Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiezdna SERRYJA

Ktora z nich na studniowke- dzisiaj zamawiam i nie wiem ktora...

Polecane posty

Gość wweenniiaa
no i pytanie jeszcze gdzie taka studniowka sie odbywa.. jesli w szkole na sali gimnastycznej lub w remizie czy klubie to nie dziwne ze zakladaja krotkie nie trzeba sie wysilac.. ale hotel na poziomie, restauracja to juz inna bajka

no jak nasze matki i babki mialy studniowki to byly pewnie dlugie kiece.

teraz to nikt chyba nie robi na sali gimn. u nas od jakis 5 lat juz robia w restauracjach za miastem.

Gość wweenniiaa
no to cie rozczaruje bylam dokladnie na 5 studniowkach kazda w hotelu. ostatnia na jakiej bylam ze znajomym byla rok temu wszystkie dziewczyny mialy dlugie suknie, to gdzie ta moda na krotkie chyba tylko na wsi....

Gość monik919191
jak już musisz z tych wybierać to wybierz 1... to jednyna z której się da wybrnąć w tej sytuacji

Gość wweenniiaa
dobrze elsa tobie sie nie przegada, proponujesz jakas tandete, kicz, nie masz gustu a tymbardziej wyczucia twierdzac ze studniowka to zwykla impreza :-O

ja tez bylam na kazdej wymienionej w hotelach, napisalam to juz wczesniej. i tak jak mowie, zdecydowana wiekszosc miala krotkie. tak samo jak ogladalam zdjecia z innych szkol- wszystkie krotkie od lat.

o albo sukienka kasi glinki z premiery oh karol tez jest fajna. ale nie, bo przeciez lepsza jest foremniakowej- wyczucie gustu hahah:D

a gust i wyczucie ja mam i to swietny. moja sukienka podobala sie wszystkim dziewczynom, krawcowa tez byla zachwycona tym projektem i bardzo jej sie podobal moj pomysl na sukienke.

no oczywiscie, ze od lat zakladaja na 100 krotkie kiecki. dlugie balowe to porazka, jeszcze moze z takimi okregami? haha:D

Gość ghhghgfhgh
POKAŻ ZDJĘCIE :D

Gość wweenniiaa
dobrze juz no masz wyczucie, nie mam czasu na obszczekiwanie sie z toba. dziewczyna ktora rozpoczela temat, pewnie i tak zalozy co bedzie chciala wiec przedluzanie tego i tak nie ma sensu

Gość klakalkalakaklak
Jak dla mnie wszystkie sukienki ktore byly tu pokazane to totalna tandeta....zero gustu macie kafetarianki, sory ale taka prawda

Gość 2+2ona
Autorko! Brak kasy nie usprawiedliwia braku gustu!!! Z tych co wkleilas tylko taka zielona byla elegancka i ewentualnie moze byc. dziewczyny ci tu dobrze radza, a ty z uporem maniaka wklejasz linki z sukienkami co nawet tyłka nie zakrywaja. Chyba ze chcesz zeby jakis cie przelecial w kiblu na szybko na tej studniowce, to wtedy twoj wybor jest trafny. ŻENADA

czepiacie sie jej, a tak naprawde ma prawo zalozyc co jej sie podoba. skoro takie jej sie podobaja to niech zaklada. jej studniowka jej ubior- prawda? prawda ;]

Gość zna sie ktos na prawie pracy
i tak najladniej beda wygladaly dziewcyzny w typowo galowych sukniach a nie w jakichs wymyslnych, prowokacyjnych :)

Rozumiesz pojęcie BAL MATURALNY ?? Nie ku**wa to nie jest impreza to jest bal. Tradycja nakazuje załóż czarną sukienke conajmniej za kolano niech to nie będzie jakaś szmata zadna Twoja sukienka nie jeste ładna. Też za tydzień idę na studniówke i szlak mnie trafia jak moje kolezanki mówią kupiłam sobie biała, morska, różową sukienke za kolano chyba mózgu nie mają. Jakbym była dyrektorem to bym napisała przyjdzie w czarnych sukienkach albo WYPIERD***

hahah ''tradycja nakazuje'' tak tak :d a wszystkich taaaaaaaaaaak obchodzi ta ''tradycja'' ze hohoh :D

czarne habity to sa dla pingwinow vel zakonnic a nie na imprezy. w czarnych to sobie przychodza grube nauczycielki.

Moim zdaniem-żadna .Przepraszam za szczerość ;)

Gość A tak w ogóle
Niestety teraz dziewczyny ubierają się na studniówkę jak pod latarnię :-O im krótsza i bardziej wyzywająca sukienka tym lepiej :-O

nikt tutaj nie mowi o kieckach super mini ledwo za du.pe. ale krotka sukienka przed kolano/w polowe kolana/lub lekko za - jak najbardziej.

dokladnie, dlugie po ziemie zakladaja tylko grube pasztety zeby jak najwiecej ukryc. nie mowie, ze tuniki sa okej, ale krotkie sukienki takie jak wyzej opisywane tak.

Gość regres to uczuciowy gej
ostania jest tylko fajna ale nie na studniowke