Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

no gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość cruel
jestem na chwilkę masz zamiar mi się spowiadać? ok zaraz wrzucę moje czarne ciuchy :D słucham

słuuchaj nooo :) wyslałam mu maila i napisałam w nim, że to koniec ze ja juz sie uganiac za nim nie bedę, ze sie w nim zauroczylam choc widziałam go 2x w życiu, że kocham itp itd. on tego nie przeczytal wczoraj, dziś rano radośnie mi wysłał smsa, ze zyczy miłego dnia i buziak (jak zywkle), po czym ja do niego "to widać nie czytałeś mojego maila?" on na to "bo mi net padł, a mam się bać?" ja "nie, ale jetem ciekawa twojej decyzji", przeczytal go po czym napisal, ze go zatkało, a jak spytałam czy pozytywnie czy negatywnie a moze nijak to napisał "boże ja nie wiem co napisac :(" to mu odpisalam, ze nic nie musi pisać, bo nic sie nie stało, po prostu ja sobie za duzo wyobrazalam, pozeganalam sie i koniec!

Gość cruel
widziałaś go 2x i napisałaś mu ze go kochasz? hmmmm

Gość cruel
zatkało go , bo nie wie co ma zrobić z kobietą :D on jest emerytem czy zbliża sie do niej?

dokładnie mu napisałam, ze słysząc wiele dobrych opinii na jego temat zakochałam się w jego wyobrażeniu, bo widziałam go tylko 2 x w życiu

Gość cruel
idealistka....

no własnie to jest dziwne, ze go zatkało zamiast leciec do mnie po tym wyznaniu milosnym, ze tez by chcial tylko sie bal,ale teraz skoro jak go chce to on mnie tez... to kolesia zatkalo i spierdolił :(

Gość cruel
może miał wątpliwości od początku

Gość cruel
zazwyczaj jak ktoś chce , idzie dalej niż ucieka

no własnie a on uciekł, tak mnie to boly,że nie moge sobie poradzić, jeszcze chcialam mu teraz napisac, ze moze na mnie liczyc jak bedzie mial jakis klopot to mu pomoge, ale nie wiem czy jest sens skoro koles od 3 godzin juz sie nie odzywa :(

Gość cruel
nie pisz już do niego on już wie dokładnie o co chodzi , ma jasno napisane jeżeli będzie chciał to zacznie działać , jeśli nie to trudno nic nie poradzisz , a więcej pisania do niego nic nie da , to zbędne

to już nic nie bede pisac, masz racje... tylko kurde jak to boli :( znów jakiś palant, a ja znów głupia naiwna uwierzyłam, że może jednak ten będzie inny, mam jakiś problem z facetami, osaczam ich i uciekają :( ;(

Gość a jak go poznalas
bo nie czytam calego topa? ;)

Gość cruel
płoniesz i ten rozpalony ogień ma dla nich za wysoką temperaturę :P

Gość cruel
czemu nie w sosie?:)

Gość a jak go poznalas
on po prostu zazdrosny jest, stad tez "dla nich" :classic_cool: ;)

Gość dede1
bo taka jestem wiesz o tym ,że wyglądasz na straszna desperatkę ?

Gość cruel
jak zgasić? tylko mężczyzną lub facetem :P inaczej się nie da

Gość a jak go poznalas
posluchaj, jezeli chcesz zeby cos z tego bylo, to nie mozesz go tak zaczepiac i sie przed nim plaszczyc, chociazby dlatego, ze nawet jesli on sie zgodzi to zrobi to z wielka laska i z pozycja roszczeniowa ;) wierz mi, jezeli tylko jedna strona sie stara, to nigdy nie bedzie z tego szczesliwego zwiazku, bo nawet jesli zwiazek bedzie, to ta starajaca sie bedzie tlamszona i niedowartosciowana nie warto jesli jemu nie zalezy, odpusc, poboli, a znajdziesz kogos komu bedzie zalezalo i doceni to, ze tak bardzo potrzebujesz obdarzyc kogos uczuciem ;)

Gość cruel
to nie desperacja , to tylko życie :D

Gość a jak go poznalas
pamietaj, ze bedziesz tak traktowana, jak pozwolisz sie traktowac to nie znaczy, ze masz oczekiwac ze to on sie tylko bedzie starac, ale musisz oczekiwac takiej samej determinacji z drugiej strony, jak ze swojej

Gość dede1
hej ale nie o to chodzi facet widzi dziewczynę 2 razy a ta mu wyznaje miłośc , pomyslał pewnie , jak każdy normalny człowiek , że to jakaś wariatka , i ma jakieś zaburzenia , wybacz autorko , ale tak to widzę :o ,

kurde ja to wszystko wiem, co wy mi piszecie... tylko niech mi ktos pomoze przejsc przez to pieklo teraz... piekło tego odrzucenia, zlekceważenia, zranionych uczuć... ech :(