Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche moze glupi problem

Mama znalazła u mnie tampony :(( straszna awantura...mam 21 lat

Polecane posty

nie ukryłam ich i zobaczyła...pytala co to ma byc... i wyszła...oburzona...pomyślalam sobie , że ona na pewno wie że to sie wkłada do pipy !!! a która szanująca sie laska to robi :(( a ja nie nosze tamponów dla frajdy tylko dają mi poczucie higieny i komfortu :( jak rozmawiac o tym z mamą?

Gość madeleineX407
Ja też noszę tampony, ale moja matka nie ma nic przeciwko. I też noszę je dla komfortu i higieny ;)

Gość sumimasen
mnie mama sama namówiła do używania tamponów :o

Gość głupottta
ale ty na powaznie czy to jest prowokacja?

Gość ..NATALA..
Uświadom mamę do czego one służą.

skad pogląd że są dla kobiet które rodzily albo które są "niedziewicami" ??? zastanawia mnie skąd to sie bierze... bo fakt, nie jestem juz dziewicą, ale tamponów używalam jak jeszcze byłam tylko ukrywałam...teraz już mi to wisialo

Tampony są dlakobiet które już rodziły, w przeciwnym raziemoże ci zostac tam na zawsze, a to nie żarty.

Gość Cplay
podpaski chyba wymyślili faceci żeby nas jeszcze dobić takim klocem w majtach ( ja nawet jak próbowałam używać tych wkładek najcieńszych to czułam jakbym się... ) wiec ja niewyobrażanym sobie jak można nie używać tamponów mnie ratują w te dni bo inaczej bym chyba nie wyrobiła.... btw. ja zaczęłam miesiączkować w wieku 14 lat i jakoś nie potrzebowałam wielkiej rozmowy z moją mamą o podpaskach, tamponach, zabezpieczaniu się itp. do dziś nie wiem po co ludzie to praktykują 🖐️

Gość 4584935890345454545
ja nosze tylko tampony od kilu lat i póki mogę je nosić to będę !!!!!!!!!! nie wyobrażam sobie chodzić z kotletem w gaciach :( bleeeeeeeeeeeeeee

Gość jak to dla kobiet ktore rodzil
y skoro takim to wypadaja :o

Gość Cplay
ja też nie jak można nosić podpaski ! ja tego cholerstwa używałam może ze 3 razy w życiu - nigdy więcej.

Gość zna sie ktos na prawie pracy
tampon moze zostac w pochwie na zawsze? hehe dobre :)

Gość zna sie ktos na prawie pracy
ja akurat nie nosze tamponow, bo mam podczas kazdego okresu skrzepy krwi, ktore powinny wyplynac a w tampon nie wsiakna;p

ja nosze jak to zostalo napisane kotlet tylko w 1 dzien bo mnie tak wszystko boli ze nawet bym nie wpadła na pomysl by cos tam jeszcze wtykac;/ A potem faktycznie nosze korki - poprostu dla wygody. I zeby sie nie stresowac ze cos mi przecieknie.

Gość gtyryryr
Zochaa a swędzi Cię jeszcze macica, bo mnie zaczyna :o I mam te krostki na macicy, widze je jak rozchyladz dzyndzle :o

Gość Cplay
moze i w twoich oczach jestem dziwka i szmatą ale przynajmniej sie nie mecze z klocem w majtach :)

Gość Jduwgejjddn
Moze zacofana mamuska pomyslala ze to do masturbacji:p moja tez by pewnie awanture zrobila, miala kiedys problem ze gole nogi i pachy:/ a ma 40lat wiec to nie moher

Gość osdusodvhsv
ja uzywam jednego i drugiego pierwszego dnia nawet równocześnie. a po co masz z matka na ten temat gadać? chyba, ze sama zacznie

Gość Jduwgejjddn
Amanda to projekt prowokacyjny, nie zwracac na gówniare uwagi:p

Po pierwsze to sama jestes prowokacja glupia szmato :-O 18:04 [zgłoś do usunięcia]Cplay podpaski chyba wymyślili faceci żeby nas jeszcze dobić takim klocem w majtach ( ja nawet jak próbowałam używać tych wkładek najcieńszych to czułam jakbym się... ) wiec ja niewyobrażanym sobie jak można nie używać tamponów mnie ratują w te dni bo inaczej bym chyba nie wyrobiła.... Jezeli wkladasz sobie podpaski i nosisz je jak kloca to chyba nie umiesz jej sobie wlozyc idiotko pusta :-O

Gość Cplay
Amanda O ja ich sobie nigdzie nie wkładałam (WTF?! ) tylko przyklejałam tam gdzie trzeba zresztą jest to wytłumaczone na opakowaniu 🖐️ słaba z ciebie prowokatorka :D

Gość Jduwgejjddn
He he, przeciez to kazdy wie. Zbanowali ci Amande O, teraz jestes AmaMda O:p głupia dziwko!