Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiezdna SERRYJA

Ktora z nich na studniowke- dzisiaj zamawiam i nie wiem ktora...

Polecane posty

Gość ghhghgfhgh
poprzednia fajna :D i myślę, że się nadaje :D

Gość no ta jest typowa na bal
kolor 1

pierwsza ta szafir ok gdyby nie te falbany druga ta blekit troche pospolita bo satyny jest mnostwo wszedzie (gdyby inny material to by byla ok) trzecia czarna ok tylko ze w czarnych bedzie 2/3 bab a chyba chcesz sie wyrozniac... czwarta ta biala jakas taka dziwaczna... ale nie jest zla a jaki masz kolor oczu i wlosow ?

Gość aha i achhh
dlugie widze ze tutaj pokazujecie... dlugie sa dla grubych i starych bab.

Gość Gwiezdna SERRYJA
Sama jestes badziewie ty glupia szmato! Ja nie mam pieniedzy na niewiadomo jakie sukienki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wweenniiaa
trzeba byc niezle pierdolnieta zeby na studniowke zalozyc sukienke przed kolano. na takie imprezy czyt. bal ktory zdarza sie raz w zyciu zaklada sie suknie dluga, balowa. to studniowka a nie dyskoteka w remizie. trzeba sie ubrac z klasa...

Gość aha i achhh
badziewie nie jest zależne od ceny, a przynajmniej nie zawsze, w linkach co dałam są sukienki w cenach porównywalnych do cen tych pierwszych BADZIEWI :P poza tym bez wyzwisk

Gość aha i achhh
Aha, po wyborze tej kiecki, co ci sie podoba, już nie mam pytań ani sugestii dla ciebie :P :D

wweenniiaa trzeba byc niezle pie**olnieta zeby na studniowke zalozyc sukienke przed kolano. na takie imprezy czyt. bal ktory zdarza sie raz w zyciu zaklada sie suknie dluga, balowa. hahaha :D na wszystkich studniowkach na jakich bylam wszystkie dziewczyny mialy krotkie sukienki przed kolano, do polowy kolana lub lekko za. moze z 5 mialo dlugie.

Gwiezdna SERRYJA ta co pokazałaś szczerze nie nadaje się na studniówkę... żadnej elegancji w niej nie widzę.... jak nie masz kasy to najlepiej rozejrzy się za sukienką typu mała czarna.... zawsze później będziesz mogła wykorzystać

Gość wweenniiaa
uczylam siewbardzo dobrym liceum i dziewczyny naprawde trzezwo myslace z klasa ubraly piekne dlugie balowe suknie, a szkolne dupodaje krotkie sukieneczki ktore zalozyly tylko po to zeby faceci mogli sobie popatrzec. sa inne imprezy na ktorych mozecie pokazac swoje piekne dlugie nozki, na pewno traficie na nie jedno wesele, na chrzciny, urodziny, imieniny to moze byc okazja do zalozenia takiej sukienki... ale studniowka? myslcie troche!

najlepiej to uszyc. zwykla bez wydziwiania do 100 zl kazda krawcowa uszyje. ja za swoja zaplacilam 240 zl- wlasny projekt nikto nie mial takiej samej ani nawet podobnej. wszystkim sie podobala.

studniowka to jest wlasnie impreza. krotkie sukienki ladniej wygladaja i do tego sa wygodniejsza. dlugie zakladaly takie tzw pasztety ktore maja wielkie dypu i uda, to zakladaly takie zeby je ukryc pod kiecochami. wszystkie mialy krotkie.

Gość wweenniiaa
elsa dziecko jak ty niczego nie rozumies, dorosniesz to mo

Gość wweenniiaa
studniowka dziecko to nie jest zwykla impreza

a co mam zrozumiec? ze dlugie kiece to sie nosilo w sredniowieczu. i powtarzam ze na studniowkach byly wyjatki ktore mialy takie cos na sobie. tylko te grube.

bo sie nazywa studniowka a nie impreza. tylko tym sie rozni. chyba jeszcze na zadnej studniowce nie bylas.

kłócicie się...kłócicie .... zgadzam się zawsze było na studniówkach tak ...że dziewczyny ubierały długie kiecki.... ale teraz wszystko się zmieniło z moich obserwacji... najważniejsze żeby była elegancka

w 2007 roku mialo moze 1/2 dlugich kiec na studniowce w 2008 moze kolo 10 osob w 2009 tez jakos kolo 10 a w tamtym roku moze z 5 z calej szkoly ja na kazdej z nich mialam krotka jak zdecydowana wiekszosc.