na pewno

Gość Domi82
kropeczka... gratulacje ;)

powinnam miec okres albo 26 albo 28, domi ja wlasnie czuje sie kiepsko, glowa mnie rozsadza:( piersi bola,mam wzdecia brzucha, podpaski wzielam ze soba, ale paradoks bo nosze w torebce teraz test ciazowy i podpaski;p

domi a kiedy planujesz test?

Dzięki, ja się nastawiłam na to ze nie będę miała dzieci:) no i tak jak mówię, byłam pewna ze okres będzie bo brzuch mnie bolał. Nawet mój partner pytał, kiedy dostanę a ja mu odpowiadałam, za chwilkę pewnie, więc wykorzystajmy czas bo brzuch mnie już boli:):):):) No i bolał mnie tak do końca 3 miesiąca:) a dziś już mam ich 6:)

Gość Domi82
a zawsze masz takie objawy przed @? ja trzymam kciuki, żebyś jednak użyła testu a nie podpasek :)

Gość Domi82
test może jutro- jak się nic nie zmieni, ale tym razem postanowiłam, że " nie będę w gorącej wodzie kąpana "

Nie.. to nie rób jeszcze testu. Wstrzymaj się jeszcze troszkę. Ja trzymam za Ciebie kciuki ;)

nie no jeszcze nie robie testu pewnie naet nie bedzie takiej potrzeby bo dostane @, tak zawsze mam takie objawy przed okresem wiec podejrzewam ze jednak dupa blada!! WRR;p Domi a powiedz mi ktory dzien ci sie spoznia?

Gość Domi82
kropeczka masz rację z tą "nadgorliwością "- widzę po moich koleżankach, że najszybciej zaszły te, które najmniej o tym myślały i szły na " żywioł " autorko- w sumie to 3 dzień