Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość 2468
dosyć monotonne ubrania u facetów w Polsce wynikają głównie z 2powodów, i wbrew temu co tu wielu pisze niedostatki pieniedzy wcale nie sa tak istotne (no chyba że dla kogoś atrakcyjne ubranie to jedynie ubranie z metką drogiego producenta) 1. brak własnego dobrego gustu połączony z niechęcią do posłużenia sie gustem innych chociażby z czasopism o modzie. Młody chłopak już w szkole zaczyna sie ubierać po prostu dokładnie tak jak inni w jego otoczeniu i najczęściej tak już mu zostaje na zawsze. 2. strachu że jeżeli ubierze sie inaczej niż reszta tłumu zostanie nazwany pedałem a w niektórych środowiskach wrecz spotka sie z agresją:o

Regres chłopcy tam robią wrażenie w znacznej mierze dzięki ciuszkom właśnie; nasi chłopcy poprawiliby sobie w ten sposób zdecydowanie notowania u pań;" a kto by chciał byc z taka panią której naczelnym atrybutem w wyborze faceta jest to czy ma fajny czy nie fajny ciuch Zlituj sie kobieto ... nigdzie nie napisałam, ze naczelnym atrybutem dla mnie w wyborze faceta jest jego ubranie; to ty się zlituj! każdy ma jednak jakieś preferencje co do wygladu zewnętrznego. Jasne że liczy się charakter itp. a nie ciuch, ale czy ty wolałbyś dziewczynę z potarganymi włosami czy uczesaną? ładnie/schludnie (niekoniecznie drogo) ubraną czy w workowatych, szerokich dresach, albo kloszowej spódnicy po kostki? oczywiście, dochodzi kwestia indywidualnego gustu, ale są pewne ogólne preferencje; faceci wolą kobiety delikatne, które ubiorem podkreślają swe kobiece kształty. Kobiety też mają swoje upodobania wzgledem mężczyzn.

Gość Ptasiek1987
http://jeanshook.com/wp-content/uploads/2009/04/19-fashion-jeans-men.jpg A ja jako facet (100% hetero dla ew. zainteresowanych panów typu prawiczek coś tam) uważam, że zestaw z tej fotki jest rewelacyjny i zamierzam taki skompletować, choć z innymi butami (te mi się nie podobają). Prosiłbym panie o więcej takich normalnych zdjęć. Linki do zestawów od D&G, itp możecie sobie darować. Jako student takie pieniądze jakie kosztują te ubrania to widuje tylko w tv. I faktycznie są zbyt dziwne często. Ogólnie nosze swetry V-necki i koszule. Szukam jakiś ciekawych połączeń, gł. w kontekście doboru kolorów, bo z tym mam największy problem.

Gość wole nowy model z reserved
czy innego ccc niz tak jak ty stare szmaty sprzed 3 sezonow od armoniego hehe i to ty jestes zle ubrana a nie ja

Gość chce chce chce chce
ja nie chodze w starych szmatach :classic_cool: To byl przyklad dla Was ludzi biednych z twarzą chłopską robotniczą :D niech ktoś inny wkleja linki, ja jestem tu niemile widziana 🖐️

i jak się musi ubierać, hehehe" no jak? Normalnie ... Spodnie na przez nogi na tyłek i koszula przez ręce na tors :D

ale czy ty wolałbyś dziewczynę z potarganymi włosami czy uczesaną? ładnie/schludnie (niekoniecznie drogo) ubraną czy w workowatych, szerokich dresach, albo kloszowej spódnicy po kostki? " wbrew pozorom potargana fryzura czasami bywa sexi a i dres czasami szałowo wygląda na zgrabnej i z fajnym tyłkiem dziewczynie :D byle nie różowy :P

używanie szminki szczególnie czerwonej" ale już czerwone paznokcie są fajne :D

Takie coś to chyba tylko w cyrku praktykują" i ponoć w niektórych agenturach ;)

Gość Xfwsgj
Plecak i garnitur-codzienny zestaw Anglika do pracy plecak i bluza z kapturem- zestaw typowego brudnego Polaka :p wole plecak i garnitur

wole plecak i garnitur " i ktoś sie tu dziwi że polscy faceci nie mają gustu :D czytając takie idiotki jak ta wyżej Ale widząc co niektóre kobiety preferują .. w co chcą nas przyodziać, to wolę ubierac sie już sam :) i wg własnego uznania ...

Gość azdajica
Ptasiek -> bardzo mi milo, bo to ja ten link wstawilam, ha! :) jesli chodzi o ubrania z D&G, to wiadomo, ze przecietnie zarabiajacy facet, czy tez student nie moze sobie na takie cos pozwolic, ale takie ubrania mozemy kupic w tanszych sklepach

Gość azdajica
Regres :)

azdajica ten tez fajny http://www.mensfashionsadvice.com/armanimodel s.html " azdajica dobrze piszesz że ten fajny bo ciuchy normalne t-shirt w V i bluza dresowa zwykłe spodnie , trampki ... podkreślę że 99% pań z tego topiku jara sie modelami nie ciuchami :) i chciałoby miec takich facetów ... bo gdyby ich facet takie cos założył i to i tak by to nic nie zmieniło :)

Gość azdajica
pewnie, to wlasnie mowilam, spokojnie mozna "korzystac" z bezpiecznych zestawow typu bluza, trampki, ale sam wiesz, ze bluza bluzie nierowna jesli chodzi o kroj itp... a tu calosc jest ok. wiem, ze sie podeniecaja modelami, ale ja sie nie podniecam, bo takiego mam na codzien :D

wiem, ze sie podeniecaja modelami, ale ja sie nie podniecam, bo takiego mam na codzien" czyli 1% :D

Gość azdajica
hehehe, na to wyglada :)

Gość azdajica
chociaz w sumie to troche to rozumiem. wielu facetow w polsce ma potencjal, zeby tak wygladac, tylko, ze poprostu sa zaniedbani. a pozniej pisza na forum, ze nikt ich nie chce ze wzgledu na wzrost itp co jest nieprawda

a pozniej pisza na forum , ze nikt ich nie chce ze wzgledu na wzrost itp co jest nieprawda" przestan czytac te wypociny prawiczków :P

Gość azdajica
no wlasnie moj problem tkwi w tym, ze sie naczytam, a poznej boje sie wyjsc na u lice ;) lece na razie, do zobaczenia

Prawiczek bez wiary Uściślijmy. Taki koleś nie tyle zostanie nazwany pedałem, co będzie pedałem. może w Twojej opinii, ale na pewno nie dla wielu kobiet, które wypowiedziały się tu preferując taki styl ubierania u mężczyzn; a zdjęcie od Ptasiek1987 - no, nooo; eh gdyby polscy chłopcy tak chodzili ubrani :):):) uczta dla oczu :):) :D Regres wbrew pozorom potargana fryzura czasami bywa sexi ten tekst to jedno wielkie pi****lenie i naciąganie

i jeszcze jedno - SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH PANÓW, którzy ubierają się w podobnym stylu, jaki tu proponuje autorka tematu

Gość hhsdgd
Tak - kobiety teraz pociągają takie "pedałki" jak to piszą stali bywalcy z kafe typu regres, oferma i reszta. To że oni nigdy nie będą tak wyglądać jak kolesie z linków to już ich problem.

Gość klapki,które kiedyś będę
W niektórych kobietach tu się wypowiadających jest wręcz jakaś nienawiść klasowa,te wypowiedzi o buraczanych twarzach itd.i po co ten stres,nie lepiej sobie znalezc kogoś ubranego jak na tych linkach.