Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candlelight

ZAKLECIA MILOSNE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość candlelight

wpisujecie zaklecia i rytualy milosne ktore znacie by odzyskac lub przyciagnac milosc, wiem ze nie wszyscy tto popieraja, ale wiem tez jak duzo osob takich rzeczy poszukuje... Bede wdzieczna za kazde info....

Gość mnie tez by interesowalo
:)

Gość zwróć uwagę naaaaaaaaaaa
mówisz czary mary i abrakadabra głęboko patrząc się mu w oczy i działa. Ja tak zaczarowałam swojego faceta...a zapomniałam dodać, że na koniec pomachałam swoją magiczną różdżką (dostałam od mamy pod choinkę gdy miałam 7 lat ale jest jeszcze w niezłym stanie)

Gość hokkus pokkus czarry marry
hokus pokus czary mary twoja stara to twój stary

teraz macham jego magiczną różdżką :) a jest naprawdę magiczna bo on pochodzi z Nigerii i ma wielką i czarną :O

Gość Tak powinno byc i juz
Musisz wyrwac jednego wlosa lonowego kotowi jednego psowi,pomieszac z suszoymi muchami z parapetu i na koniec mowi bum bam bec,i juz facet jest twoj,powodzenia

Gość Zeby przyciagnac milosc to
moge podac, ale raczej nie na forum, ale w zyciu Wam nie podam zeby przyciagnac konkretna osobe

Gość magica babica
musisz zjeść jogurt truskawkowy z Bacomy z dwoma łyżeczkami jego kału,zakocha się w tobie do końca życia:D

Hmmm... Chcesz komuś odebrać wolność dla zaspokojenia własnych pragnień? Chcesz mieć miłość "z probówki"? Obejrzyj sobie film "Szkoła czarownic" a zobaczysz, jak się kończy zabawa w magię :-o

ejjj...ty podszywaczu z tą Nigerią to idź do innego pokoju i sprawdź czy tam jestes!!

musiała byś być czarownicą lub wiedźmą...poza tym to niebezpieczna "zabawa" :P

Czary mary - pojaw się młody lub stary ;) moje chucie już mnie duszą ciała prężne wciąż mnie kuszą więc potrzebne są mi czary bo inaczej - zejdę szybko ;) moja żabko, moja rybko wszak są miłosne zaklęcia a ja jestem wciąż do wzięcia ! No tak - rzeknie i młody i stary lecz to dla mnie nie do wiary żeby kusić zaklęciami a nie chwalić się wdziękami. Cóż po pannie mi koślawej albo biednej, nieciekawej zahukanej zaklęciami która myśli swoje mami że te czary i zaklęcia sprawią, że mieć będzie księcia ? Bajki, są jeno bajkami życia nie karm zaklęciami. :D 🖐️

oreore jesteś wiedźmą z kurzajką na nosie, kotłami w chacie i plastikową miotłą ? :D

Gość i to już.
to już było, po co zakładacie kolejne głupie tematy, poczytajcie poprzednie, no chyba , że czytać się nie chce

Haha, piękne :D Muszę Cię zmartwić - jestem oczarowana jednym mężczyzną już od wielu lat, z wzajemnością :D

ja też muszę Cię zmartwić...nie jestem tym zmartwiony , tym bardziej , że widocznie nie jesteś zaczarowana , a jedynie oczarowana...:P

istnieja ludzie ktorzy doswiadczyli dzialania magii. i najczesciej ci ludzie takze przestrzegaja przed pochopnym uzywaniem zaklec czy rytualow, bo wiedza ze tego nie mozna robic dla zabawy. ale ja sie nie bawie i przemyslalam wszystko...wiec jak ktos chce mi pomoc tu czy na maila, to bede bardzo wdzieczna :)

istnieja ludzie ktorzy doswiadczyli dzialania magii. i najczesciej ci ludzie takze przestrzegaja przed pochopnym uzywaniem zaklec czy rytualow, bo wiedza ze tego nie mozna robic dla zabawy. ale ja sie nie bawie i przemyslalam wszystko...wiec jak ktos chce mi pomoc tu czy na maila, to bede bardzo wdzieczna oczywiście że ludzie doświadczają różnych działań oraz stanów wewnętrznych ... magia jest pewną formą nauki i istnieje od samego początku naszych dziejów....jest najczęściej mroczna i wiąże się z niebezpieczeństwami łącznie z narażeniem życia lub chorobowych stanów psychicznych

moraira ale chyba nie masz na mysli tych internetowych? :)

A korzystałyście z usług Szeptuch? nie korzystałem tym bardziej , ze spotkałem kiedyś kobietę, która zmieniła moje myślenie i to mi wystarczyło...przedstawiła mi pewne sprawy i fakty w sposób niekonwencjonalny , potem była pewna dziewczyna , która była bardzo podobna i od tego czasu zainteresowałem się pewnymi tematami , ale z usług nikogo nie chcę korzystać...

revolver - mnie też to obojętne :D Swoją drogą, to dobrze, że "spotkałeś kiedyś kobietę, która zmieniła Twoje myślenie" . :D Wracając jednak do tematu - zaklęcia miłosne, mimo, że istnieją nie mają żadnego znaczenia w realnym życiu. Można co prawda swój umysł mamić do oporu, piłować swoje paznokcie i wpływać na czyjąś wolę bez jego zgody, tylko pytanie - co z tego, skoro ta osoba pozostanie zimna jak kamień bo po prostu nie kocha tak samo ? Z jednym się tylko zgadzam, to niebezpieczne i mało efektywne, oraz jak sądzę dla kogoś, kto ma niskie mniemanie o sobie. :D

revolver - mnie też to obojętne Swoją drogą, to dobrze, że "spotkałeś kiedyś kobietę, która zmieniła Twoje myślenie" . przedstawiła mi pewne sprawy i fakty w ciekawy sposób , co jak na kobietę jest bardzo rzadko spotykane :) Wracając jednak do tematu - zaklęcia miłosne, mimo, że istnieją nie mają żadnego znaczenia w realnym życiu. Można co prawda swój umysł mamić do oporu, piłować swoje paznokcie i wpływać na czyjąś wolę bez jego zgody, tylko pytanie - co z tego, skoro ta osoba pozostanie zimna jak kamień bo po prostu nie kocha tak samo ? ludzie i bez magii próbują sie czarować - zaczynamy od oczu :D Z jednym się tylko zgadzam, to niebezpieczne i mało efektywne, oraz jak sądzę dla kogoś, kto ma niskie mniemanie o sobie. akurat ludzie Ci maja bardzo wysokie mniemanie o sobie :)

Nie, chodyi mi o prawdziwe Szeptuchy z Podlasia. Ciekawa jestem czy ktos korzystal i jakie ma wrazenia. Ja kiedys kombinowalam z roznymi przyprawami i ziolami, ale to nie byla prawdziwa magia :).

Oj revolverku - czyżby ? Dlatego wolą czary od realiów ? te osobowości rosną w siłę jeszcze bardziej , gdy słyszą o podobnych opiniach jak Twoja (w sensie niskim mniemaniu o sobie) ponieważ ludzie ignorują i nie znają ich uważając przy okazji za zakompleksionych wariatów realnie rzecz ujmując mogą się obracać wśród nas i nie jest łatwo to rozpoznać

poza tym tzw."realia" mogą być zupełną złudą i z tej strony także trzeba to rozważać :) to temat rzeka...