Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżbieta-elka-ela-elusia

Mąż spędza zbyt dużo czasu z rodziną!!!!

Polecane posty

Gość ależ twórcza vilemka jestes
szukaj dalej sobie szofera - nie potrzebuje tu stałego nicka bo rzadko bywam, mam jeszcze swoje zycie zgadzam sie z 1-2 godziny ostro napisane ale prawdziwie :)

Gość ale....
Elene dzieci już odchowałaś, więc twoja sytuacja jest nieco inna może też nie odczuwasz potrzeby az tak dużej obecności męza koło siebie jesteś w innej sytuacji, bo odeszło ci wiele, codziennych obowiązków, jakie mają żony-matki, które nie dość że muszą się codziennie zajmować dziećmi, to jeszcze gotowac albo sprzątać, bo dzieci są zbyt małe .....a od męża oczekują i czułości i pomocy i poczucia bezpieczeństwa, a jak mieć to wszystko, jak mąż znika codziennie na ileśtam godzin --nie dość,że do pracy, to potem jeszcze po pracy? Zapomniałaś już jak to było, jak dzieci były małe...

Gość Eleeene
ok.Odpowiem .Nie zapomnialam, bo wlasnie borykalam sie z trudami wychowania , pracy i ciezka choroba . Oddalabym wtedy wszystko za spokojny jeden dzien , miesiacami bylam sama.A maz byl miesiacami w szpitalu Zamienilabym tamte zycie na zycie , kiedy maz pojedzie do swojej mamy , czy zawiezie dziadka do szpitala i wroci do domu zdrowy i zajmie sie swoja rodzina. Mnie nie dane takie zycie bylo. Dlatego uwazam, ze zycie rodzinne jest bezcenne . W tych trudnych chwilach moja rodzina byla o ile tylko mogla przy mnie.

Gość 1-2 godziny dziennie z mamą
eeee 50 lat to dopiero gorąc w tych sprawach;):D bo ja to widzę,że im starsza jestem tym dokładniejsza w tych sprawach:P ale wracając do tematu co życie to inne wnioski no tak już jest,ja w swoim życiu z wielu rzeczy zrezygnowałam bo rodzina...rodzice... i wiem,że to jest źle,moje dzieci nie muszą codziennie dzwonić opowiadać co jedli i co robią,szczerze mówiąc akurat to to mnie zupełnie nie interesuje,jak syn dzwoni z poradą,prośbą jesteśmy jak żołnierze zawsze gotowi do działania ale to jego życie,moi rodzice tego nie rozumieją bo oni mu skarpetki kupują:D:D:D matka uważa mnie za egoistke i nie rozumie że żyje życiem innych ludzi bo swojego nie ma rodzina jest ważna ba najważniejsza ale ta rodzina to partnerka/er i dzieci reszta to dalsza rodzina

Gość nie nawidze takich scierw
co mysla, ze jak zaloza na palec obraczke , to caly swiat do nich nalezy i beda dyktowac warunki . Spierdalac egoistki .Won od mojej matki .Jakbym uslyszal takie teksty do mojej matki to taka jedna z druga zeby zebralaby z podlogi.

Gość janek kosss
no bo kolo dupy nie latasz im, jak sie wysrac bez ciebie nie moga buuuuuuuu

Gość ale....
16:20 [zgłoś do usunięcia] nie nawidze takich scierw tego nie pisał żaden facet :D:D tylko kobieta i to w dodatku nienawidząca instytucji żony

Gość nagotuj jaj
dokładnie dokładnie ale masz rację:D pewnie mamuśka zazdrośnica co wie że peniska syna już inna myje:P;) albo rozwódka samotna:D

Gość ale....
tak się zastanawiam, co by powiedziała taka teściowa... jakby teść znikał na całe dnie u synowej po pretekstem pomocy, zamiast syna, który jest w tym czasie w pracy:D jakby wtedy reagowały teściowe, czy też by zalecały pomoc rodzinie:)

Gość nagotuj jaj
o dokładnie :D wiesz nigdy tak nie myślałam a coś jest chyba na rzeczy bo moja ciotka stanęła na głowie i kupiła synowi mieszkanie bo ten młodo się hajtnoł bo wpadł i razem zamieszkali ,opowiadała że Tadzio/wujek/ nawet jej pranie wieszał:D a wściekła taka była:D bo wiesz młoda lachon jak 150 to wujowi zawirowało:P

