Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiezdna SERRYJA

Ktora z nich na studniowke- dzisiaj zamawiam i nie wiem ktora...

Polecane posty

Gość żadna
żadna. poważnie :o szukaj dalej. wybór na allegro jest ogromny, a Ty znajdujesz takie potworki..

ta pierwsza ma fajny kroj i jest dosc interesujaca, niebanalna a reszt (ta czarna to juz na maksa) jest tandetna

Gość ghhghgfhgh
masakra!!!!!!!! trzeba nie mieć mózgu żeby założyć coś takiego na studniówkę !!!!!!!!! gdzie tu klasa? to ma być suknia na bal?? ostatnia sukienka jest super ale na pewno nie na studniówkę. jak bym była dyrektorką szkoły to bym cię wyjebała za przyjście w takiej sukience :d ale nie jestem więc wkładaj co chcesz :P

Gość modre oko
polecam pierwszą , tą chabrową ...jest ładna może materiał nie jest pierwszej jakości...wiem ale ładna druga błękitna z kokardą na drugim miejscu czarna brzydka i oklepana, denna i kiczowata biała bez klasy - jak u tirówy spod lasu

Gość modre oko
jak żadna ? jesteście nienormalne może dziewczyna nie ma 600 zł na sukienkę i wybiera spośród tych wielkie mi damy sie znalazły , znawczynie modowe

Gość 567656
też mi się nie podobają,ale jak się uprzeć to ta pierwsza

Gość aha i achhh
ohyda :o jeszcze ta druga chyba niebieska, gdyby nie była w takim oczojebnym kolorze, to ok.

Gość żadna
modre oko gwarantuję Ci, że do 129zł (tyle kosztuje najdroższa z tu proponowanych) można kupić coś o wiele ładniejszego, z klasą i mniej tandetnego.

rozumiem że to studniówka w szkole lub w klubie...bo chyba na salę balową w eleganckim hotelu żadna by się tak nie ubrała...

można kupić sukienkę za tańszą cenę ... nie 600 zł ale elegancką

Gość modre oko
żadna -podaj przykład takiej sukienki ...proszę bardzo

Gość modre oko
dobrze -podaj propozycję

Gość tylko ta trzecia
trzecia - błękitna Reszta się nie nadaje Pierwsza- błyskotki jak dla starej baby... 2 i czwarta za odważne Trzecia- delikatna i subtelna

Gość ghhghgfhgh
te kiecki co pokazujecie i chcecie w nich iść na studniówkę to laski zakładają na imprezy np sylwester u kogoś w domu, urodziny, impreza w klubie a nie BAL studniówkowy :D kiecki są rynkowe i pełno głupich dziewuch będzie miało podobne :D będą chodzące kserokopie :D każda w tej samej kiecce :D połowa sukienko-tunika z paskiem :D tylko kolorami się będziecie wyróżniać albo i nawet nie :D dziewuchy studniówkowe... co wam powiem to wam powiem ale macie bardzo wyszukane gusta :D

Gość ghhghgfhgh
nie sądzę żeby sukienka za tyłek nadawała się na szkolną studniówkę :D myślę że to bal i powinna być to długa suknia z klasą a jeśli już na serio trzeba kupić rynkową to do kolana przynajmniej :D za dużo się gwiazd w tv chyba naoglądałyście :D

Gość Gwiezdna SERRYJA