Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataaliaa

Liwia czy Julia

Polecane posty

Gość Ble, ble, ble.
Mnie też się podoba Sara, ale jak mówisz ludziom, że jest ładne to ZAWSZE pierwsze co słyszysz to: "Jak to, przecież to imie dla psa!!!" :|

Gość niektóre z was to
tak, też to nie raz słyszałam :) tylko ja nigdy nie miałam styczności z psem co się wabi Sara. poza tym w tych czasach wszystko jest możliwe. niedługo co druga suka będzie się wabiła Julia. jak dla mnie nazwanie psa imieniem ludzkim to jest dopiero nieporozumienie...

Gość Ble, ble, ble.
No własnie. Ja znam psa Kubę,Franka, Bartka, kotkę Kasię. :)

Gość kaszalotjeden
U nas facet na osiedlu ostatnio się darł "jula,julcia "myślałam że do dziecka a to pies był :)

Gość niektóre z was to
kotka Kasia... :O o kurczę to dopiero siada na psychę...:O

Gość Ble, ble, ble.
No, bezsens. :) Uważam, że zwierzęya powinny mieć zwierzęce imiona. :)

Gość matka polkka
nienawidze julek, oliwek, amelek, nicolek,,, srolek dzesik, kubusow , alankow, srankow - nic nowego tylko tego typu imiona, zalegacie na tych l4 pierdzicie w kanape i zero pomysłowosci.

Gość m,jnhvfmjh
może justyna albo daniela

Gość Ble, ble, ble.
Matka polkka - w pełni popieram. :)

kolejna Julia.... Jest takie jedno imię dobre dla dziewczynki - Tradycja ;)

Gość niektóre z was to
Justyna też mi się podoba i Alicja (nie Ala...)

Liwia ładne :) Mi się jeszcze bardzo podobają Adriana i Elena. Też nie lubię popularnych imion :)

kiedys byly same Ole, Kasie, Anie i nikt jakos nie zwracal na to uwagi a teraz jak ktos chce dac dziecku imie ktore sie podoba a jest popularne to odrazu jest problem, ja od dawna wiedzialam ze jak bede miec dziewczynke to bedzie julia bo zawsze to imie mi sie podobalo i tak tez zrobilam jak urodzilam corke nie przejmowalam sie tym czy jest teraz nasrane julek czy innych boze co za roznica, dziecku sie daje na imie tak jak ci sie podoba a nie patrz na innych.

myślę że julia to piękne imię podoba mi się również Liliana - Lilia . a co myślicie o imieniu dla chłopca nie mogę się zdecydowac mam kilka aleksander , aron , dominik, samuel.

Gość furgis
Zgadzam się z matką polką:) Co do pytania, to z dwojga złego chyba lepsza ta Liwia(chociaż też niezbyt ładne), bo co druga to Julia-do obrzygania

Gość furgis
Tak, nazwij syna Aron, będzie Ci wdzięczny do końca życia ;)

alicja -ala piękne no mi się syn szykuje czemu jesteście wścibscy co do innnych ludzi mowa i pytanie autorki o imię nie można doradzić tylko zaraz pisać o psach i kotach . Jak można być takim człowiekiem nie ma się na czym wyżyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pełno takich ludzi się spotyka na forach ale się wkó...

Gość pawlaa
moja córka ma na imię Julia, w przedszkolu na grupę 30 dzieci jest jedna Julka a Trzy Ole więc nie wiem czy to imię jest az tak popularne, mnie się podoba bardziej niż Liwia.

Furgis - mam rozumieć że coś nie tak z tym imieniem nie lapie?

Gość furgis
Stell postaraj się wymyślić dziecku normalne imię. Ja mam dziwne i dopiero na studiach przestałam się go wstydzić. Ludzie nie wydziwiajcie, dzieci wolą nazywać się normalnie!

Liwia zdecydowanie. Jak dla mnie i ładniejsze i mniej popularne, bo Julia od ponad 10 lat jest na 1 miejscu

Gość skunkanansie
ja mam słabość do tych 'staroświeckich' - tosia, janka, józia, krzysia; dla chłopców franek, antek, z rzadszych florek. żydowskie też mogą być - aron, sara, rachela, róża (;

Gość Nataaliaa
To może Nina .? ;)

Gość jak to est ciekawi mni
juli a bez komentza nawet, trzeba byc napawde lenieym zeby nic nowego nie wymyslecLiwia-margaryn a jest taka, to nie brzmi jak imie,Macie wszystkie zapalenie pieluchowe mozgu!!!!!!!!troche pogłowkowc , troche poszukac a nie wzorowac sie na innych...i nie zdziwiac za duzo, bo to tez nie pasuje, zauwazyłam z e im rodzin a bardziej na poziomie to niecuduje!tylko zwyczajnie nazywa dzieci, a u biedy patologi wymyslaja cuda ...jesiki.miszel i inne dziwadła, myslac ze te szare zycie w ubostwie zmieni imie dziecka.

Gość niektóre z was to
mi też dla chłopca podoba się Franek, Antek, mój syn ma na imię Wiktor i strasznie mi się ono podoba :)