Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka690

Prezent Dla Chłopaka

Polecane posty

Gość Myszka690

Wiem, że to szybko .. Ale zastanawiam się nad prezentem dla chłopaka na walentynki. Jest wyluzowany , ubiera się na sportowo :) interesuje się motoryzacją , muzyką, ma bzika na punkcie telefonów komórkowych, jest nałogowym palaczem. Jak myślicie jaki prezent mógłby mu się spobodać ? koszt prezentu około 100zł.

Gość malinka1234
zabierz go gdzies:)...mnie naprzyklad zabral do spa w Malinowym Dworze...basen, sauna, wypoczynek i wrocilismy jesczcze bardziej zakochani:) a swoja droga hotel fajny bo nowy i nie ma tloku, pokoiki fajne, czyste, a jedzenie mmmmm naprawde moglabym tak czesciej:) teraz chyba moja kolej rewanzu:)tez gdzies go zabiore:)

Gość szczera odpowiedź
facetom nie warto robić prezentów, bo na to nie zasługują, nie chodzi o to, że są draniami lub łajdakami, moi faceci nie doceniali tego co dla nich robiłam, starałam się a prezenty dla nich zawsze robiłam z poświęceniem, zawsze je psuli lub gubili, albo leżały zakurzone w kącie, to nie były buble, to były zawsze drogie, wypasione prezenty, przemyślane, teraz obecnemu facetowie nie robię wymyślnych prezentów, on nie narzeka a ja bardzo sobie to chwalę, czasami kupię mu piwo i tylko tyle ;-) jeśli jeszcze do tego nie doszłyście to gwarantuję, że prędzej czy później na to wpadniecie