Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menn30

dziewczyna zaczęła do mnie mówić kochanie

Polecane posty

Gość andrrrr
zakochanym dziewczyną wyłącza się mózg..niestety

Gość co za palant
facet ja oszukiwal, przeciez nie mial napisane na czole -szukam worka na sperme-:o gral, udawal ze mu zalezy i robil jej nadzieje, przecoez inaczej laska by na to nie poszla!

Gość co za palant
nie zakochala by sie w palancie gdyby jej wprost powiedzial, ze szuka latwego seksu i debil o tym dokladnie wiedzial dlatego peridnie gral!!!

Gość jak tak czytam, to
znam takich chujów, ciekawe jak można takiemu dojebać, żeby mu się odwidziało wykorzystywanie dziewczyn :/

Gość czytałam przed chwilą
"nigdy się jej nie oświadczałem, ale mogła sobie wywnioskować z mojego zachowania że może coś do niej czuję i z tego że mówiłem że to czy będziemy razem zależy od niej ,a to był taki tekst żeby ją zatrzymać na trochę" żal dziewczyny :O

Gość omodeo
miałam identyczną sytuację.. tak bardzo go kochałam, że 2gi rok nie potrafię o nim zapomnieć i się pozbierać..

Gość dfgdfg
pewnie polazł ruchac kolejne młode naiwniary 🖐️

Gość dfgdfg
tak trzymaj :classic_cool:

Gość menn30
widzę że nic sensownego..

Gość freakylikeme
a czego się spodziewałeś :O że pomożemy ci wyjść z tej jakże niezręcznej sytuacji :O ?

przez takich buraków jak ty autorze płaczemy i spada nam poczucie własnej wartości! chętnie powiesiłabym cie za jaja na płocie! wrrrrrrrrr..... spadaj na drzewo i nie zaśmiecaj forum!

Gość dżoana33
chętnie powiesiłabym cie za jaja na płocie! wrrrrrrrrr.....-- dokładnie :O

To sie nazywa macho z Bozej łaski,czyli facet bez jaj innymi słowy.Bo jak przychodzi co do czego to totalna za przeproszeniem cipa,nie potrafi powiedziec wprost na czym kobieta stoi,tylko idzie przez ogrodki niewiadomo po co...miales odwage ja zwodzic to miej odwage jej o tym powiedziec,z kolei dziewczyna faktycznie naiwna,ze nie widzi iz masz ja tylko do bzykania ;)

Gość pikkks
z kolei dziewczyna faktycznie naiwna,ze nie widzi iz masz ja tylko do bzykania-- ja myślę że ona widzi , tylko jest zakochana i ma nadzieję że to się zmieni :O sama to przerabiałam :O

Gość menn30
wierzy bo nagadałem jej że związek na odległość jest bez sensu, szczególnie dla faceta w moim wieku, a ona że może co tydzień do mnie przyjeżdżać i że jeszcze tylko 2 lata studiów jej zostały i takie tam, no zakochała się w chuj, jak to odkręcić, nie chcę za bardzo jej zranić, bo nie chcę żeby się zmarnowała, to naprawdę super dziewczyna

Gość pikkks
a ruchanie młodej dupy dla faceta w twoim wieku ma dopiero sens:O

Gość menn30
ale to co innego , skłamałem o tym związku na odległość, ja z nią po prostu nie chcę być

Gość całkowicie czarny kot
Oszukiwać i wykorzystywać 21 latkę jest prosto. Weź się, za kogoś w swoim wieku - będą równe szanse. Co za miękka faja...

Gość menn30
kobiety w moim wieku wcale nie są lepsze :) miałem już jedną owiniętą wokół palca, ciekała za mną jak głupia, ale po co mi starsza do bzykania? wcale nie była lepsza

Gość menn30
swoją drogą , ciekawe że tak wychwalacie te 30tki, że taki super, takie mądre, ja zauważyłem co innego

po kiego chooja je oszukujesz tylko przez klamstwo jestes w stanie sobie zalatwic doope do lozka?

Gość menn30
nie szukam byle kogo na stałe , a jak powiem że taki czysty układ to mało która na to pójdzie , zawsze chcą coś z tego mieć, liczą też na pewno na moją kase, a z racji tego chociażby nie wezmę sobie byle kogo po pierwsze, mam jakąś pozycje w tym grajdole, nie mogą mówić że za żonę mam byle kogo , musi być z odpowiedniej rodziny, może nie liczy się to dla mnie aż tak bardzo jak dla moich starych, a z ojcem muszę na co dzień pracować także nie potrzebuje z nim poważnych konfliktów

jestes cienias - tyle :-)

Gość menn30 wypieprzaj dziadu
stąd i nie wracaj

Gość menn30
nie jest biedna, wynajmuje mieszkanie, ma dobry samochód, nie pracuje, starzy w miarę ustawieni, ale nie jest "reprezentacyjna" ,młodziutka, poza tym nic do niej nie czuję , byłem nastawiony tylko na ruchanie

Gość pikkks
to może kurwa na początek przestaniesz ją do siebie zapraszać ?

Gość menn30
to wtedy sama się odezwie, a nie chce tak bez słowa jej olać

Gość maritta_
no cóz pozostaje ci szczerze jej powiedziec jak sie sprawy maja. tylko licz sie z tym ze nie bedziesz juz miał sexu lub przeciwnie - ona zgodzi sie na układ ale bedzie liczyła na to ze w koncu ja pokochasz. zalezy co ci pasuje. jesli jej uczucia sa dla ciebie ciezarem to nie pozostaje ci nic innego jak sie jej pozbyc mówiac prawde. ewentualnie mozesz sciemniac ze kogos poznałes i nie mozesz sie juz z nia spotykać.