Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

Gość 09876543
:O

tylko że jak usłyszy facet żę dziewica po 30 to raczej będzie się zastanawiał czemu ażtak długo wytrzymała. Może jest osobą której nie potrzeba seksu?

Gość Insomnia Deux
może, autorko, powygłupiaj się anonimowo w internecie, nawet tutaj. w końcu po to jest to kafe

tylko że teraz takie czasy że bardzo młode dziewczyny już tracą dziewictwo. A samo dziewictwo jest odbierane jako wstyd. A sami faceci szukają tylko seksu. Na krótką chwilę i następna.

ostatnia jaką poznałem na tym forum i potem pisałem na gg twierdziła że jest brzydka same wady w wyglądzie sobie wynajdywała. W końcu dała zdjęcie i mało nie spadłem z krzesła. Bo tej brzydoty nie widziałem.

Kapsełko, bo to ,że ktoś jest dziewicą nie oznacza,że jest brzydką i otyłą kobietą.To znaczy tylko tyle,że szanuje siebie i nic więcej.

Gość glowa do gory
u mnie w pracy laska ma 35 i wyszla za maz wlasnie...jako dziewica :D serio! to jest dopiero klimat....nie martwcie sie:) uda sie Wam jeszcze:)

Jak to prawda to współczuje.. ale przecież możesz jeszcze kogoś znaleźć i nawet nie musi wiedzieć ,że jesteś dziewica jeśli o to zadbasz ;) bo przyznawac teraz bym się nie radziła..

problem nie leży u was w wyglądzie tylko w środku was w psychice. Pochodzicie z rodzin rozbitych/rozwód rodziców/wychowywane przez jedno z rodziców?

Monique888 Jak to prawda to współczuje.. ale przecież możesz jeszcze kogoś znaleźć i nawet nie musi wiedzieć ,że jesteś dziewica jeśli o to zadbasz bo przyznawac teraz bym się nie radziła.. Dlaczego? czy to jest ujma na honorze? Ja bym powiedziała.

Kapsełko, żaden problem z moją głową:) Pochodzę z normalnej rodziny, moi rodzice są ponad 36 lat razem. Chcesz zrobić ze mnie psychcznie chorą?

a po co ma kłamać? lepiej powiedzieć prawdę akurat w tym względzie nie ma co się wstydzić.

"Jak to prawda to współczuje.. ale przecież możesz jeszcze kogoś znaleźć i nawet nie musi wiedzieć ,że jesteś dziewica jeśli o to zadbasz bo przyznawac teraz bym się nie radziła.." a to wstyd... że radzisz jej się nie przyznawać??

No to współczuję autorce, bo sam nigdy na randce nie byłem, ani się nie całowałem. Nie mam jeszcze trzydziestu lat, ale mam fobię społeczną, szczególnie przed kobietami. Podejrzewam, że autorka ma to samo czyli fobię przed facetami. Choć bardzo chciałaby mieć faceta, to jednak odrzuca każdą próbę poznania kogoś.