Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Luki -temat jest o szukaniu swoje polowki po raz kolejny. I o trudach i wysilku w pocie czola :-P

alez mnie nie zanudzasz :-D, wrecz przeciwnie . Uwielbiam czytac o ludzkich historiach ,a jak sie dobrze koncza ,to tylko cudownie. Mysle sobie , ze opisanie takiej pozytywnej historii, moze wlac nadzieje, w serca innych kobiet, ktore juz nie wierza w milosc, czy mozliwosc poznania wartosciowego partnera. Oby tu trafilo jak najwiecej szczesliwych pan , wtedy moze zapanuje tu OPTYMIZM.

Gość Mam męża z symp.
Mój dzidek zawsze powtarzał...."jak księzyć zajdzie diabeł diabła znajdzie" ... :) i coś w tym jest , bo i ja i mój obecny mąż bywalcy sympatii nwet nie mysleliśmy o małżeństwie,a tu ......po 8 miesiącach znajomości mi się oświadczył :) i ja największa przeciwniczka instytucji małżeńsstw powiedziałam TAK:))))

Ja chyba poczekam .Wedle starego przysłowia : Siedź w kącie a znajdą Cie :D No to posiedzę w przerwach między pracą ,zwiedzaniem gotowaniem i innymi przyjemnościami :P

Luki -Ty jestes facetem z duza dawka humoru, jestes fajnym facetem i masz racje -chwytaj cala pomaranczke a nie jej poloweczke :-P

Kochanie .czemu w kacie ?Najwyzej wez miotle i przed szereg zamiataj.A noz w tych malych okruszkach , bedzie wielki diament . Jak go znajdziesz chuchnij i w nogi .Jest twoj :-P

no to juz chwytam ,ale tu same czarnre , a jak czarne to chyba zajete :)

Gość Mam męża z symp.
atopia możesz wszystko :) widocznie nie spotkałaś takiego,który na Ciebie zasłuzył :)

czekaj bo nic nie rozumie ?????? kogo mam lapac za pomaranczke ? :)

mysle , ze nikoniecznie .Pytaj , patrz , trab na flecie :-P a noz jakas niewiasta sie odezwie. Ja tam nadsuchiwalam caly czas. Wazne, by miec humor i umiec sie smiac -szczegolnie z siebie.

Zosiu -jak to tu nie ma co szukac ? A chociazby Ty ! Jestes przemila kobietka a , ze czarna to coz , mozesz byc i pomaranczka dojrzala dla spragnionego wedrowca hihihi

Tak mogę wszystko !!! Tego będę się trzymała :) Tylko z tą miotłą to sobie dam spokój bo jeszcze ktoś mnie za czarownicę weźmie ;) A na odlot na miotle to ja jeszcze za młoda jestem -- może spróbuje za jakieś 40 lat :D

Gość Ona czyli ja ,zaraz, już
luki,a może Ty mnie szukasz?

Eleene Zosiu -jak to tu nie ma co szukac ? A chociazby Ty ! Jestes przemila kobietka a , ze czarna to coz , mozesz byc i pomaranczka dojrzala dla spragnionego wedrowca hihihi Wyśmiewacie mnie na każdym kroku.Co nie napiszę to wszystko według Was jest śmieszne i warte wykpienia, a teraz nagle jestem przemiła?

Atopia -dobra czarownica nie jest zla.Ba swietna. Miotla w ruch i warzachiew .Wez nawaz lubczyku -wino czerowne , 5 gozdzikow, imbir , galka muszkatolowa , do tego 3 zeby kota , kilka kropli krwi z palca serdecznego lewej reki i niech chlopcy degustacje przejda :-P Najsilniejszy jak przetrwa to bedzie ten..... hihihi

Ona czyli ja ,zaraz, już... jasne ,tak ,tylko Ciebie ,cale zycie , nareszcie Sie znalezlismy ,bedziemy teraz zyc dlugo i szczesliwie

Zosiu -ja sie z Ciebie nie smieje , tylko do Ciebie. Na powaznie nigdy sie nie wysmiewam z kogos ,Zarty pozwalam robic sobie tylko sama z siebie .Wtedy nikogo sie nie urazi .

Tak własnie myślałam, i jestem mega szczęsliwa,ale mam ogromne wymgania.... sex 8 x w tyg.

Zosiu ... nikt sie nie nasmiewa ,Ty jestes bardzo mila i sympatyczna dziewczyna i wszyscy bardzo Cie lubimy

seks 8 razy w tygodniu -bosko .Ale bedzie szczesciarz twoj wybranek :-P

Ona czyli ja ,zaraz, już...ale tego sie nie da ! zrobimy te 8 razy w poniedzialek a co z reszta tygodnia ? chyba bedziesz musiala szukac innego

8 x w poniedziałek? uuuuuuu....... to ja widzę tu wyższą szkołę jazdy, ale dostosuje się:) A tak na poważnie to Witam wszystkich i miło mi,ze mogę się przyłączyć do dyskusji ;)

Luki -Ty chyba juz wypiles caly eliksir , ktory miala zrobic Atopia . I tak Cie wzielo w tej sile no no .Taka norma w jeden dzien . To musial byc ten lubczyk .Jestem pewna -przyznaj sie Ty niecnoto !!!

Gość Nickola
ja tez byłam na sympatii przez jakis czas, i wcale nie jest prawdą że są tam sami ściemniacze, trzeba tylko zrobić dobrą selekcję i nie powinno być rozczarowania, mi jednak nie odpowidal ten sposob poznawania ludzi, kazda randka stresowała mnie a zalczylam ich ilka, wiec doszlo do tego ze przestalam sie umawiac, obecnie zawiesilam konto, swojej drugiej polowki nadal szukam, ale znam malzenstwa ktore poznaly sie na sympatii wiec sposob jak kazdy inny; Frodka jesli jestes atrakcyjna 39-latka to jak najbardzie masz prawo oczekiwac faceta po 30, sama mam 36 i nie wyobrazam sobie zgreda grubo po 40

Ona czyli ja ,zaraz, już...ale tego nicka to bys mogla troche skrocic bo jak pisze to nie wiem czy to nick czy to ja cos juz napisalem :)