Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

Autorko ja mogę zaraz wysłać swoje zdjęcie, na potwierdzenie tego że wygląd nie ma takiego wpływu na to czy z kimś jesteśmy czy nie, tylko charakter, podejście do ludzi, otwartość itd. Bo to są najważniejsze cechy i jeśli wyglądasz całkiem normalnie, to nawet wygląd nie pomoże.

Gość napalona2442
z czego tu byc dumnym, z dziewictwa?no co ty pierdolisz? zycie jest zbyt krotkie a seks zbyt przyjemny i powinno sie z niego korzystac jak tylko sie da...z tego bede dumna ze mam 21 lat i zaliczylam narazie 13 facetow, przezylam wiele rodzajow sytuacji i teraz mnie dreszcze przechodza na samo wspomnienie o tym...i w wieku tej pindy powiem sobie ze zylam co mi po nietknietej cipie, wez sie babo w garsc, idz na silownie, na basen zadbaj o wlosy i cere...zyj! jeszcze wszystko do odzyskania, nawet jak masz dac komus na pierwszym i ostatnim spotkaniu to zrob to a potem pojdzie jak z gorki! nie uzalaj sie juz nad soba bzykaj

Gość napalona2442
nie badz zalosny korzystam z zycia nowy kutas nowe przezycie nie robie tego czesto bo mam stalego partnera od 5 lat ale kilka razy w roku sypiam z nieznajomymi jestem mega szczesliwa z mojego zycia seksualnego KOCHAM SEKS I SEKS KOCHA MNIE I JEST DLA LUDZI TRZEBA KORZYSTAC Z NIEGO I ZDRADZAC SIE RUCHAC JAK KROLIKI!

napalona2442 pięknie masz faceta i się na boku puszczasz. Facet się dowie to Cię kopnie w tyłek. Są inne ważniejsze rzeczy niż seks ale widać do tego jeszcze nie dorosłaś.

tylko pamiętacie będziecie się puszczać na prawo lewo a zabezpieczenia nigdy nie dają 100% pewności. Złapiecie jakiego syfa lub zrobi wam który dziecko będzie płacz.

Odezwał się żałosny frustrat prawiczek kapselko, któremu tylko wląsna ręka została. Nikt cię nieudaczniku nie chce.

napalona2442, świetnie szastaj swoim ciałem na prawo i lewo,Twoja sprawa, ale szanuj też osoby ,które myślą i robią inaczej.

Suczi18 lepiej być prawiczkiem niż dajką którą miało tabuny facetów. Lepiej pomyśl dziewczyno faceci za twoimi plecami się z Ciebie śmieją i nie był bym zaskoczony gdyby Ciebie polecali sobie.

Gość ramau
zosia samosia1 - widzę, że chyba jesteśmy "po tych samych pięniadzach" :) kapselko - zgadzam się z Tobą napalona2442 - a co do Ciebie, to już sam pseudonim mówi za siebie... cóż tu więcej rzec... żal mi Ciebie, że jesteś taka zepsuta... i tak czytam, "z tego bede dumna ze mam 21 lat i zaliczylam narazie 13 facetow (...) i teraz mnie dreszcze przechodza na samo wspomnienie o tym" ja jak to przeczytałam, to mi się neidobrze zrobiło....;/

a kto pierwszy zaczął ? była dyskusja normalna a Ty się wcinasz z "mądrymi" radami

Gość napalona2442
1. NIE BZYKAM BYLE KOGO, ZAWSZE STARANNA SELEKCJA 2. MOJ CHLOPAK SIE RACZEJ NIE DOWIE ZDRADZILAM GO ZE 100 RAZY NA SEKS TYLKO Z 13 RAZY 3. NIE SADZE ABY ZASLUGIWAL AZ TAK NA WIERNOSC... 4. NIE MAM ZAMIARU CZEKAC AZ ON MNIE ZDRADZI NIE JESTEM LEWA 5. PRAWDZIWE NARWANE I ROMANTYCZNE MILOSCI JUZ NIE ISTNIEJA BO DLA NIEWIELU TAKIE WARTOSCI SA WAZNE TERAZ JAK NIE TY TO INNA A TYLKO DLA TAKIEJ MILOSCI NA SMIERC I ZYCIE MOGLABYM BYC WIERNA 6. NIGDY NIE ZDRADZAM UCZUCIAMI TYLKO FIZYCZNIE 7, KOCHAM CZUC SIE BEZPIECZNIE, BUDZIC SIE PRZY MOIM MISIU RANO MIEC PO CO WRACAC KAZDEGO WIECZORU ALE 8. NIESTETY SEKS JUZ NIE SMAKUJE JAK NA POCZATKU BO 9.JA KOCHAM ADRENALINE I STRACH A 10.SEKS Z NIEZNAJOMYM MI JA DAJE W 100 PROCENTACH.. A SYPIAM Z TAKIMI NIEDOSTEPNYMI BO TYLKO KRECA MNIE TACY KTORZY NIE SZUKAJA NA PRAWO I LEWO KRECI MNIE NIEDOSTEPNE KTORE WRESZCIE ZDOBYWAM

Gość ramau
Suczi18 - same sibie nie szanujecie,a od innych tego wymagacie? :D

Ja w przeciwieństwie do ciebie imitacjo faceta mam stałego partnera. A ty jesteś sam i zawsze będziesz.

Gość napalona2442
ALE ZARAZ KTO MNIE POLECA MIESZKAM W OGROMNYM MIESCIE MOJE OFIARY SIEBIE NIE ZNAJA NA WZAJEM, Z PRZYJACIOLMI JESTEM JAK ANIOLEK JESTEM WZOREM IDEALNE DZIEWCZYNY, KOLEDZY MOJEGO CHLOPAKA SIE WE MNIE PODKOCHUJA A ZE MAM SWOJE DRUGIE JA KTORE UWIELBIAM... DAJE MI TA ADRENALINE I DZIEKI TEMU NIE ROZTYLAM SIE ANI NE ZANIEDBALAM O CO LATWO W TRWALYM ZWIAZKU, WCIAZ MAM PO CO SIE STROIC I DBAC O CIALO KOCHAM TO

Suczi18 nie znasz mnie a tworzysz ;) Zależy kto co uważa za wartościami u faceta... ale Tobie tylko jedno to mało wymagasz.

Gość ramau
napalona2442 - powiem Ci, że ja mam 20 lat, w związku jestem od 3, nie współżyję z moim chłopakiem, nie zdradzam go i jakoś stale się dla niego stroję. dziwne? to, że się kogoś ma, to nie znaczy, że nie trzeba sie starać dla tej osoby....

Gość napalona2442
A POZA TYM TUTAJ SIE OTWORZYLAM JAK WYJDZIE JAKAS JEDNA ZDRADA TO SIE JEJ WYPRE LUB ZREDUKUJE DO MINIMUM CHCECIE POZNAC MOJA OSOBE BLIZEJ JESTEM JAK GABI Z GOTOWYCH NA WSZYSTKO MANIPULUJE LUDZMI

Łatwo kogoś na necie atakować. Jest to uczucie anonimowości i przypływ odwagi. Ciekawe czy byś miała tyle odwagi mi to powiedzieć prosto w oczy śmiem sądzić że nie;) więc Suczi zmykaj bo jutro szkoła czeka;)

Napalona i Suczi radzę któregoś dnia zrobić sobie komplet badań na np aids i inne choroby.