Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia Mazowsze

Dopłaty,dopłaty

Polecane posty

Gość beti4826
pocieszam sie ze u nich to niewiadomo jak płaca nie ma terminow kolejnosci wiec moze w lutym moze w marcu cos wpadnie ? u nas w okolicy ludzie juz dawno zapomnieli o dopłatach przymierzaja sie do nowych a ja -porazka !

Gość kama lubelskie
a w mojej okolicy nie znam osób którzy dopłatę by otrzymali. Fakt, że moja gmina była kontrolowana ale u wielu ludzi tak jak u mnie kontroli nie było i wszyscy mamy decyzje z listopada lub pierwszych dni grudnia a kasy 0000

do kamy w mojej okolicy dostali tacy co sieja zeby zasiac orka na raz i to na wiosne leza te ugory i nikt tego nie kontroluje przeciez ta agencja jest bez sensu

Gość Wal i duś
Hejka u mnie jutro 2 miesiące kaski zero ,wracając do wątku rządzących to każdy który wstępuje na ścieżkie lub już na niej jest to przed wyborami zawsze na uwadze ma nasze i państwa dobro , a jak już się do koryta dostanie to pozostaje mu tylko wlasny dobrobyt.U mnie kandydat na wujta z Pisu tak się się przejoł złym rządzeniem gminą że na debacie między kandydatami płakał rzeznymi łzami , co prawda wujtem nie zosał za jakiś czas został starostą powiatowym , no i swoje rządy zaczoł od podwyżki uposażenia max 12000 tysiaków bo inacze starostą nie zostaje oczywiście rada się zgodziła jego motywacja JA MAM DUZO DZIECI I PIENIĘDZY MI POTRZEBA i tak jet z każdym

Gość Wal i duś
Hejka u mnie jutro 2 miesiące kaski zero ,wracając do wątku rządzących to każdy który wstępuje na ścieżkie lub już na niej jest to przed wyborami zawsze na uwadze ma nasze i państwa dobro , a jak już się do koryta dostanie to pozostaje mu tylko wlasny dobrobyt.U mnie kandydat na wujta z Pisu tak się się przejoł złym rządzeniem gminą że na debacie między kandydatami płakał rzeznymi łzami , co prawda wujtem nie zosał za jakiś czas został starostą powiatowym , no i swoje rządy zaczoł od podwyżki uposażenia max 12000 tysiaków bo inacze starostą nie zostaje oczywiście rada się zgodziła jego motywacja JA MAM DUZO DZIECI I PIENIĘDZY MI POTRZEBA i tak jet z każdym

Gość Wal i duś
sorki wyświtliło mi że nie poszeł drugi raz przycisnołem

tak wal i dus masz racje ci ludzie nie maja skrupulow i zaczynaja swoje kadencje od naprawy swoich kieszeni a reszta jakos tam bedzie aby takiemu bylo dobrze a co go obchodzi bydlo ktore na niego glosowalo

Gość Wal i duś
U nas w b.s. jak zwykle wtorek kilka środa sporo czwartek kilka tzn aż 3 jest tak od 1 grudnia u mnie zero i nie mżna się dowiedzieć z którego płacą do niedawna powiatówka udzielała informacji z którego wa wa płaci teraz nie chcą powiedzieć tylko cały czs kręcą

Gość aldona wielkopolska
w moim bs od listopada ani złotowki nie było

Gość Wal i duś
No na to wychodzi że tak ale co mi potem jak moich brak a jak już wczoraj pisałem to dziś jest 3 tygodnie jak płacili 24 i 25 listopad , a między nimi a mną były tylko 2 dni robocze to znaczy moje położyli na inna kupkie a teraz to płacą chyba grudzień i styczeń bo w żaden inny sposób tego tłumaczyć nie można

Gość Majka dolnośląskie
Golaski głowa do góry,jutro będzie lepszy dzień:)Decyzja z 24.11.10. na koncie 00000000000000000.Pozdrawiam!!!

Gość Majka dolnośląskie
Czy zgubili .....raczej przełożyli....w grudniu wypłacali ONW teraz do 1marca muszą wypłacić R Ś ,a na końcu bezpośrednie...w końcu mają czas do czerwca,ale to tylko moje takie myślenie,wolałbym się mylić

Gość glidia świętokrzyskie
u nas też słabo płacą a dzisiaj dostał ktoś

Gość Anikła
u mnie 000000 decyzja 23.11 pomorskie

Gość Anikła
na innym forum ktoś pisał że dostał dzisiaj był z warmi.-mazur. link jest wyżej

Gość Bogula łódzkie
U nas ONW wypłacili jeszcze w pązdzierniku a dopłat nikt nie słychać żeby dostał

Gość beti4826
własnie przed chwilka listonosz dostarczył trzecia ostatnia decyzje rolnosrodowisskowa a teraz pozostało juz tylko oczekiwac;(

Gość beti4826
Anikła z jakiego powiatu jestes ? ja słupski .

Gość Anikła
ja człuchowski

Gość Kris świętokrzyskie
U mnie i brata to dopiero kabaret ani decyzji obszarowych ani rolnośrodowiskowych a kontrol nie było pewne sprawdzone . Dzwonię do nich i mamy się uzbroić w cierpliwość. Parodia.

Gość gabryś
witam grypa,zima nie odpuszczaja! kasia to mamy do siebie rzut beretem!

Gość beti4826
u nas w okolicach słupska to juz w grudniu wszyscy nie kontrolowani zapomnieli o kasie z dopłat . ja miałam kontrol i dlatego dopiero teraz dostałam decyzje . Kris to wspolczucia .ja od dwoch dni jestem szczesliwa posiadaczka decyzij

Gość Bogula łódzkie
U nas kontroli nie było i nie płacą

Gość Kasia kuj-pom
tak Gabryś,mamy blisko do siebie.jak u Ciebie było poprzednie lata z dopłatami?bo ja miałam zawsze w grudniu kase.a teraz masakra,z kredytem ustaliliśmy ratę na koniec stycznia a tu lipa,musimy pożyczać,dobrze ze wogóle jest od kogo,pozdrawiam wszystkich

Gość kado
Aga z mazowieckiego Decyzja z 23.11 a na koncie 000000000.

Gość Majka dolnośląskie
Ja tez miałam kontrolę,ale decyzje dostałam 24.11.Kasa dalej zerrro ,chyba wrzucę na luz i do 1 lutego nie zaglądam na konto....po co się dobijać...

Gość Kris świętokrzyskie
beti4826 U nas w agencji sie opie*szają bo jak sprawdzałem w tym tygodniu to jeden wniosek jest dopiero w kontroli administacyjnej.