Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość klapki,które kiedyś będę
a panie są Hrabiny,

Gość ten Regres w ogóle jest całkow
icie aseksualny właśnie ze względu na to,że kisi codziennie ogóra na damskim forum.Ileż można,ale ten ciul nigdy tego nie pojmie.

Gość Zuzanna Ameliiia
Regres to taka forumowa popierdolka pipka.

"SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH PANÓW, którzy ubierają się w podobnym stylu, jaki tu proponuje autorka tematu" Oni już mają chłopaków.

Co to za jakaś misja uświadamiania,i tak nie zwróciłybyście uwagi na tych jak piszecie,w bluzach z buraczanymi twarzami,wyższość klasowa i w jakimś sensie rasowa wam na to nie pozwoli.

"To że oni nigdy nie będą tak wyglądać jak kolesie z linków to już ich problem." Nie problem tylko sprawa genów. Do gazet aby ciuchy reklamować to pierwszego z ulicy nie biorą. Trzeba spełniać określone kryteria a, że nie każdy wygląda jak model to tak samo jak nie każda z was wygląda jak modelka i nie będzie na okładce Cosmo.

Gość nie jara mnie kolo w bluzie z
kapturem i adidasach, nic na to nie poradze.

"nie jara mnie kolo w bluzie z kapturem i adidasach" Za to gość w garniaku już tak bo mniejsza szansa, że to potencjalny gwałciciel :D

Gość Darker ty kupujesz w szmatach
?:D:D w szmateksie?

nie musi cię jarać,on pewnie też to wie i do ciebie nie podjedzie,

Na przekroczenie granicy nie potrzeba dowodu,jest pewnie tylu słodkich chłopców na Zachodzie,a bluzach pewnie nikogo tam nie ma,bluzy to tylko w polskim Bantustanie.

"Darker ty kupujesz w szmatach? w szmateksie?" Ubieram się u Armaniego. Czyść mi buty, szmato.

Gość Darker ty kupujesz w szmatach
Do Kamechy jeszcze ci daleko debilu:D:D🖐️

o co chodzi? jaka wyższosć rasowa? klasowa? oj chłopcy, chłopcy, zamiast zrozumieć proste przesłanie jakie płynie z tego wątku, żeby nie tkwić w zacofaniu i nadążyć za zachodem, wy odwracacie kota ogonem. Kobitki wam dobrze radzą, a wy dopatrujecie się jakiegoś rasizmu; this is sick! w Niemczech, Austrii, Belgii, Francji faceci HETEROSEKSUALNI tak się właśnie ubierają; a ja chcę Polaka, POLAKA, polskiego chłopca - i gdzie tu qrde rasizm? histeryzujecie i tyle. Możecie mi wytłumaczyc, drodzy rodacy, dlaczego macie taką spaczoną koncepcje męskości? Prawdziwy facet musi być koniecznie zaniedbany? Bo jak się ubierze modnie to od razu gej?

Gość Darker orencz
Zaopatruję się w przydrożnym lumpie, niekiedy w okolicznych dyskontach.:classic_cool:

Gość dilanda otóż to
;)

Gość azdajica
dilajda - swiete slowa, chociaz doszlam do wniosku, ze nie warto...

ehh biedę mamy z naszymi facetami i tyle; szkoda :/ :( ale żaden cwaniak jakoś nie odpowiedział na mój wątek, hehe, bo nie wiedzą jak :)

Gość azdajica
nie maja argumentow, smieszni sa

Gość bo co ci tu odpowiedzieć masz
swój gust i tyle,dla wielu kobiet,ktoś w ciuchach pokazanych przez autorkę,byłby po prostu gejem,

tak jak jedne wolą kogoś z ogoloną klatą,a inna by uciekła od kogoś takiego z przerażeniem

Gość Ptasiek1987
Kilka innych zestawów. Moim zdaniem ciekawych i na tyle stonowanych by wyróżniać się z tłumu jedynie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. http://bi.gazeta.pl/im/0/7734/z7734880O.jpg http://www.menshealth.pl/m/177/jh_tweed2-847a36c303f14e2f5dee4e06f4dcfe46.jpg http://www.menshealth.pl/m/177/jh_tweed1-c5925b107ab8bceeba5989922dec9f54.jpg Jak się wam podobają drogie panie? Do takiego stylu zmierzam (+fotka z poprzedniego posta), choć z własnymi niewielkimi modyfikacjami. Wymiana całej garderoby potrwa jednak kilka lat przy moim możliwościach finansowych. Nie mniej jak się che to można. A np. eleganckie buty kosztują mniej niż adidasy. Swoja drogą nie wyglądam jak model, wręcz przeciwnie, ale doskonale się czuje w eleganckich ubraniach i dodają mi niesamowicie pewności siebie. Więc argumenty, że to ubrania tylko dla przystojniaków są IMHO nietrafione.

Gość tylko nie kupuj w lumpach
:O

osobiście mam słabosć do takich sweterków z wystającym kołnierzykiem od koszuli, mmm chłopcy prezentują się w nich prześlicznie ;) oby więcej takich facetów jak Ty Ptasiek1987 ;)

Ja kupuję jedynie w starym dobrym Lewisie i Big Starze, Dolce Gabana to nie moje progi,przyznaje się do tego.

Pierwszy raz o takiej firmie usłyszałem,w wyborze jakichkolwiek zawsze zdaję się na ekspedientkę.

Gość chce chce chce chce
Czy ktos sie jeszcze wypowie?