Gość ale....
no właśnie o to mi chodziło... dobre:D

Gość tesciowa z Krakowa
ja wam powiem drogie synowe, ze najlepiej kazdej tesciowej nasypcie arszeniku i po sprawie .Potrujecie babony i droga do serca meza juz otwarta. Tylko w tym swoim zapieklym jadzie nie zatrujcie sie same. Wstretne egoistki , ktore mysla , ze kupily osla na argu i moga nim manipulowac jak zechca. Zadna z Was nigdy nie bedzie miala takiej milosci jak matka syna. Nigdy chocbyscie sie zesraly .

Gość nagotuj jaj
no ja osobiście to dzieci na wydaniu mam:D nie jestem młodą żonką:P miłość matki do syna to miłość rodzicielska która nijak ma się do uczuć partnerskich gdzie jest seks pożądanie ciągłe uwodzenie się i troska i opieka i wspólne tematy no i tak do jutra mogę wymieniać:D ja ze swoimi synami nie sypiałam kocham ich normalnie a oni mają swoim kobietom usługiwać a nie mnie:P a ty teściówko z krakowa to chyba uczucia pomyliłaś albo z tobą coś nie teges:P i owszem ciebie należy otruć jeszcze dzisiaj:D

nienormalne jest "trzymanie na smyczy" syna przez zaborcze matki Nie umieją w porę przeciąć pępowiny. Nie wyobrażam sobie,ze będę ciągle nękała żonatego syna aby gnał na zawołanie mając rodzinne obowiązki. To patologiczne, Autorka ma rację.

Gość tesciowa z Krakowa
moja droga mnie mozesz pocalowac w nos.Moj syn jest najwspanialszym synem jakiego mozna sobie wymarzyc.Wystarczy najmniejsza prosba a chlopak jest z pomoca.Owszem nie naduzywam tego, bo ma swoja rodzine ale panna ma znac swoje miejsce w szeregu. Jesli by za mocno podskakiwala , z pewnoscia powiekszylaby grono rozwodek . Nikt jej nie broni kontaktow ze swoja matka, ona nie ma prawa wchodzic w nasze kontakty.Moze oczywiscie w nich uczestniczych , jesli ma taka wole.Jesli nie , nikt ja lancuchem do naszej rodziny nie przykul, wrecz odwrotnie , latala za symem , malo majtek nie zgubila.

Gość nagotuj jaj
teściówka w szeregu to ty masz miejsce za synową,widać jak podchodzisz do związku swojego syna czyli byle jak,ja uważam że ty ściemniasz bo takich jebniętych bab to chyba nie ma a już na pewno komputera nie mają:D:D chyba że takiego ciula wychowałaś :P ja jakbym była twoją synówką to już byś syna nie miała bo co kobieta z chłopem zrobić może to chyba wiesz bo raz zadupczyć musiałaś:D:D:D:D:D

Gość tesciowa z Krakowa
a od kiedy to tesciowe maja zabroniony dostep do netu? To domena tylko nadetych synowych hmmmm? Glupia jestes jak ten twoj nik. A synowa ma swoje miejsce, ktore okreslil moj syn. Jesli jej sie nie podoba , moze odejsc .Dostanie 400 zl na otarcie lez alimentow i niech lapie nastepnego naiwnego. A o ile zorientowalam sie to rozwodki brania nie maja . Oj nie maja . Takze nie wysilaj sie kobieto , bo nikt mi w domu ustawiac nie bedzie rodziny. Zegnam ozieble- gotuj te swoje jaja .

Gość jakie te synowe sa glupie
i naiwne .zal zal zal. Mysla, ze pozjadaly wszystkie rozumy bo maja pice .Gola pica ale zona .hahahhahhah

Gość wiesz autorko twojej teściowej
to ja się nawet nie dziwię ale jeśli chodzi o starego dziadka? to co on teraz chcę od wnuka?

