Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzooooooooo

Wazne dla mnie pytanie. skierowane do kobiet

Polecane posty

Gość xyzooooooooo

Witam, kochalam sie dzis z chlopakiem, bez zabezpieczenia oczywiscie wyszedl wczesniej i to dlugo przed samym wytryskiem. jestem w czasie konczenia sie okresu, 6 dzien cyklu, cykle mam dlugie. powinnam isc do ginekologa po tabletke "po" ??? bo martwie sie, wiadomo podczas podniecenia z czlonka wydobywa sie sluz, mogacy zawierac plemniki.. bardzo prosze o odpowiedzi albo o jakies pytania..

Gość dfgsdsdgsdfgfg
Wszystko wiesz że mogło dojść do zapłodnienia przez śluz w którym mogą być plemniki,ale jednak się "kochałaś" i tera chcesz wziąć tabsy. No szczy inteligencji :P

Gość Wroclovianka
a nie lepiej zainwestować w gumki zamiast się teraz zamartwiać?

kurwa, mozna sie zalamac :) dziewczyno, jest tyle czynnikow, ktore stoja na przeszkodzie twojemu zajsciu w ciaze, ze bylabys glupia do kwadratu gdybys poszla po tabletke "po"

Gość Wroclovianka
za 2 tyg zrób test ciążowy na wszelki wypadek i napisz co z niego wyszło :P

Gość xyzooooooooo
dodam jeszcze ze mam bardzo malo sluzu, ogolnie to lekkie brazowe krwawienie i czuje tez klucie w podbrzuszu.. a slyszalam ze wystepuje w dniach plodnych to klucie ....:o

jaka debilka :) tak, na pewno masz dni plodne - okres ci sie jeszcze nie skonczyl, a juz masz owulacje lepiej idz do tego lekarza i opowiedz mu sytuacje :D

Gość Wroclovianka
masz regularne cykle, czy miesiączka pojawia się kiedy chce?

Gość konduktor łaskawy
śluz chyba zawsze zawiera plemniki

Gość xyzooooooooo
Wroclovianka ... no tak mogla bym zrobic... tylko jak wyjdzie pozytywny ? nie chce byc w ciazy... a aborcja nie wchodzi w gre.. wiec mysle o tych tabletkach "po"

Gość bakalis
"xyzooooooooo" wytłumacz mi jedno. tak łatwo biegnie Ci się do lekarza po tabletkę "po", ale dlaczego nie możesz do niego trafić po tabletki "anty"? ;o o co w tym chodzi?

Gość xyzooooooooo
Wroclovianka mam nieregularne, hormony ok, bralam luteine na to. miesiac temu. i mi sie ostatnio uregulowaly (28dni) [zgłoś do usunięcia] du pa blada natura plata rozne figle... a po 2 podobno plemniki sa w stanie przezyc 3 dni w organizmie wiec moga pocekac do owulacji.

Gość Wroclovianka
jak wyjdzie pozytywny, to będziesz młodą mamusią... oby chlopak był tego wart :) tabletka "po" to też nie jest rewelacyjne rozwiązanie... tam jest taka dawka hormonów, że koleżanka dochodziła później do siebie przez pół roku...

Gość xyzooooooooo
bakalis no dobra, wiem ze to bylo nie przemyslane... ale czasami czlowiek sie zapomina przeciez .... nie zdarzylo ci sie popelnaic bledow nigdy czy co ? ...

Gość Wroclovianka
nie panikuj... będzie dobrze :) jest test ciążowy za ok. 18 zł, który wykrywa już wczesną (około 4 dniową) ciążę :)

Gość widzialam
to pytanie jest 5 razy w tygodniu,kiedy wkoncu skonczysz?

Gość xyzooooooooo
Wroclovianka w sensie ze...? co sie z nia dzialo? ze dochodzila pol roku? moja kolezanka jakies pare miesiecy tez ja wziela.. i nie miala raczej zadnych komplikacji.. w sumie tez nie kazdy moze takie tabletki przyjmowac z tego co czytalam na internecie.

Gość xyzooooooooo
Wroclovianka wolala bym w tej ciazy nie byc.. :( dziecko to owszem nie tragedia ale jak na razie nie bardzo bylo by mnie stac z moim.. widzialam -- cos ci sie chyba pomylilo. ale tak duzo tu takich tematow ...

Gość bakalis
"bakalis no dobra, wiem ze to bylo nie przemyslane... ale czasami czlowiek sie zapomina przeciez .... nie zdarzylo ci sie popelnaic bledow nigdy czy co ? .." nie, w takich ważnych życiowych sprawach, bez przesady :o

Gość Wroclovianka
nie panikuj :) idź do ginekologa po tabletki anty i zacznij je brać od pierwszego dnia kolejnej miesiączki :) jeżeli Ci się spóźni okres to tym bardziej nie panikuj, bo możliwe jest obsunięcie w czasie z powodu stresu :)

Gość xyzooooooooo
ja czesto miewalam takie obsuniecia sie okresu.. :( czasami spoznial mi sie o prawie cykl.. nie wiem nawet co moglo byc tego powodem, chyba stres.. bo mialam usg macicy i bylo w porzadku, badania na tsh i prolaktyne tak samo ok wyszly mi.

Gość co za
prowo wierzycie w to,sa jeszcze tacy ciemni ludzie jak autorka?

Gość xyzooooooooo
co za - to nie jest zadne prowo ! i nie obrazaj mnie.... sam/a widze nie znasz sie na rzeczy... mam prawo sie martwic, wiec wole zapytac jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie komentuj w ten sposob.