Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Gość Ona czyli...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalalla
Mieszkam w Krakowie i jakos mi sie nie zdarzyło umówić na randkę z Sympatii z zaniedbanym facetem...jakoś więc mnie dziwi, że na takich trafiacie. Tez znam kilka par, które poznały się właśnie przez portale randkowe i uważam ten sposób zapoznawania się za nie gorszy od innych. Myślę, że po prostu trzeba mieć dużo cierpliwości i fart, aby trafic tam na odpowiednią osobę. Ja osobiście nigdy nie umawiałam się z facetami, którzy nie mieli zdjęć lub wyglądali jak modele. Wybierałam wyglądających normalnie i miło gości a szczególną uwagę zwracałam na to co i do mnie jak piszą . Zawsze było dla mnie podejrzane, jeśli nie chcieli podać swojego numeru tel,, jeśli nie mieli czasu ze mną pisać wieczorami i w weekendy. Poza tym zawsze na 1 spotkaniu pytałam wprost czy są wolni i nie maja żony ani dziewczyny. Obserwowałam ich zachowanie i "teksty", aby zorientowac się czy to grzeczni chłopcy czy też ruchacze szukający seksu. Starałam się dość szybko z nimi spotykać, po max. 2 tygodniach pisania i rozmów tel.

Gość lalalla
W moim jednak przypadku randki były dobrą zabawą i okazją do poznawania wielu nowych ciekawych osób. Niestety nie zdarzyły mi się żadne śmieszne wpadki a panowie zawsze zachowywali się przyzwoicie., więc nie opowiem tu żadnych pikantnych anegdot z nimi związanych. Wiele razy rezygnowałam z pierwszej lub kolejnej randki gdy facet jakoś mi nie pasował, czułam intuicyjnie, że akurat z nim nie powinnam sie spotykac, choć nie mogłam sobie uświadomić czemu konkretnie?

Gość lalalla
I to prawda, na portalach randkowych jest wielu żonatych facetów, którzy się do tego nie chcą przyznać, więc należy uważać i dobrze poznać delikwenta zanim obdarzymy go jakimiś względami.:) Ja na każda randkę szłam na luzie i z postanowieniem poznania ciekawej osoby, kolejnego człowieka a w każdym z nas przecież jest coś interesującego, co nas jakoś też może wzbogacić. Podobno tez siebie najlepiej poznajemy w kontakcie z innymi. Dobrej więc zabawy, fanu i luzu życzę;). p.s. a swojego poznałam normalnie(jeśli tak można powiedzieć) w klubie, gdy tańczyłam ze znajomymi i byłam pijana;). Jest ode mnie młodszy o 3 lata i jesteśmy razem już długo:).

Lallla, właśnie z yymi tel racja! Jak nie ma odzewu wieczorami i w weekendy to jest coś na rzeczy:D Sprawdzone w 100%

Przeciez tego tematu nie da sie czytac :) Same trole. Wracając do tematu portali randkowych, kiedys wkeilem zdjecie smiesznego brzydala, dalem bardzo sensowny opis i przez 300 dni (tyle trwala promocja na darmowe uzywanie konta) nie odezwala sie do mnie zadna kobieta. Kobiety leca na zdjecie a potem narzekaja. Normalny facet jest dla nich powietrzem, szczegolnie jesli nie ma w profilu zdjecia z bryka i nie daje znac ze ma full kasy.

azale kiedy ja bylem na sympatii glownie zwracalem uwage na normalne kobiety, czyli pomijalem zdjecia rodem z playboya oraz te bardziej wulgarne,a le tak naprawdę ten portal służy jedynie lansowaniu się, ja tak uważam. Osobiscie wole mniejsze portaliki, najbardziej interesuja mnie dluzsze opisy. Wtedy z grubsza wiadomo kto jak mysli :) Co do realnego świata żeby spotkać miłość należy bywać i mieć mnóstwo znajomych.

Racja z tym bywaniem i znajomymi.Ja myslę, że szczęście nader wszystko.

Gość Ona czyli
Puk puk jest tu kto?????????????..........

Gość Ona czyli...
Miałam wysłać @? ooo..... nie pamietam, chyba mnie demencja starcza dopada

Gość Ona czyli...
............a gdzie nas reszta????????????????????? sympatyczni sympatycy sympatii..... nie ma nikogo ? tylko my luki???

ja tam nikogo wiecej nie potrzebuje ! TY i JA ...czy cos wiecej do szczescia potrzeba :)

Gość Ona czyli...
tiaaaa............. ,ale miałam nadzieje,że Atopia wpadnie z homeostazą po destylacji.... i wzniesiemy toast razem, sama mam się pogrążać? :)

Gość Ona czyli...
No to się nagadaliśmy. Dobranoc :)

Gość Ona czyli...
:)

Gość Ona czyli...
Bo cierpie na bezsenność niestety :)))))))))) śpie 4-5 godzin :)))

Gość Ona czyli...
A Ty? nie liczysz jeszcze baranów??? :)))))))

Gość Ona czyli...
i słusznie........ nawet się zgadzam z Tobą:)))

Gość napalona19
luki wyruchaj mnie 👄