Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Gość sfdsdg
Najlepsi sa w tym wielu rówieśnicy," ok zapamiętam, teraz szukając męża będę najpierw patrzyła w metrykę żeby broń boziu nie był więcej niż 3 lata starszy , inaczej się nie zakocham bo będę mieć na uwadze to że kiedy będę mieć 40 lat taki będzie najlepszy :O żałosne przez duże ż :O

Gość Milenaa.
Ja mam 3o lat, poznaję dużo ludzi i tak się wokół rozglądam i cieszę,że nie muszę nikogo szukać. Nie widzę fajnych, miłych,romantycznych i szczerych facetów. Jeśli któryś trzydziestoparolatek ma kasę to jemu już woda sodowa do głowy uderzyła. Tak w ogóle to zauważyłam,że faceci 30 + szukający kobiety czy to na jedną noc czy na dłuższy związek to UWAGA żonaci !!!! Którzy szukają urozmaicenia ;-)

Gość errika24
no tak bo bez facecika nie ma na tej planecie życia :O

Gość dfgdfgdg
no tak bo bez facecika nie ma na tej planecie życia -- dokładnie :O desperatki...

Gość Milenaa.
chociaz poznalam tez juz zonatego i skorzystalam na jeden wieczor. dziewczyny nie zalujmy sobie , przeciez nie mamy z mydla :)

Gość dkdkfkfkk
Zapraszam do naszego klubu lesbijek. Wstęp tylko w podkoszulkach (brudnych) i swetrach (wyświechtanych)

Gość Milenaa.
wyjdz z tad ty swinio

Gość Milenaa.
my jestesmy porzadne dziewczyny tylko Cipy nasze sa puszczalskie :)

Gość Eleeene
oczywiscie , ze znalazlam.Tylko 4 lata starszy ode mnie ( a nie 20 ), jest wspanialym mezczyzna w pelnym tego slowa znaczeniu. Uczciwy, troskliwy, kochajacy , wspaniale umie sluchac , pieknie zbudowany ( byly judoka ) i co niezmiernie wazne - nie leniwy :-P Nie straszne bylo mu przemierzac wielkie odleglosci do mnie . Jest moim mezem od 7 lat i jestem bardzo szczesliwa. Takze dziewczyny -nie poddawajcie sie , bo sa wspaniali faceci na swiecie. Gdybym Wam opisala niektore historie randkowe to mozna usmiac sie , jak ludzie na rynku wtornym ( hihihi ja nazywam makulatury ) smiesznie sie sprzedaja :-P

Gość errika24
zosia1 samosia a dowiedz sie o cene tak z ciekawosci

Gość sfdsdg
haha" Gdybym Wam opisala niektore historie randkowe to mozna usmiac " sie" ja największy ubaw mam z tych które w ogóle chodzą na internetowe randki:O

Gość errika24
haha spadaj, ja nie muszę mieć regularnie kutasa w dupie zeby czuć sie wartosciowa 🖐️

Eleeene, to naprawdę jesteś światełkiem w tunelu :-D No to pisz nam tu zaraz, jak się odnaleźliście. Czekamy...

Gość dkdkfkfkk
haha spadaj, ja nie muszę mieć regularnie kutasa w dupie zeby czuć sie wartosciowa Wstąpisz do naszego kafateryjnego klubu lesbijek?? Śmierdź samcom! (najlepiej z własnych majtek)

Gość Eleeene
jak chcecie to moge wam cos opowiedziec ,ale bedziecie dziewczyny na serio mokre , mam?

Gość abeee
Zgadzam się z Zosią co do Eleeeny :)

Ja jestem trochę młodsza od autorki i 30 latkowie się chcą kręcić wokół mnie,ale ja wolę 40+. Poznałam fajnego zadbanego faceta, ale nam nie wyszło,trochę mojej winy też bylo.(charakterek).Ale wiem,że życie bez faceta też jest ciekawym. Jeżdżę trochę po świecie i wiem, że polacy są beznadziejni, zaniedbani z kompleksami...:o

Gość errika24
nie jestem lebsba ,ale nie zginę bez faceta bądź samego kutasa

Gość Eleeene
juz widze podszywacze chwytaja za piora :-P Piszcie moze sie posmiejemy , bo bardzo lubie zartowac . Do dziela .

Gość errika24
azale no co ty, żyjesz bez regularnego ruchania? zacznijcie trochę myśleć głową a nie samą cipą , będzie lepiej

Gość Mam męża z symp.
Poznałam 5 lat temu na sympatii kogoś kto od 2,5 roku jest moim mężem ;))) ale co przeszłam wcześniej to historia, szok !!!! mogłabym chyb poradnik napisać :))))))

Gość Eleeene
azale a najbardziej to lubisz chyba do afryki na te czarne malpy co ?

do mam męża z symp. szok?zapewne... z takimi facecikami

Gość Eleeene
zosia o tobie to juz tu historie napisano , a dzis taka jakas porzadna jestes :) moze zakochana ?