Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uncykcyk

farbowanie włosów jest dla starych bab. APEL DO KOBIET-przestancie sie oszpecać

Polecane posty

tak, sa tez naturalne czarne rude i blondy, ale ich jest bardzo malo. wiekszosc to tak jak napisalam te mysie.

Gość oihfoikdhfpi
dobra, bo widze kiiiiiiikaaa sobie teraz nicki zmienia, czego nawet nie skomentuje. ja mam ladny swoj naturalny kolor, wy sobie farbujcie te swoje mysinki i wszyscy sa szczesliwi. nic to chyba po mnie 🖐️

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
że co ja niby robię?? Jak więcej niż jedna osoba ma odmienne zdanie od twojego to od razu zakładasz spiskową teorię kafeteryjnych podszywów?

Gość oihfoikdhfpi
naprawde jestes przytepa i widzisz co chcesz widziec. od kilu stron rozmawiam z toba i jeszcze jakas inna dziewucha i paroma czarnymi nickami i jakos mialam swiadoosc, ze rozmawiam z roznymi osobami. teraz mam wrazenie, ze sobie zmienilas, a ty juz sobie dopowiadasz swoja historyjke :D hahhhahaah bawisz mnie juz naprawde hahahahah

Gość oihfoikdhfpi
dziwne. zniknelas i nagle pojawil sie inny pomaranczowy nick, ktory pisze identycznym stylem jak ty, po czym znika i znow pojawiasz sie ty :D nie moglas sie powstrzymac panno "kulturalna" zeby nazwac mnie idiotką, to musiałaś sobie nick zienic zeby nie wyjsc na hipokrytke haahahahahahh

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
Wiesz co, chyba faktycznie nie ma sensu dalej dyskutować, zastanawiam się tylko po co na kafe wchodzisz skoro z góry negujesz osoby o odmiennych poglądach? Założ sobie może prywatne forum zwolenników naturalnego koloru włosów o wysokim IQ i tam sobie pisz z osobami o podobnych poglądach.

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
znowu dorabiasz teorię spiskową. Ja mam małe dziecko i nie mogę non stop siedzieć na kafe. Co w tym dziwnego, że zniknęłam na chwilę?

Gość oihfoikdhfpi
nie neguje osob o odmiennych pogladach, napisala ze robcie sobie ze swoimi wlosami co chcecie i nie narzucam wam swojego zdania. ja po prostu nie lubie glupoty. nie neguje ciebie bo lubisz wlosy farbowane tylko dlatego, zes przytepa i nawet to, ze napisalam kilkakrotnie i ci to uzasadnilam po czym wnioskuje, ze inteligencja nie grzeszysz, a ty teraz wystrzeliłas, ze ja cie neguje, bo masz odmienne zdanie. otóz nie, powtorze jeszcze raz bo do ciebie trzeba kilka razy NIE MAM NIC DO CIEBIE, BO MASZ ODMIENNE ZDANIE. CZEPIAM SIE BO JESTES PRZYTEPA. nadążasz?

Gość oihfoikdhfpi
nic by nie bylo w tym dziwnego, gdyby nie fakt, ze ty zniknelas pojawila sie ona, po czym ona nagle zniknela i od razu pojawilas sie ty :D ale ja moge sprawdzic zaraz wasze ip i bedzie ci lyso. wtedy bedziesz mi wkrecac, ze to sąsiadka? hahaha dobra nie kompromituj sie wiecej i idz lepiej sobie smaruj kremem rozstepy po ciazu, bo pewnie facetom i mezusiowi sie nie podobaja, a przeciez najwazniejsze to sie jemu przypodobac, a nie zeby cie akceptowal. DOWIDZENIA

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
sama jestes przytępa:D nadążasz?

kikii cos tam ze mna na jednym temacie bylo to samo. oskarzali mnie ze ja to jeszcze ktos tam kto mial takie samo zdanie co ja. i sie podniecaly mysla ze mnie rzekomo zdemaskowaly haha:D zalosne sa niektore kafeteryjne odkrywaczki :D

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
uważaj, bo zaraz powie, że ty to ja:D

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
ale dla niektórych blond=spalony ryj i ciężko im ogarnąć, że są ludzie, którym jest ładnie w farbowanym blondzie:)