Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

Gość oczywiście PiS ma średnie IQ
równe wzrostowi Jarka (w cm) podzielonemu przez 4 :D

Gość powiem ci ze
chooje z Polski zawsze bedą glosować na swojego guru Ryżego Ruska Wielkiego bo wam gały zamydlił obietnicami a chooja zrobił przez całą swoją nędzną kadencję a wy jak ślepe konie idziecie do urn i głosujecie na niego i dookoła pierdoła...

Gość nie PiSz jak nie umiesz
"tak obiektywnie na to patrząc Ruski jazyk a paciemu u tiebia mnoga agresja?" kakaya-zhe agresiya, baryshnya? chot vy s uma soshla?

Eto byl vzorets kak polskiy patriot dumaet chto on pishet po-russki. No on tolko dumaet. :D:D:D

Gość tak obiektywnie na to patrząc
to zaczyna się robić dziecinne:(

Gość czujnie :)
PO to zdrajcy narodu polskiego... przepełnieni agenturą wpływu

Gość wojciech stulejniczak
"ja wolę nie wiedzieć, co by się tutaj działo, gdyby rządził PIS " odpowiadaj czym się różni polityka PO i PiS, ale to już. i mają to być sensowne argumenty a nie "czy postawić tam krzyż" czy "walka z pedofilią i dopalaczami" zadałem to pytanie kilkadziesiąt razy na tym forum i nie otrzymałem ani jednej sensownej odpowiedzi. tak tak, socjaliści to debile. debatujcie sobie czy wprowadzić zakaz srania w miejscu publicznym czy może lepiej karać za niezapisanie dziecka do przedszkola czy kto ma wyższe iq - wyborca PO czy wyborca PiS skoro wiecie, że jedni mają 80 a drudzy 90 - nie zmienia to faktu, że obaj są debilami.

Gość ananananananna
tvn to idz wyliz im jeszcze jaja. niedlugo dzieki twoim wyborom na stronach z praca znajdziesz tylko ogloszenie dotyczace pracy na stanowisku naczelnego pucybuta, odpowiada ci taka posada? mi nie łajzo, wiec zmien swoje nastawienie bo inaczej bedziesz wpierdalal mamusine podeszwy chyba ze juz to robisz!

tak jest to dziecinne :D nie popisuj się swoim "polruskim" w przyszłości :D

Istne gimnazjum

to ja jestem z podstawówki :classic_cool:

Gość tak na to patrząc obiektywnie
to jest prawda 🖐️

Gość Teraz UsIyszycie Same Kłamstwa
Zacytuję Lecha-klasyka: - Spieprzaj dziadu!

Gość Killerow 2 ....
A ja przenigdy nie zaglosuje na PIS i jego prezesa bo nie lubie ciotowatych nieszczesliwych i miernych ludzi udajacych twardzieli .... Sorry ale niedobrze mi sie robi jak widze i slysze te ciotki ktorych prezes podnieca. Na miejscu PO dawno rozjechalbym ich ...

Gość czujnie :):)
Kolejne tłumaczenie PO, dlaczego nie zrobią nic dobrego dla Polski: Prominentny polityk Platformy Obywatelskiej Stefan Niesiołowski wyjawił w "Poranku" TVN, że rząd nie może obecnie przeprowadzić reform, ponieważ przegrałby najbliższe wybory, a nie może ich przegrać, ponieważ wówczas do władzy doszliby populiści, demagodzy, nacjonaliści i "ludzie niebezpieczni dla Polski". "Bronimy Polski przed tymi ludźmi!" Szkoda, a kiedyś Niesiołowski to był porządny człowiek... ale go zniszczyli... Wygląda mi na człowieka chorego psychicznie. Takimi własnie ludźmi - marionetkami- posługuje się PO z agentami w tle...

Gość Teraz UsIyszycie Same Kłamstwa
PiS to znaczy Polski Instytut Standaryzacji - oni wiedzą co to NORMA.

Gość Killerow 2 ....
Cokolwiek pis robi to im nie wychodzi .... jedyna rzecz jaka potrafia to lanie na ten kraj i wszystkich ktorzy z nimi sie choc troche nie zgadzaja.

Gość Zadowolona...
Tak jestem zadowolona z wyboru. A co miałam głosować na naćpanego? Albo takiego, któremu się przypomniało, że brat to nie brat...? A fakt, że jest jak jest, to nie wina PO. To nie PO zmusiło pilotów do lądowania. A pogrzeby? na koszt państwa, czyli nas? A odszkodowania? A renty? To kosztuje! i to nie wina PO. Dzięki PO nie wzieliśmy kredytu na wielki procent, na które napierał PIS. Teraz bylibyśmy dopiero pogrzebani. :O

Gość Killerow 2 ....
Odeszli bo zaczyna tam smierdziec ..... a ryba podobno psuje sie od glowy .....

Gość Zadowolona...
To jedna wielka schizofrenia.. a nie tylko smród..

Gość wojciech stulejniczak
Dzięki PO nie wzieliśmy kredytu na wielki procent, na które napierał PIS. Teraz bylibyśmy dopiero pogrzebani. koleżanka wie, jaki teraz mamy dług? wie jakie są koszty obsługi długu? koleżanka nie wie bo żyje w cudownym, beztroskim świecie, gdzie nie trzeba myśleć

Gość Zadowolona...
Tak oni wiedzą wszystko.. :O Debile jakich mało..

Gość Killerow 2 ....
Wyznawcy tej partii zawsze wiedza najlepiej .... Przed nami udaja wielkich matcho a pokryjomu to cioty masturbujace sie przy zdieciu prezesa ....

Gość Zadowolona...
wojciech stulejniczak - sam żyjesz bezstrosko, skoro uważasz, że kredyt w najgorszym momencie, czyli na wysoki procent by zmniejszył dług. Czy kiedy masz długi, uważasz że świetnym rozwiązaniem jest "kredyt" w stylu providenta? Jeśli tak, to współczuje gorąco rozumu. :O