Gość basia czarnulka_________
oczywiście,że dla normalnego,zdrowego chłopa picz jest najważniejsza:P to już taka kolej losu,najpierw pchają się z niej na świat a później całe życie kombinują żeby tam wejść:D:D także raszple do kościoła różańce klepać a młodym dajcie spokój:D:D

Gość starym babom
dupy sciska z zazdrosci bo mlodosc za soba maja to sie wyzywaja :) zapszcie sie do radia ma ryja i udzielajcie tam aktywnie :P

Gość starym moze i zal
ze takie pusatki wejda do rodziny i mysla, ze zburza caly porzadek w rodzinie. Moje drogie synowe do nas daleka droga.Najpierw poplaccie kredyty, ktorymi sie uwiazecia a potem mozecie z nami zaczynac rozmowe. Dziua w kieszeniu, dziura w mozgu i dziura miedzy nogami to zamalo , by grac pierwsze skrzypce. Syn jest dzieckiem, ktorego dobro bedzie zawsze stalo na pierwszym miejscu, obca kobieta jesttylko tolerowana dlatego, ze syn jest AKTUALNIE z nia. Zastapic ta jest az nadto chetnych. Wiec pokazujemy Wam srodkowy palec u prawej reki. Baj zwierzatka futerkowe !!!!

Gość ale....
10:48 starym moze i zal ze takie pusatki wejda do rodziny i mysla, ze zburza caly porzadek w rodzinie. :D:D:D:D to trzeba było wychować syna tak, żeby nie szukał byle pustaka i do syna mieć pretensje:D "Syn jest dzieckiem, ktorego dobro bedzie zawsze stalo na pierwszym miejscu, obca kobieta jesttylko tolerowana dlatego, ze syn jest AKTUALNIE z nia. Zastapic ta jest az nadto chetnych." :DCzy o wnukach to samo powiesz, że zwisa Ci i powiewa, że nie będziesz ich oglądać, jak ci synowa zabroni przyjeżdżać do siebie w przyszłości?:D

Gość mieliśmy poważny kryzys
ale jak można o żonie syna tak się wyrażać:O przecież to osoba która przed Bogiem przysięga że całe swoje życie na dobre i złe:O przecież to czyjaś córka do cholery dobrze wam ALE napisała skoro wychowałyście takie byle co to i byle czego szukają:O ALE za tekst z wnukami 🌼 jakby te baby bez serca normalnie były:O

Gość starym moze i zal
tylko glupia kobyla moze probowac handlowac wnukami.Moje zdanie jak najbardziej jest o was wlasciwe. Odpowiem tak-schowaj swoje dzieci nawet w dupe i mi gowno do tego. Nie bede sie rozczulac nad wnukami. Jesli bedzie mial zyczenie i mozliwosci syn przyprowadzic do nas.Dobrze.jesli nie - coz sa o wiel fajniejsze zajecia niz wnuki od nadetej, prostej, glupiej synowej. Jedna lza mi nie poleci za synowa i ewentualnie wnukami, ktorymi ma zamiar handlowac synowa by cos ugrac. Stawiajac tak problem jestes glupsza niza paragraf przewiduje. Nie zalezy mi na zadnej z ewentualnych synowch-dla mnie to zawsze bedzie obca kobieta i w dupie mam miec z nia dobry kontakt.

Gość ale....
11:05 starym moze i zal Nie zalezy mi na zadnej z ewentualnych synowch-dla mnie to zawsze bedzie obca kobieta i w dupie mam miec z nia dobry kontakt. Trzymam cię za słowo!

Gość mieliśmy poważny kryzys
:D:D:D:D:D:D starym może i żal - to nie jest kobieta:P tylko gimgówno na feriach:D:D:D:D:D takiej baby żaden gość by nie puknął:P nie ma szans:D dzieciak idź na podwórko pa pa:D:D

Gość ale....
11:05 [zgłoś do usunięcia] starym moze i zal -"Nie bede sie rozczulac nad wnukami" Uważaj, P.Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy :)

Gość starym moze i zal
hahahhah.Gimgowno .Ok .Niech Ci bedzie.Ale dam Ci rade.Zamiast tu ta sie spinac macica, pomysl co zrobic bys za moment nie miala nastepneg kryzysu. Baj sieroto pomazana.