Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candlelight

ZAKLECIA MILOSNE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Realia ? Realia są takie czasem, że ludzie mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. Kiedy jednak dochodzi do konfrontacji w cztery oczy, ujawnia się smutna prawda, która zaniża nieco to mniemanie o sobie. Stosowanie praktyk magicznych zauważa się częściej u ludzi z niską samooceną bowiem w ich umyśle, nie istnieje prawda o nich samych. poza tym uważają oni, że umiejętność czarowania innych, przyniesie szczęście im samym. Istnieją także ludzie, i tu szacunek dla nich, którzy nie korzystają z magii, nie dlatego, że boją się konsekwencji, jakie ze sobą niesie, ale mają pewność, że takie działania niczego nie zmienią na lepsze. I tyle, w tym, jakże ekscytującym temacie :D 🖐️

Realia ? Realia są takie czasem, że ludzie mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. Kiedy jednak dochodzi do konfrontacji w cztery oczy, ujawnia się smutna prawda, która zaniża nieco to mniemanie o sobie. Stosowanie praktyk magicznych zauważa się częściej u ludzi z niską samooceną bowiem w ich umyśle, nie istnieje prawda o nich samych. poza tym uważają oni, że umiejętność czarowania innych, przyniesie szczęście im samym. Istnieją także ludzie, i tu szacunek dla nich, którzy nie korzystają z magii, nie dlatego, że boją się konsekwencji, jakie ze sobą niesie, ale mają pewność, że takie działania niczego nie zmienią na lepsze. I tyle, w tym, jakże ekscytującym temacie no teraz spłyciłaś temat do rozmiarów ekstremalnego minimum , więc rzeczywiście można go już zakończyć :D :)

Gość cacy
zna ktos strone szeol.pl

Gość Ton
Ja byłem na tej stronie. I co?

Gość gość
Zna ktoś ja2313@op.pl ? Skuteczna?

Gość gość
Korzystałam ze spetania u Marka Piśkiewicza na Górczewskiej w Warszawie, robił to spetanie u niego w domu w mojej obecności, oczywiście okazało się kompletnym fiaskiem, efekt miał byc do miesiaca czasu, oczywiscie przekonal mnie, zebym jeszcze poczekała, bo faecet ma jakies problemy i zaklinanie przyspieszy efekt, zgodziłam się, tak własnie staracilam 900zł, 500 spetanie i zaklinanie 400. poprzedni temat na gazecie zgłosił do usuniecia, ale ja tak tego nie zostawię i mam zamiar pisac o nim prawde wszedzie,gdzie sie da, zeby nikogo wiecej na swoje gierki nie nabrał. A tak nawiasem to odmawia modlitwe ściegnieta z internetu, tylko przetlumaczyl na jezyk polski. Przyzywa ducha blakajacego sie po dnie piekla,ktory nigdy nie siegnie nieba. Znałazłam go na gumtree, pisze, że jest ekspertem od Voodu, a tak naparwde naczytał sie troche w sieci i połaczyl rytuały, ale nawet nie doczytal, ze na przywołanie czarnych swiec sie nie uzywa, na forach z czego pisali na gazecie, poleca go jego chłopak Michal o mailu mich.kowalski@o2.pl

Gość Marcelina1979aa
Wiara, że wszystko podczas ślubu poszło tak jak należy wg przesądów daje pewność że nic złego się małżeństwu nie przytrafi. Te osoby, które wierzą w to powinny wypełnić pradawne wierzenia i dostosować się do nich Wszyscy na pewno wiedzą iż Pan młody nie może zobaczyć swojej przyszłej żony w sukni ślubnej przed ceremonią zaślubin. Wróży to pech. Nie wolno też przeglądać się w sukni ślubnej przed lustrem, Jednak ominięto ten zwyczaj teraz wystarczy że panna młoda np. ściąganie kolczyk lub bransoletkę i wtedy może śmiało przeglądnąć się w lustrze. Welon chronił Panny młode przed zawiścią i złymi demonami. http://twojeprzeznaczenie.com.pl/Magia-szczesliwego-malzenstwa.html

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.