Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia;p

czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość sysia;p

od kilku dni mam zgagę i jest mi niedobrze mamy z mezem podejrzenie ze byc moze ciaza bo stosujemy stosunek przerywany tylko ze 13 stycznia skonczyla mi sie miesiaczka.mozliwe jest to abym byla w ciazy???

Gość jesli podejrzewasz
ciąze to zrób test. My tu nie wróżki. A jezeli współżyjesz to ciąza zawsze jest mozliwa. A stosunek przerywany to zadna antykoncepcja!!!

Gość syśka;p22
wiem ze to nie jest zadna antykoncepcja od dwóch lat nie zaszlam ale nie wiem czy test robic czy poczekac do terminu spodziewanej miesiaczki?

Gość ChlopekRoztropek
wiesz zgada i to ze Ci niedobrze, to moglas po prostu cos zjesc. Pewnosc czy jestes w ciazy da Ci tylko wizyta u lekarza. Ale lepiej po prostu poczekac. Poza tym, masz świadomość jak bardzo zawodna metode antykoncepcyjna stosujecie?

Gość TRZEBA BYLO BYLO
NO AUTORKA MYSLI ZE JAK NIE ZABEZPIECZALA SIE 2 LATA TO NIGDY NIE WPADNIE A TU MOZE BYC ZDZIWKO HHAHAHHA

Gość syśka;p22
ChlopekRoztropek watpie czy to ma cos wspolnego z jedzeniem bo juz piaty dzien tak mam no nie jest to dobra metoda to wiem

Gość syśka;p22
trzeba bylo-zadne zdziwko nie mialabym nic przeciwko 2 dziecku;)

Gość syśka;p22
TRZEBA BYLO i gwoli scislosci abys sobie nie myslal/a pierwszy bobas nie byl wpadka z powodu stosunku przerywanego byl długo wyczekiwany-3 lata;p

Gość masz 22 lata?
??

Gość masz 22 lata?
jestes sysia:p czy syska:p22?

Gość syśka;p22
do masz 22 lata??-jestem SYLWIA i mam 22 lata;p

Gość ChlopekRoztropek
Wiesz brzuch jest bardzo wrazliwy na wszelkie stresy, podswiadomosc i mozesz sie juz sama nakrecac troche z kazdym dniem. Jezeli mocno sie martwisz, to zrob test, nawet 10 pln nie kosztuje, a sie uspokoisz

Gość to masz 22 lata
i piszesz ze poprzednia ciaza byla wyczekiwana 3 lata ja buahahahahaha to wczas zaczynals planowanie dziecka i to raczje byla wpadka hahahahhahahaa

Gość syśka;p22
po prostu pomylilo mi sie mialo byc sysia ale jest syśka;p

Gość syśka;p22
to masz dwa lata-uwazasz ze 18 lat to wczesny wiek na dziecko?to wyobrazam sobie jak musisz byc zacofany/a spolecznie

Gość syśka;p22
sorry-22 lata hehe

Gość vivtoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w ty m wieku to sie w ksiązkach siedzi a nie robi dzieci buahahahahhahahaha masz jakś szkole aby buahahahahahahaha

Gość syśka;p22
ChlopakRoztropek to nie jest tak ze sie martwie chcialabym miec drugie dziecko tylko sie zastanawiam czy ten test zrobic bo przy pierwszej ciazy zrobilam 3 i wynik byl negatywny a w ciazy bylam;p

Gość syśka;p22
wiktoriaaaa- moja droga dla twojej wiadomosci w tym roku koncze szkole i ide dalej -dzieci nie sa przeszkoda ale niestety wiekszosc ludzi mysli odwrotnie coz poradzic-Polska zacofany kraj

Gość syśka;p22
ale tak szczerze mam tylko zawodówke i jestem na utrzymianu rodzicówi chlopaka ale coz zrobic takie zycie

dzieci to moje powolanie planujemy jezcze trójke zawodówke mam ale coz lepsze to niz nic jak miam 17 lat to juz planowalismy

Gość ChlopekRoztropek
wiesz, skoro nie ufasz testom, to pozostaje wizyta u ginekologa, inaczej sie nie dowiesz ;) Albo po prostu skoro Ci nie przeszkadza, to zyj dalej i patrz czy brzuch rosnie, bedzie niespodzianka ;)

Gość sysia;p22.
to o zawodowce to podszyw-w tym roku koncze studium policealne-informatyka co za idioci maja radoche z tego ze wypisuja bzdety

Gość sysia;p22.
ChlopekRoztropek w sumie racja;)lece narazie;)jak ktos bedzie pisal jako ja to podszywy;p to moj ostatni post czesc

witajcie, Pomozcie prosze! kochalam sie ze swoim chlopakiem miedzy 13-17 grudnia, on skonczyl nie we mnie, ale na zewnatrz, tzn nie zdazyl wyjsc o czasie i doszedl przy mojej pochwie; ja biore tabletki ale nieraz zdarza mi sie zapomniec i wtedy ta ominieta biore zwykl z opoznieniem; wtedy nie uzylismy prezerwatywy; w styczniu dostalam okres o czasie, tzn plamienie z odstawienia, u mnie nie jest ono zbyt obfite; teraz minelo 5 i pol tyg od stosunku; od 2-3 dni odczuwam mdlosci i troche boli mnie podbrzusze; zrobilam test quick vue i wynik jest negatywny; ja warjuje bo nie wiem czy po 5 tygodniach po stosunku test moze sie mylic? moze te mdlosci to z paniki? a moze nie??? Bardzo prosze Was o opinie !!!

Gość pelnanadziei
Witam wszystkie kobiety na tym forum :) Mam mały problem. W roku 2010 brałam tabletki anty. Jednak w listopadzie 2010r. ginekolog zalecił zrobić przerwę. Dnia 4 stycznia 2011r. dostałam miesiączkę (czterodniową). Nie mogę dokładnie obliczyć dni płodnych, ponieważ przed braniem tabletek miałam nieregularne i dokładnie nie mogę obliczyć długości cyklu itp :( Kochałam się z moim partnerem dosyć często w okolicach dni płodnych ( 15-23 styczeń, jeżeli cykl mam 30dniowy) bez zabezpieczenia. Ostatnio czuję, że mój brzuch jest nabrzmiały i twardy. Czasem mam ogromną ochotę na jedzenie, a czasem mogłabym w ogóle nie jeść przez cały dzień. Czasem boli mnie podbrzusze. W czwartek wieczorem miałam temperaturę około 37C. W piątek rano miałam około 36.6C, a od soboty moja temperatura rano i wieczorem to około 35,5C. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży? Jakie mogę mieć też objawy w początkowych dniach? Proszę o Wasze rady.

Temperaturę mierzy się wg ściśle określonych reguł. A nie: rano, wieczór, tak siak. Skąd wy bierzecie takie informacje na temat pomiarów? :O 3/4 kobiet musiałoby być w ciąży z objawami typu: zgaga, odbijanie, nadmierne jedzenie, brak apetytu, twardy brzuch. Dwa magiczne słowa, a jaka wiedza! TEST CIĄŻOWY.