Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama na sto 2

ciagle brakuje pieniedzy, czy wam tez ledwo starcza do 1-go??

Polecane posty

Gość sylvina
Najlepsze jest to, że wszędzie trąbią jakim my jestesmy rozwiniętym krajem, a tak naprawdę mieszkamy w czarnej du...e. Wszystko jest drogie, pensje głodowe, kredyty zżerają większość wypłat, wakacje to koszt 10000zł, chory kraj po prostu. To nie życie to wegetacja, bo jak inaczej nazwać to, że zarabiamy w sumie tylko na oplaty i jedzenie, a wyjście do kina jest dla nas wielkim świętem.

Gość tega
u nas tez sie nie przelewa mąż zarabia 3500' z tego płacimy kredyt na mieszkanie 900 czynsz 500 i daje mi na jedzenie 1000 reszta to opłaty i inne wydatki , ciągle mamy długi nie wiem co mamy robić?

Gość Mama na sto 2
komputery mamy 2 stacjonarne, na jednym starym siedzi moj maz i gra na drugim nowym syn sobie kupil nowy i siedzi a trzeci - laptop ma corka, dostala od chrzestnego ale tego laptopa malo uzywa, corka malo siedzi przy komputerze, ja czesto zasypiam przed tv

Gość Mama na sto 2
od rana do poludnia wszyscy jestesmy w pracy, corka w szkole, czyli tak do 15 wszystko powylanczane jest

Gość :D:D :)
wiecie ilu ludzi żyje za 2,5 tys na 4 osobową rodzinę? i biedy nie klepią a żyją sobie zwyczajnie - jak się chce to można. W głowie się nie mieści, że inni mają więcej a jeszcze uważają, ze mało i ledwo starcza.

Gość Mama na sto 2
dobrze ze niemamy zadnych dlugow, kredytow, tesciowa pomogla wyremontowac druga lazienke, corci nowe lozko kupila, na to nie moge narzekac, ale kasy nic nie moge odlozyc, a jak cos sie popsuje np. ostatnio terma w lazience i 200 zl juz do tylu

Gość co tym razem misiu?
karteczka w kratkę i przez miesiąc zapisuj każdy wydatek, zobaczysz gdzie kasa ucieka... ale jak każde z was jeździ autem to obstawiam jedną pensję na opłaty związane z samochodami... sama mam do pracy 12 km, wydaję 350-400 zł miesięcznie na paliwo

Gość minbjndsxws
za 3 tys nie umiecie wyzyc???chyba ze macie dlugi to juz co innego ale jesli ich nie ma...ja i moja mama zyjemy za 600 zl...:( i mamy komornika ..eehhh stad wlasnie tylko tyle nam zostaje

Gość czekoladowa dupa
właśnie na paliwo idzie chcąc nie chcąc najwięcej.

Gość snobkaa
Statystyki pokazują, że w Polsce tylko 1/3 pracujących zarabia powyżej średniej: www.magnoli.pl

Gość aga7b
Polecam świetną stronkę: www.pogodaducha.pl

Gość konrad walilokieć
no nie baba ma koło 5 klockow miesiecznie i sie uzala nad sobą . Ja z mężem mam 4 ry i zyjemy jak pany.Na wszystko nas stać i wiedzie sie nam calkiem przyjemnie.Bo nie rozdupcamy kasy jak pojebani . Tez placimy rachunki,mamy dziecko i zyjemy sobie a ty jak nie potrafisz za takie pieniadze wyzyć to masz pecha!

Gość Tralalalalalal74658403
Ile by nie było zawsze będzie mało....Taka jest prawda, wiem sama po sobie.Mąż zarabiał mniej było mało teraz ma inną prace zarabia dużo wiecej i tez jest mało.Im masz wiecej tym podnosisz swoje zycie (tzn.kupujesz żeczy z wyzszych połek)i jest malo, BO SIE DROZEJ KUPUJE.

Gość konrad walilokieć
to wypierdalać na tramwaj!!!!!!!!!!!!! Panstwo jebane od siedmiu bolesci dupy furami wozi a w domu co do gara nie ma co wlozyc.Ale państwo sie pokazalo przed sasiadami:D:D:D:D:D:

Gość dolores123
Jeżeli ktoś ma 2500 na reke to powinno mu strczyc .My z mężem mamy opłaty płacimy co miesiac ,mamy 2 auta dochodzi przedszkole wiadomo prad ,woda ,smieci .Nie jest żle tylko trzeba troche pomyślec i pogłowkowac.Jedzenie kupujemy 2 razy w tygodniu bo szybko sie psuje jestem osoba która z niczego zrobi cos nie kupuje w drogich sklepach żywnośći czy chemii która jest holendarnie droga po to sa markety .Ludzie opanujcie sie czy musicie miec 5 nowych łachów z galerii co miesiac na które trwonicie krocie idzcie do second handu tam naprawde można znależć perełki i już zostanie w kieszeni set zł .Ja właśnie ide do pracy,także mam nadzieje,że teraz będziemy mogli sobie nawet cos odłożyć .Pozdrawiam

Gość gość
Straciłam swego czasu mnóstwo pieniędzy przez nieodpowiednie inwestycje. W wyjściu z tego dołka pomógł mi rytuał polepszenia finansów z energiaduchowa.pl teraz znowu nie mam żadnych problemów z pieniędzmi i stać mnie na wszystko co chcę.

Gość gość
ja zarabiam ok 3000, mąz nie parcuje, dziecko 6 lat na mieszkanie płacę 2300 z rachunkami + tel i Tv, pzredszkole 300, ostatnio doatałam mandat 500zł i jak zyć?

Gość 90stawicki
Witam, jestem po 7 operacjach kręgosłupa i walczę drogą sądową z zusem o rente. Moj link z skróconą historią mojej walki. pomagam.pl/w6zicpwz