Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

Czuję się strasznie nieszczęśliwa i przegrana... Wszędzie dookoła zakochane pary, a ja nigdy się nie dowiem, czym jest miłość i seks :(

Gość elcia23,
o rany...no ale jak to nie mialas nigdy faceta??? albo wazysz 130 kg i jestes masakrycznie nieatrakcyjna albo nie wychodzilas z domu cale zycie, nie robilas studiow, nie pracowalas....bo innych opcji nie ma. nawet jak nie mozesz poznac kogos w relau cala masa osob poznaje swoje polowy przez internet i to normalne w tych czasach. wiec jak bylo z Toba? aha...i dodam ze 32 lata to młody wiek i wszystko mozesz jeszcze zmienic!!!! ciezko mi doradzic cos...powiedz cos wiecej o sobie?

Gość kasiulekghndf
współczucia haha

Gość wyjedź za granicę
tam wolny 30 paro latek to norma. To tylko w naszym ciemnogrodzie wolni ludzie po 30tce to co najwyżej rozwodnicy ze zwichrowanym beretem.

Gość kasiulekghndf
na prawde mi cie zal.

Świetnie trafiłaś, masz duże szanse się zaprzyjaźnić z 'zosią samosią'. Jest starsza od ciebie i też jest w takiej sytuacjo co ty.

Podszywom dziękuję. Nie mam szans na faceta, jeśli się dowie, że do tego czasu nikogo nie miałam, to padnie na zawał :o

Gość elcia23,
tos mi powiedziala o sobie:D po co tu piszesz jak nie cche ci sie nawet napisac kim jestes, co robisz...bez sensu:/ nie dziwie sie ze sama jestes

''Podszywom dziękuję. Nie mam szans na faceta, jeśli się dowie, że do tego czasu nikogo nie miałam, to padnie na zawał '' No nie będę cie okłamywał, piszesz prawdę.

Gość a masz z kim?
masz takie same szanse na milosc jak inne kobiety po kilku zwiazkach i nie sluchaj tych wredot nie doluj sie i glowa do gory

elcia23 - Skończyłam studia, pracuję, mam własne mieszkanie. To naprawdę nic nie zmienia... :(

Zośka ale już się nie złość. Poważnie to niektóre twoje wypowiedzi mi się podobały tutaj na forum.

Gość dede1
hej dziewico to super , on padnie na zawał , ty wiedząc otym zawczasu będziesz miała przygotowany zestaw do defibrylacji i uratujesz mu życie , ten z wdzięcznosci ożeni się z toba , ewentualnie rozdziewiczy , to juz sama się zdecydujesz , które lepsze nooo, ewentualnie jedno i drugie :p

Gość Eleeene
przegrana nie przejmoj sie , Zosia1 tez dziewica i zyje , chociaz niekiedy cos z nia nie tak ale mozna wytrzymac

Gość elcia23,
jestes bardzo gruba? to naprawde odstrecza facetow? masz jakas wade? jestes niepelnosprawna? nie chodzilas na zadne imprezy na studiach? nie masz zadnych kolezanek, znajomych? probowalas w intenrecie? portale randkowe? chodzilas do knajpek, pubow? bylas nawakacjach??? cokolwiek???????

A czy ja się złoszczę? Nie złoszczę się .Tylko nie lubię ,jak inni wypowiadają się o mnie nic tak naprawdę niewiedząc.

Gość Insomnia Deux
Z takim nastawieniem to faktycznie nie masz szans.

Eleeene przegrana nie przejmoj sie , Zosia1 tez dziewica i zyje , chociaz niekiedy cos z nia nie tak ale mozna wytrzymac Od braku seksu nikt jeszcze nie umarł.

Gość Dr.psycholog Cosiestalo
ostatnio byla u mnie zosia samosia1 na badaniu i sie skarzyla ze nie wie jak to dalej bedzie z ta blona, bo jezdzi juz na rowerze bez siodelka a dalej jest